Ongi nii.Nii et odavam ja vaevalt et paremzoom kirjutas:Mitte hinda kohendanud, vaid "Strong" boxi odavama "Star" boxi vastu vahetanud.

Ongi nii.Nii et odavam ja vaevalt et paremzoom kirjutas:Mitte hinda kohendanud, vaid "Strong" boxi odavama "Star" boxi vastu vahetanud.
Ma pakuks ka, et siiski Kanal 2 ja TV3 jäävad ka vabaks. Ei usu, et keegi on valmis Reporteri või Võsapetsi nägemise eest nõus maksma 99.- eek kuus. Kanalite auditoorium kahaneks kindlasti selle otsuse tulemusena, sest ma arvan et ca 50% Eesti inimestest ei maksa praegu kanalite nägemise eest ega hakka selle eest ka hiljem maksma.satifenn kirjutas:selgeltnägija ma küll pole aga arvan et tasuta vaadeldavaks jääb riigitelevisioon ehk ainult ETV.
SD box ju,kas on mõtetSunnik kirjutas:Leidsin ühelt läti lehelt seadme OPTICUM FT14p (DVB-T). Hinnaks pakutakse 35 LAT ehk natuke alla 800 krooni. Kirjade järgi peaks toetama MPEG-4 ja välisele USB kettale salvestamist.
Ega kellelgi juhuslikult antud seadmega kogemusi pole?
Minu jaoks on suurem puudus, et zuumi ei näe, HD kanaleid pole ega tule niipea.mustkass kirjutas:SD box ju,kas on mõtet
Strongi miinus - pole kaadipeas.mella kirjutas:Experti viimases kliendilehes:
DBOX R101 (salvestav) 995.-
Strong STR8100 HD 995.-