Yamaha RX-V740 on enam-vähem korralik?faas kirjutas:Mis võimu ja kõlli puutub siis soovitan osta korralik võim ja kehvast kõllist tuleb kah normaalne heli(muidugi kui kõll kõlarina kvalifitseerub) minu kogemus.
e-ee ...mustkass kirjutas:üks probleem sellest tekib,kuna osa plaate ei mahu ape-na või millegi muu ogg-iga näiteks cd toorikule ära.Vot selle kohta vist rohtu pole.
ei ole vaja vabandadamustkass kirjutas:Kallid Kaasfoorumlased valgekotkas ja faas pean tõesti teie ees vabandama,et oma jura siin ajasin,tõmbasin oma nerole pluginad ja proovisin ette juhtus ape failidega plaat kõrvetasin plaadile ja võrdlesin btr 320-ga sama plaati ape kui mp3(õigemini mp 3-st cd formaat siis,oli vahe sees,mnjah,ainult üks probleem sellest tekib,kuna osa plaate ei mahu ape-na või millegi muu ogg-iga näiteks cd toorikule ära.Vot selle kohta vist rohtu pole.Aga veelkord tuhat vabandust![]()
![]()
![]()
Kuulasin ka klappidega,nagu juba kirjutasin mina vahet ei teinud,kodus kuulasin mingit müra polnud,ma ei väitnudki et kõikide plaatidega on nii,ma lihtsalt tahtsin seda väita,et need kes ütlevad,et vahe on suur,siis nad eksivad,küll pole ma proovinud,kuidas on zoomi väidetud 24/96 või 192 vinyl rip,õhtul proovin järgi.Kõrvakuulmisega on mul kõik korras,olen juba oma 25 aastat muusikat korjanudzoom kirjutas:Mustkass, ega ei peagi kuulma mingit vahet. Need inimesed on suure vähemuses, kes reaalselt kuulevad mingeid erinevusi.
Kui ikka pole treenitud kõrv ja hoopistükkis mürases keskkonnas viibid tihtipeale ei saagi siis kuulma heli kvalitatiivset tõusu.
Olu need kõlarid ja võimud nii head kui tahes.
Kui tahad üldse mingeid erinevusi tabada muusikas, kui kuulaja oskab üldse tabada nüansse muusikas, suur osa kuulajaist ei oska, kuulamistehnikast sõltumata, siis tuleb sul kasutada kõrvaklappe!
Ühesõnaga, klapid pähe ja kuulam...
Keegi juba seletas sulle ära eelmisel lehel, miks sa vahet ei tee:mustkass kirjutas:Mnjah,olen nüüd siis proovinud küll flac´i ja ape´t kõrvetasin plaadile ja võrdlesin oma mp3(cd formaadis) tehtud plaatidega,no ei ole vahet,no ühel plaadil oli aga see oli ka madala btr tehtud asi mida ma ennem mujalt ei leidnud,veel proovisin floydi walli,sellel oli nii palju vahet et ape laiendiga oli bass pisut nõrgem,kui minu mp3-l(noh ütleme et mahlakam,nagu faas väitis aga mitte nii tugev kui mp3-l),samas proovisin siin veel paari asja ja mina vahet ei tee.
Samas on mul proovimata 24/192 vinyl rip,praegu tõmbab üks plaat,proovin selle ka ära,kas vahet tunnetan.Ma millegipärast kaldun ikka arvama,et ega seal erilist vahet pole,võib olla kui oleks mingid hästi vinged kõllid ja võim(egas nad mul ka sitad pole),ma saan aru küll,et teoreetiliselt peaks asi parem olema,aga praktiliselt...Ärge väga kõvasti lööge valgekotkas ja faas
Samas kui teil aega on,proovige ja võrrelge ise korralikku mp3(cd rippi) ja flaci,apet...
võta oma plaadid kaasa ja otsi keegi, kel korralik kallis stereosüsteem, siis kuula.heli süsteemi kvaliteet sõltub millist sageduste vahemiku suudab ta taasesitada, siin on asi kinni nii ressiiveris kui ka kõlarites. nüüd kui lähtuda Mustkassi odavamast ressiiverist mille taasesitamise sageduste vahemik peaks olema väiksem siis seal mängivad tema kõrvale nii oridinaal audio kui ka mp3 samamoodi sest sealt ei tulegi osad sagedused läbi.
kui aga Faas, kelle ressiiver ja kõlarid suudavad läbi lasta suuremat sageduste vahemiku siis temal on kohe kuulda kui mängib helikandja millel on osad sagedused ära lõigatud.
Siit ka milleks peab Mustkass kompenseerima puuduvaid v vähe esindatud sagedusi ekuga.
Nendega ei ole, kuid "is Music Team" vahendusel sai kunagi proovitud ja kuulatud väidetavalt heade klappidega.mustkass kirjutas:zoom,oled ise nende klappidega võrrelnud erinevaid formaate või kirjutad testide põhjal
Ajad mind kellegagi segamini.mustkass kirjutas: ..kuidas on zoomi väidetud 24/96 või 192 vinyl rip,
ära nüüd väga erutu nonde odavate plõksude peale ... mul on sellised ja ütleme nii, et ka neid nimetatakse odava otsa klappideksmustkass kirjutas:zoom,oled ise nende klappidega võrrelnud erinevaid formaate või kirjutad testide põhjal