AV resiiver: millist brändi eelistada?

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Vasta
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Re: AV resiiver: millist brändi eelistada?

Postitus Postitas mustkass »

Kallid Kaasfoorumlased valgekotkas ja faas pean tõesti teie ees vabandama,et oma jura siin ajasin,tõmbasin oma nerole pluginad ja proovisin ette juhtus ape failidega plaat kõrvetasin plaadile ja võrdlesin btr 320-ga sama plaati ape kui mp3(õigemini mp 3-st cd formaat siis,oli vahe sees,mnjah,ainult üks probleem sellest tekib,kuna osa plaate ei mahu ape-na või millegi muu ogg-iga näiteks cd toorikule ära.Vot selle kohta vist rohtu pole.Aga veelkord tuhat vabandust :oops: :oops: :oops:
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

faas kirjutas:Mis võimu ja kõlli puutub siis soovitan osta korralik võim ja kehvast kõllist tuleb kah normaalne heli(muidugi kui kõll kõlarina kvalifitseerub) minu kogemus. :)
Yamaha RX-V740 on enam-vähem korralik? :roll:
Sooviks selliseid,http://www.audes.ee/?id=1782 kuid jah, olen mustkassiga ühes paadis. taskutes ainult tuul.. :mrgreen:
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

mustkass kirjutas:üks probleem sellest tekib,kuna osa plaate ei mahu ape-na või millegi muu ogg-iga näiteks cd toorikule ära.Vot selle kohta vist rohtu pole.
e-ee ...
kõrvetusproge konverdib nii lossy kui lossless formaadi enne kõrvetamist niikuinii wav'iks,seega ei oma faili maht enne kõrvetamist mingit tähtsust kui ainult kvaliteedi seisukohalt.
Mis su ape-failidesse puutub ...
vaata järele,ega need äkki 24bit/96kHz(või isegi 24bit/192khz) vinüülripid ole.
Taolisi kirjutatakse hoopis DVD-toorikutele DVD-Audio formaadis;mis eeldab küll ka vastava toega DVD-player'i olemasolu.No 24bit/96kHz võib ka äärmisel juhul Audio-DVD teha,siis mängib igas DVD-mängijas.
Vinüülrippe võib kuulata ka arvutis,aga siis vajalik korralik helikaart.
Võib konvertida APE ümber FLAC'ks ja kuulata mõnes meediamängijas,mis omakorda eeldab korraliku ressiiveri(HDMI tugi,192kHz tugi etc) olemasolu ..., :roll:
Ja kui su APE'id tõesti taolised vinüülripid on,siis soovin õnne.Neid juba mingi mp3 või isegi CD-saastaga segi ei aja!
Kvaliteetselt vinüülilt korraliku tehnikaga tehtud korralik rip on hoopis teine tase ...
btw,netis liiigub taolist kraami küll,nii et soovi korral on võimalik igasugu ledzeppelinide,uriahheepide,blaccksabbathite,pinkfloydide,yeside,acdcde etc etc etc kollektsioonid endale ka korraliku kvaliteediga hankida.
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

mustkass kirjutas:Kallid Kaasfoorumlased valgekotkas ja faas pean tõesti teie ees vabandama,et oma jura siin ajasin,tõmbasin oma nerole pluginad ja proovisin ette juhtus ape failidega plaat kõrvetasin plaadile ja võrdlesin btr 320-ga sama plaati ape kui mp3(õigemini mp 3-st cd formaat siis,oli vahe sees,mnjah,ainult üks probleem sellest tekib,kuna osa plaate ei mahu ape-na või millegi muu ogg-iga näiteks cd toorikule ära.Vot selle kohta vist rohtu pole.Aga veelkord tuhat vabandust :oops: :oops: :oops:
ei ole vaja vabandada :wink: vaidluses sünnib tõde ja tulemus on ju sulle endale mõtteainet pakkuv - kas või seegi, et oma olemasolev süsteem pakub ju ka paremat helipilti kui algmaterjal parem :wink:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Jääb üle ainult rõõmustada vähemalt üks inimene on suunatud õigele teele :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Mnjah,olen nüüd siis proovinud küll flac´i ja ape´t kõrvetasin plaadile ja võrdlesin oma mp3(cd formaadis) tehtud plaatidega,no ei ole vahet,no ühel plaadil oli aga see oli ka madala btr tehtud asi mida ma ennem mujalt ei leidnud,veel proovisin floydi walli,sellel oli nii palju vahet et ape laiendiga oli bass pisut nõrgem,kui minu mp3-l(noh ütleme et mahlakam,nagu faas väitis aga mitte nii tugev kui mp3-l),samas proovisin siin veel paari asja ja mina vahet ei tee.
Samas on mul proovimata 24/192 vinyl rip,praegu tõmbab üks plaat,proovin selle ka ära,kas vahet tunnetan.Ma millegipärast kaldun ikka arvama,et ega seal erilist vahet pole,võib olla kui oleks mingid hästi vinged kõllid ja võim(egas nad mul ka sitad pole),ma saan aru küll,et teoreetiliselt peaks asi parem olema,aga praktiliselt... :roll: Ärge väga kõvasti lööge valgekotkas ja faas :wink: Samas kui teil aega on,proovige ja võrrelge ise korralikku mp3(cd rippi) ja flaci,apet...
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

Mustkass, ega ei peagi kuulma mingit vahet. Need inimesed on suure vähemuses, kes reaalselt kuulevad mingeid erinevusi.
Kui ikka pole treenitud kõrv ja hoopistükkis mürases keskkonnas viibid tihtipeale ei saagi siis kuulma heli kvalitatiivset tõusu.
Olu need kõlarid ja võimud nii head kui tahes.
Kui tahad üldse mingeid erinevusi tabada muusikas, kui kuulaja oskab üldse tabada nüansse muusikas, suur osa kuulajaist ei oska, kuulamistehnikast sõltumata, siis tuleb sul kasutada kõrvaklappe!

Hea hinna ja omaduste suhte leiad sellistest "aktiivse liikuja" klappidest:
http://www.soundshop.ee/index.php?act=v ... 424&toode=
Sellistega saab juba üsna hästi aru, et midagi on võrreldavates pakkimisformaatides erinev:
http://www.amazon.com/Grado-Prestige-Se ... B000JNA4HW
--------
http://www.amazon.com/Grado-Prestige-SR ... 100&sr=1-2
--------
http://www.amazon.com/Audio-Technica-AT ... 100&sr=1-1
-------
Ühesõnaga, klapid pähe ja kuulam... :P
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

zoom kirjutas:Mustkass, ega ei peagi kuulma mingit vahet. Need inimesed on suure vähemuses, kes reaalselt kuulevad mingeid erinevusi.
Kui ikka pole treenitud kõrv ja hoopistükkis mürases keskkonnas viibid tihtipeale ei saagi siis kuulma heli kvalitatiivset tõusu.
Olu need kõlarid ja võimud nii head kui tahes.
Kui tahad üldse mingeid erinevusi tabada muusikas, kui kuulaja oskab üldse tabada nüansse muusikas, suur osa kuulajaist ei oska, kuulamistehnikast sõltumata, siis tuleb sul kasutada kõrvaklappe!

Ühesõnaga, klapid pähe ja kuulam... :P
Kuulasin ka klappidega,nagu juba kirjutasin mina vahet ei teinud,kodus kuulasin mingit müra polnud,ma ei väitnudki et kõikide plaatidega on nii,ma lihtsalt tahtsin seda väita,et need kes ütlevad,et vahe on suur,siis nad eksivad,küll pole ma proovinud,kuidas on zoomi väidetud 24/96 või 192 vinyl rip,õhtul proovin järgi.Kõrvakuulmisega on mul kõik korras,olen juba oma 25 aastat muusikat korjanud :lol:
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

zoom,oled ise nende klappidega võrrelnud erinevaid formaate või kirjutad testide põhjal :?:
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
antonio1
Entusiast

Postitus Postitas antonio1 »

mustkass kirjutas:Mnjah,olen nüüd siis proovinud küll flac´i ja ape´t kõrvetasin plaadile ja võrdlesin oma mp3(cd formaadis) tehtud plaatidega,no ei ole vahet,no ühel plaadil oli aga see oli ka madala btr tehtud asi mida ma ennem mujalt ei leidnud,veel proovisin floydi walli,sellel oli nii palju vahet et ape laiendiga oli bass pisut nõrgem,kui minu mp3-l(noh ütleme et mahlakam,nagu faas väitis aga mitte nii tugev kui mp3-l),samas proovisin siin veel paari asja ja mina vahet ei tee.
Samas on mul proovimata 24/192 vinyl rip,praegu tõmbab üks plaat,proovin selle ka ära,kas vahet tunnetan.Ma millegipärast kaldun ikka arvama,et ega seal erilist vahet pole,võib olla kui oleks mingid hästi vinged kõllid ja võim(egas nad mul ka sitad pole),ma saan aru küll,et teoreetiliselt peaks asi parem olema,aga praktiliselt... :roll: Ärge väga kõvasti lööge valgekotkas ja faas :wink: Samas kui teil aega on,proovige ja võrrelge ise korralikku mp3(cd rippi) ja flaci,apet...
Keegi juba seletas sulle ära eelmisel lehel, miks sa vahet ei tee:
heli süsteemi kvaliteet sõltub millist sageduste vahemiku suudab ta taasesitada, siin on asi kinni nii ressiiveris kui ka kõlarites. nüüd kui lähtuda Mustkassi odavamast ressiiverist mille taasesitamise sageduste vahemik peaks olema väiksem siis seal mängivad tema kõrvale nii oridinaal audio kui ka mp3 samamoodi sest sealt ei tulegi osad sagedused läbi.
kui aga Faas, kelle ressiiver ja kõlarid suudavad läbi lasta suuremat sageduste vahemiku siis temal on kohe kuulda kui mängib helikandja millel on osad sagedused ära lõigatud.
Siit ka milleks peab Mustkass kompenseerima puuduvaid v vähe esindatud sagedusi ekuga.
võta oma plaadid kaasa ja otsi keegi, kel korralik kallis stereosüsteem, siis kuula.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Äraaja jama antonio 1,egas mul see süsteem nüüd nii sitt ka pole,konkreetseid näiteid palun,mitte niisama lahmida.Mis sa arvad et kuulan selgaga või :lol:
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

mustkass kirjutas:zoom,oled ise nende klappidega võrrelnud erinevaid formaate või kirjutad testide põhjal :?:
Nendega ei ole, kuid "is Music Team" vahendusel sai kunagi proovitud ja kuulatud väidetavalt heade klappidega.
Polnud siis ega pole ka praegu suur muusikalise pala nüansside asjatundja, kuid, nojah, kallid klapid olid kah.. :P , tundusid hästi kõlavat küll, ja ei võrrelnud midagi, lihtsalt kuulasin.
Nonde iPodide ja muude MP3 mängijatega kuulamiskogemus puudub üldse ja Pink Floyd, keda siin soovitatakse, pole ka nagu minu maitse.
Ei tea, kas DnB ja RnB puhul on üldse lai sagedusvahemik oluline,(Selgal vist oli ka 100-20000Hz paberil numbrid :lol: ) sellistes muusikastiilide austajad väärtustavad midagi muud, kui hea võim ja kõlarid.
mustkass kirjutas: ..kuidas on zoomi väidetud 24/96 või 192 vinyl rip, :lol:
Ajad mind kellegagi segamini. :wink:
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Ressiiver on selline:
http://www.jeff-young-design.com/JVC/Re ... RX-888.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
kõllid sellised:
http://public.bay.livefilestore.com/y1p ... SBT-200%20(6" onclick="window.open(this.href);return false;).JPG
ja sellised:
http://www.hifi.nl/gfx/pd_pioneer_cs7070_240106.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;

Pole vast kõige hullemad :roll:
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

mustkass kirjutas:zoom,oled ise nende klappidega võrrelnud erinevaid formaate või kirjutad testide põhjal :?:
ära nüüd väga erutu nonde odavate plõksude peale ... mul on sellised ja ütleme nii, et ka neid nimetatakse odava otsa klappideks :P
http://www.soundshop.ee/index.php?act=v ... 20AH-D2000" onclick="window.open(this.href);return false;
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Uh,üle nelja tonnised klapid :shock: Päris vinged,hind ka muidugi 8)
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Vasta

Mine “Seadmed”