kas tuksis?
kas tuksis?
Mures jälle, oma kolm kuud tagasi sain murele lahenduse, nüüd hädas jälle,mytheatre või progdvb mängib kuni 15 mintsi ilusti ja siis lööb ekraani ruuduliseks ja heli korra hakkib, olen proovinud erinevaid koodekeid, filtreid mida iganes, ka kolme erinevat masinat ja ei midagi-paistab et audio renderdamisel näitab katkestusi (breaks) ja vaikusi (soubd silence)-igatahes olen abitus seisukorras-kas probleem on kaardis või ikka koodekites või teevad uued s2emud nalja või on ikka midagi puudu-help!....
Re: kas tuksis?
Proovi originaalsofti DVBViewer ja uusimaid draivereid 4.2.11 ja mõnda vaba kanalit. Kui siis ka hakkab mingil momendil jamama, siis viga kaardis. Muidu ikka mingi softi kala kuskil.sash2 kirjutas:Mures jälle, oma kolm kuud tagasi sain murele lahenduse, nüüd hädas jälle,mytheatre või progdvb mängib kuni 15 mintsi ilusti ja siis lööb ekraani ruuduliseks ja heli korra hakkib, olen proovinud erinevaid koodekeid, filtreid mida iganes, ka kolme erinevat masinat ja ei midagi-paistab et audio renderdamisel näitab katkestusi (breaks) ja vaikusi (soubd silence)-igatahes olen abitus seisukorras-kas probleem on kaardis või ikka koodekites või teevad uued s2emud nalja või on ikka midagi puudu-help!....
Dreambox 500-S, SkyStar2, KissSatdem DVB. 1,9m+24' jack, 1,1m+HH-120, 0,8m fix, 1,0m fix. Infinity USB Phoenix, Cas Interface 2, .....