AV resiiver: millist brändi eelistada?

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Vasta
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Re: AV resiiver: millist brändi eelistada?

Postitus Postitas mustkass »

Et see teema pisut unarusse vajunud,siis lisan ühe testi siisa,kl huvi see loeb:
http://www.c*.tlu.ee/osakond/opilaste_t ... ri_Too.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
Viimati muutis mustkass, 21:04, 22 Jaan 2010, muudetud 1 kord kokku.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Postitus Postitas zoom »

mustkass kirjutas:Et see yeema pisut unarusse vajunud,siis lisan ühe testi siisa,kl huvi see loeb:
http://www.c*.tlu.ee/osakond/opilaste_t ... ri_Too.pdf" onclick="window.open(this.href);return false;
no äitähh! lugemispala eest :P
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Tänud Mustkass :) see seletab sinu vajadust pidevalt reguleerida madalaid, kõrgeid ja kasudata saatanast loudnessi lisades juurde keskmised võimendi parameetrid koos kõlaritega mis keskmises osas lõugavad ilmselt ja madal ots kippub kumisema, ongi täielik nauding :lol: Ära solvu palun.
Ma jään oma suurte fileede juurde :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

faas kirjutas:Tänud Mustkass :) see seletab sinu vajadust pidevalt reguleerida madalaid, kõrgeid ja kasudata saatanast loudnessi lisades juurde keskmised võimendi parameetrid koos kõlaritega mis keskmises osas lõugavad ilmselt ja madal ots kippub kumisema, ongi täielik nauding :lol: Ära solvu palun.
Ma jään oma suurte fileede juurde :lol:
Loe tähelepanelikumalt,kui korralik rip btr 320 või 256 siis kõik ok,tegelt vahet ei tee mp3 või
flac,ogg jne,kui aga btr langeb alla 256 siis on kvaliteet võrreldes näit flaciga juba teine.
Ei mul kumise see muusika kõik tuleb ilusasti ja puhtalt,sest mul ainult 320 btr või 256 või variable.Muidugi kui kasutad mingit röögatuma kallist audiosüdteemi,siis võib ju mingi vahe olla 320mp3 ja flat,aga katsetega on kindlaks tehtud et,väga suurt vahet pole.Ma uurisin netist nende audioformaatide kohta kõigi viiteid ei viitsinud siia panna...
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
bljumkin
DigiTVfänn

Postitus Postitas bljumkin »

mustkass kirjutas:
Loe tähelepanelikumalt,kui korralik rip btr 320 või 256 siis kõik ok,tegelt vahet ei tee mp3 või
flac,ogg jne,kui aga btr langeb alla 256 siis on kvaliteet võrreldes näit flaciga juba teine.
Ei mul kumise see muusika kõik tuleb ilusasti ja puhtalt,sest mul ainult 320 btr või 256 või variable.Muidugi kui kasutad mingit röögatuma kallist audiosüdteemi,siis võib ju mingi vahe olla 320mp3 ja flat,aga katsetega on kindlaks tehtud et,väga suurt vahet pole.Ma uurisin netist nende audioformaatide kohta kõigi viiteid ei viitsinud siia panna...
Äkki seal õnnestub kodanikel sind ümber veenda, :roll:
btw,flac'i j ogg'i ei maksa ühte patta panna - üks ikka lossless ja teine lossy formaat, 8)
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

Kuulamiseks kasutatud arvutis: helikaardiks oli "Creative Sound Blaster Audigy" ja kõlarikompektiks oli "Creative I-Trigue 3300" ...
päris korralik naerukoht :lol: :lol: :lol: aga noh sellise juustkomplektiga tõesti ei ole vahet :lol: :lol: :lol:
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kasutaja avatar
kain
Tegija

Postitus Postitas kain »

Mustkass, valgekotkas ja faas kellel teist on kõige parem helisüsteem?

Minge kõik koos talle külla ja võtke neljas, erapooletu isik veel ka kaasa ning laske tal teile teha kõrge bitrate'iga kadupakkefailide ja flac'i kuulamise pimetest.

Ma arvan, et kõigil siin oleks äärmiselt huvitav tulemustest lugeda :)
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Noh,ma usun,et mul see süsteem vast kõige vanem (ma usun mitte just kõige nigelam),eks tehnika ju uueneb pidavalt.Ma ei väida et ka vanem tehnika väga hea(samas ju väga palju cd decke,mis ka vanemad kõrgklassi mudelid ja teevad väga head heli)Aga jään siiski oma tagasihoidliku arvamuse juurde,et korralik ripp ja btr mp3 ei erine väga palju flac-ist või mis iganes teisest kadudeta formaadilt,kõik oleneb algallikast...ja ka tehnikast millega kuulatakse.Otsin ka ise praegust usinasti flaci,et just võrrelda mp3-ga,aga noh mis me sest teemast siin ikka arendame,eks ta ole vast tõesti juba ammendanud...
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

valgekotkas kirjutas:
mustkass kirjutas:
PS ... minu CD mängija pärineb aastast 1987 ja sisaldab endas legendaarset TDA 1541 -te ...
Siin vist müügil sinu klassi cd mängija või ma eksin:

http://www.osta.ee/11580408" onclick="window.open(this.href);return false;
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

Mustkass keegi ei väida,et uued seadmed on paremad.Samas head vanad ei lange kolinal hinnas ja maksid siis ja maksavad täna(nagu ise näite tõid) :lol: Mis failidesse puutub siis maitse ja kuulmise asi :) Ja teema on tõesti hukka läinud ja väga kaugele algsest küsimusest.Ja usu mitte keegi ei keela Sinul juhul kui meeldib MP3 kuulata või plaadiks põletada, samuti minul või teistel oma arvamust avaldada selle kohta kui jutuks läheb. Nagu ikka sellises vaidluses tõde ei leia aga tee kuhu suunduda küll :)

Kain sellise ürituse korraldamine on jube keeruline :lol: naine nädalaks puhkama, lapsed kuhugi saata,Saku tehasega varustamise lepingud jne. :lol:
DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Sihi
Entusiast

Postitus Postitas Sihi »

Juhtusin taas siia jututuppa ja enda poolt kunagi algatatu teeb ikka huvi. Faasil õigus - käimasoleval jutul pole enam mingit pistmist teemaga. Selleks võiks omaette teemaks võtta. Muide, teistes foorumites sellist ületrumpamist ja ärapanemist küll ei käi. Võib-olla sellepärast, et seal palju rahvaid koos ja nn valvekoeri vähem. Kui sinu seadmeid ikka juustukomplektiks nimetatakse, siis ei tahagi ju millestki enam rääkida.
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Vaieldes selgubki lõpuks ju tõde :lol: Ja minumeelest on siin küll väga palju asjalikke inimesi koos :lol: Väga asjalik foorum,ei ühtki paha sõna 8)
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
faas
Moderaator

Postitus Postitas faas »

kareHD kirjutas: Kui sinu seadmeid ikka juustukomplektiks nimetatakse, siis ei tahagi ju millestki enam rääkida.
:D Sa tiba said valesti aru,me ei sõima teineteise seadmeid vaid testis kasutatud arvuti kõlareid ja helikaarti.Omavahel ikka viisakalt üritame jõuda tõeni, et ei ole jumet oma kuulmist ja rahakotti koormata kui mp3 kuulata olgu siis kõlarid,võimendid kui head tahes, ikka head muusikat ei saa. :lol:
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

faas kirjutas:
kareHD kirjutas: Kui sinu seadmeid ikka juustukomplektiks nimetatakse, siis ei tahagi ju millestki enam rääkida.
...kui mp3 kuulata olgu siis kõlarid,võimendid kui head tahes, ikka head muusikat ei saa. :lol:
Ei väsi kordamast,kõik oleneb millelt ripitud,kui ikka ripid originaal cd-lt 320btr mp-ks,on tulemus üsna samalaadne flacile,apele jne.Praegust just katsetasin Alphaville 84 aasta 320 rippi ja originaali,mina vahet ei teinud ja ma arvan,et ka sina faas ei tee.Täpselt samuti tõmbasin terve Spanda Balleti discograafia flacist,tükeldasin cue splitteriga ära ja võrdlesin oma 320 ripiga,ütleme nii suurt vahet pole,bass vast tsipa mahedam,kõrgetega kõik ok,kuna tegemist väga vana kollektiiviga 80-ndatest ja minu ripid ega ka flac polnud remasterdatud siis vahet suurt pole.Ma ei taha sellega öelda et nad võrdväärsed kvaliteedilt on,aga kui korralik rip siis VÄGA SUURT VAHET POLE.
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
valgekotkas
Admin

Postitus Postitas valgekotkas »

Antud märkus puudutab minu poolt väljaöeldut ja nagu faas juba mainis siis oli see hinnang viidatud artikli kohta aga mitte kellegi teemas kaasarääkinu süsteemi kohta :wink: ... ma vähemalt oma teada ei ole küll üheski postituses kellegi tehnikapargile halba hinnangut andnud - igal ühel käib asjade soetamine ju ikka rahakoti järele ja see teadagi on alati õhukene :mrgreen: ja kui keegi isiklikult tunneb end puudutatuns siis andku teada - vabandused onlines on garanteeritud :P
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Vasta

Mine “Seadmed”