100% nõus Source Firstrohkem algus ehk siis CD,plaadimängija ja muud allikad
mustkass:
Oma süü oli. Valesti riiulile paigutatud ja kuumenes üle.mis ta sul siis otsad andis...
100% nõus Source Firstrohkem algus ehk siis CD,plaadimängija ja muud allikad
Oma süü oli. Valesti riiulile paigutatud ja kuumenes üle.mis ta sul siis otsad andis...
Ma küll kahtlen,kõrgklassi ressiiver sony lihtlabase võimu vastu,mis sa sealt nüüd siis rohkem kätte saad...descite kirjutas:...mina ei saa oma aiwa resiiverist miskit taolist kätte nagu sony lihtlabasest võimust...
mis seal ikka kahelda, ressiiver on oma olemuselt integraator - pilt ja heli erinevatest allikatest kokku, väike upscale (uuematel) ja siis ühte välja (st pilt teekasse ja heli kõlaritesse) ja heli poolelt eelkõige mõeldud heliefektide tekitamiseks "koduses kinos" ... STEREO heli esitamine on neis kastides küll tavaliselt viimane millele tähelepanu pööratakse (jätame High End asjad välja) ja üks tähtis komponent kõigi resside hinnasildi on "logo maks" - kõik need ilusad lühendid mis ressil ilutsevad on litsentside alusel tootja poolt ostetud ja kulutused on suurusjärgus mis ikka annavad ka lõpptarbijale tunda ... millalgi sai loetud päris pädeva inimese kirjutist kus keskmise hinnaga ressiiveri omahind jaguneb väga laias laastus kolmeks võrdseks osaks: litsentsitasud, raud ja tootmiskulud ... stereovõimendi puhul langevad litsentsitasud ära, rauda kõvasti vähem + asi ikkagi muusika kuulamiseks disainitud - seega samas hinnaklassis võim teeb kõvasti paremat heli kui ressiivermustkass kirjutas:Ma küll kahtlen,kõrgklassi ressiiver sony lihtlabase võimu vastu,mis sa sealt nüüd siis rohkem kätte saad...descite kirjutas:...mina ei saa oma aiwa resiiverist miskit taolist kätte nagu sony lihtlabasest võimust...
Et mis mõttes siis mäekõrguselt üle,kas selle korraliku (Onkyo on ometi viisakas firmaYks kirjutas:Omalt poolt saan descite väided kinnitada, proovisin kuulata samast allikast sama lugu samade kõlaritega. Võimendiks Denon PMA-735R ja teinekord Onkyo TX-SR504E
Mulle tundub küll Denonist tulnud heli mäekõrguselt üle ressiiveri omast, resiiver kuulamiseks stereo modes.
ühe helipilt on elutu (ressiiver) ja teisel elav (ehk siis bassid ja kõrged võid nuppudest kenasti nulli keerata)... küll sa ühel hetkel sellest aru saama hakkadmustkass kirjutas:ma ei saa hästi aru,kas basse polnud või kõrged olid paigast ära,ehk täpsustad pisut
No kui ma bassid ja kõrged nulli keeran,siis ei jää ju midagi järgivalgekotkas kirjutas:ühe helipilt on elutu (ressiiver) ja teisel elav (ehk siis bassid ja kõrged võid nuppudest kenasti nulli keerata)... küll sa ühel hetkel sellest aru saama hakkadmustkass kirjutas:ma ei saa hästi aru,kas basse polnud või kõrged olid paigast ära,ehk täpsustad pisut
No minupärast võid kõik maha keerata,ma saan aru sellistest kõrglassi võimenditest millel üks nupp,seal pole midagi vist keerata,aga kui võimul ikka helitugevuse kõrval balanss,bass ja kõrged siis seal neid ju reguleeritakse,vastasel korral heli nagu selga raadiost...kreisi kirjutas:no basside ja kõrgete peale keeramine on juba helipildi moonutamine...
nüüd ma ilmselt ajan paljud jälle "leili" aga kvaliteedi poolelt on pingerida 1 vinüül 2 lint 3 cd ...mustkass kirjutas:,kusjuures siis polnud cd-d sai vinüüle ja linte kuulatud.