HD kanalid pole 5.1 heliga , kuna 2x HD kanalit koos AC3 heliga ei mahu läbi nende toruottok kirjutas:heli pole veel proovinud läbi optika,näis palju siis 5.1 tuleb
Dreamboxilt vähemalt deluxmusic tuleb 5.1 heliga

HD kanalid pole 5.1 heliga , kuna 2x HD kanalit koos AC3 heliga ei mahu läbi nende toruottok kirjutas:heli pole veel proovinud läbi optika,näis palju siis 5.1 tuleb
Ausõna ei tea mis nipiga, aga Ülemiste Elioni poest üks kena tütarlaps mulle selle nii vormistas. Ainuke tingimus, et pean olema veel vähemalt 2.a klient. Kuna mul siin metsas nagunii neti mõttes miski muu ei liigu/levi, siis olen nii ehk naa...mustkass kirjutas:Mis nipiga sa tasuta said,tasuta saavad ainult uued kliendid,olemasolevad saavad soodushinnaga 980 eeku kohe välja ostes või ka järelmaksuga.meremees2 kirjutas:Tasuta saavad ainult uued kliendid,olemasolevatele kehtib näiteks järelmaksuvõimalus või kohe välja osta.Üldiselt soovitaks siiski oodata Motorolal pidi veel välja tulema ka kõvakettaga versioon,Amino salvestavat ei soovita küll kellelegi.
Tasuta Motorola boxi saavad ka olemasolevad kliendid, vähamalt mina eile sain (eelnevad kohustuslikud lepingud peavad olema lõppenud)
mida elion sulle 3:4 formaadis saadab? elion saadab nii nagu kanalid on ehk siis 4:3 ja 16:9.ottok kirjutas:eile tirisin uue salvestava amino koju:
esimene mulje:
sd läbi hdmi palju parem kui vana aminoga- loogiline ju
HD kah hea aga Blu-ray'ga võrrelda ei kannata- BD on ikka VÄGA HEA
hdmi'ga ainult üks probla- formaat tuleb nii nagu elion teele saadab- enamus 3:4
jääb loota,et ka eesti lõpuks 16:9 formaadile üle läheb
räägitakse,et 1.07.?
ja veel,
ehmusin samuti kui KÕIK paketid lahti olid,tõmbasin kohe elioni traati-rahustati,et kuu aega peale boxi ostu ongi kõik lahti
siis teed valiku
aga väga kahtlen kas HD kanalit tellin
Nagu selgub,ei mahu 2HD kanalit läbi nende toru ka ilma ac3-helita.smr kirjutas:HD kanalid pole 5.1 heliga , kuna 2x HD kanalit koos AC3 heliga ei mahu läbi nende toruottok kirjutas:heli pole veel proovinud läbi optika,näis palju siis 5.1 tuleb
see sõltub ju suures osas telkust. Mul on motorolas pandud ekraani formaadiks letterbox ja telekas "panoraam". Tulemuseks on igas suunas natuke venitatud pilt.mønster kirjutas:Kui uuel Motorola boxil HDMI formaadix 1080P valida, kuidas 4:3 formaati siis üle kantaxe:
- venitataxe laiax?
- vasakul & paremal mustad ribad?
- saab nende vahel valida?
- muudab autamaacelt vastavalt sellele, kas pilt on letterbox või mitte?
Teleri tahax pix-by-pix olekus hoida. Millex mitu korda ümber skaleerida.tom1245 kirjutas:see sõltub ju suures osas telkust. Mul on motorolas pandud ekraani formaadiks letterbox ja telekas "panoraam". Tulemuseks on igas suunas natuke venitatud pilt.mønster kirjutas:Kui uuel Motorola boxil HDMI formaadix 1080P valida, kuidas 4:3 formaati siis üle kantaxe:
- venitataxe laiax?
- vasakul & paremal mustad ribad?
- saab nende vahel valida?
- muudab autamaacelt vastavalt sellele, kas pilt on letterbox või mitte?
Ühendasid tv komponendiga kas töötab? Praegust vaatan Olümpia avamist mul küll pole ühtegi paha sõna pildi kohta öelda.pelmeen kirjutas:Komponent on minu omal küll õigete värvidega ja töötab normaalselt. Ainuke kollasem (oranž) pesa on SPIDIF. Võrdle HD pilti sati HD kanalitega ja vaevalt et Sa siis rahule jääd.