Ma parandaks seda lauset:Zuumbox kirjutas:Ja telekas ei ole ka teps mitte arvuti..
Ja telekas ei ole VEEL teps mitte arvuti.
Aga kisub kohe sinna arvuti poole.
Ma parandaks seda lauset:Zuumbox kirjutas:Ja telekas ei ole ka teps mitte arvuti..
ArteciJJ kirjutas:Ma lootsin lugeda põhjalikke arvamusi Srteci digiboxi kohta, aga sattusin kaart, moodul filosoofiafoorumisse.
P.S. Aga eneseharimisel abiks seegi.
See MPEG4 -> MPEG2 moodul telekatele, millel on küll MPEG2 digitüüner kuid puudub MPEG4 tüüner töötab vist ainult väga piiratud hulgal televiisoritel. Sony peaks olema üks ja Samsung teine. Mina enda Philipsil seda veel käima pole saanud. Aga kui kusagil eksisteerib mõni Philipsi telekaga ühilduv versioon, siis sellekohane info igati teretulnud.pannkook kirjutas:selge, nüüd sain aru.
Auk on neil mõlemil sama hea![]()
Miks küsisisn, oli see, et sai ostetud omale see mpeg2>mpeg4 kaart ja huvitusin nüüd, et kas sinna sisse tulevikus ''starmani vms'' pistes saan midagi vaadata või mitte.
Siin mingi õpetus Philipsitele , aga ei tea ,kas kasu on: http://euronics.delfi.ee/uudised/5" onclick="window.open(this.href);return false;mux2hot kirjutas: See MPEG4 -> MPEG2 moodul telekatele, millel on küll MPEG2 digitüüner kuid puudub MPEG4 tüüner töötab vist ainult väga piiratud hulgal televiisoritel. Sony peaks olema üks ja Samsung teine. Mina enda Philipsil seda veel käima pole saanud. Aga kui kusagil eksisteerib mõni Philipsi telekaga ühilduv versioon, siis sellekohane info igati teretulnud.
asi ei ole tüüneris, vaid koodekites. tüüneril pohh mis signaali ta püüab.mux2hot kirjutas:See MPEG4 -> MPEG2 moodul telekatele, millel on küll MPEG2 digitüüner kuid puudub MPEG4 tüüner töötab vist ainult väga piiratud hulgal televiisoritel. Sony peaks olema üks ja Samsung teine. Mina enda Philipsil seda veel käima pole saanud. Aga kui kusagil eksisteerib mõni Philipsi telekaga ühilduv versioon, siis sellekohane info igati teretulnud.pannkook kirjutas:selge, nüüd sain aru.
Miks küsisisn, oli see, et sai ostetud omale see mpeg2>mpeg4 kaart ja huvitusin nüüd, et kas sinna sisse tulevikus ''starmani vms'' pistes saan midagi vaadata või mitte.
mux2hot kirjutas:See MPEG4 -> MPEG2 moodul telekatele, millel on küll MPEG2 digitüüner kuid puudub MPEG4 tüüner töötab vist ainult väga piiratud hulgal televiisoritel. Sony peaks olema üks ja Samsung teine. Mina enda Philipsil seda veel käima pole saanud. Aga kui kusagil eksisteerib mõni Philipsi telekaga ühilduv versioon, siis sellekohane info igati teretulnud.pannkook kirjutas:selge, nüüd sain aru.
Ma parandan ka: Teler (eriti veel lcd ja plasmatelerid) ON arvuti.kokku123 kirjutas:Ma parandaks seda lauset:Zuumbox kirjutas:Ja telekas ei ole ka teps mitte arvuti..
Ja telekas ei ole VEEL teps mitte arvuti.
Aga kisub kohe sinna arvuti poole.
Ammugi ei tee ühest aparaadist arvutit Linuxi või Windowsi võimelisus.Zuumbox kirjutas: See, et telekal protsessor kõhus on, ei tee tast siiski veel arvutit.
Läheb küll OT ja kui vestlus ületab lubatud piiri küll siis mode delete nuppu vajutab.mustkass kirjutas: Tegemist pole kaardiga vaid mooduliga.Kui sul on Philips mpeg2 telekas siis neotion moodul hakkab seal ka tööle,küll mitte kõigis mudelites,küsi Remondieksperdist.Sellest teemast on siin palju räägitud.loe foorumit