Kui kellegil vaja siis Amino ära müüa koos komponent kaabliga (scarti pole) ja uue puldiga.PM suhtluseks sellel teemal.

No ja kuidas see pilt on väheke näod nagu laiad ei tunduhania kirjutas:minu teada autoformaat toimib vaid scarti ja teiste analoog väljunditega vähemalt pana plasma dream800 hdmi kah autoformaati ei tee
ma pole seni ühtegi telekat kohanud mis suudaks 4:3 pilti moonutusteta üle ekraani kuvada.mustkass kirjutas: Mul omal seni kõik scartidega olnud ja autoformaadiga ära harjunud,ka on ekraan mõnusasti pilti täis,pole neid musti ribasid,samas Philipsi autoformaat jätab näod normaalseks,mitte ei venita pikaks.
Ikka on küll.kreisi kirjutas:ma pole seni ühtegi telekat kohanud mis suudaks 4:3 pilti moonutusteta üle ekraani kuvada.mustkass kirjutas: Mul omal seni kõik scartidega olnud ja autoformaadiga ära harjunud,ka on ekraan mõnusasti pilti täis,pole neid musti ribasid,samas Philipsi autoformaat jätab näod normaalseks,mitte ei venita pikaks.
pole võimalik lihtsalt...
pidasin silmas 16:9 telekat kuvamas 4:3 pilti üle ekraaniHenkka kirjutas:Ikka on küll.kreisi kirjutas:ma pole seni ühtegi telekat kohanud mis suudaks 4:3 pilti moonutusteta üle ekraani kuvada.mustkass kirjutas: Mul omal seni kõik scartidega olnud ja autoformaadiga ära harjunud,ka on ekraan mõnusasti pilti täis,pole neid musti ribasid,samas Philipsi autoformaat jätab näod normaalseks,mitte ei venita pikaks.
pole võimalik lihtsalt...
Iga Sony Trinitron 4:3 ekraanisuhtega telekas saab sellega hakkama,
räägitakse, et isegi Sony 16:9 ekraanisuhtega kineskooptelekad olla sellega omal ajal hakkama saanud![]()
Eesti raffa ennemuistsed jutud![]()
kala kirjutas: liitu Elioni kolmiklahendusega ja su kodus valitsep rahu!
faas kirjutas:Kaldun arvama HDMI probleemid seotud uutel boksidel telkude HDMI versiooniga,vanematel paneelidel 1.1 või 1.2 Motorolal 1.3 , kunagi ise jamasin ühe teise seadmega viga oli versioonide erinevustekkis mingi konflikt ja kogu kupatus jooksis kokku,olin sunnitud ostma uue paneeli millel 1.3 HDMI.Vanemad paneelid ei toeta kah 1080p signaali üle HDMI.Kui ei tööta võib proovida 720p resoks panna ja kaeda mis juhtub.
![]()
Võin eksida kuid tundub nii,endal võttis hetkega omaks ja siiani ok.