Räägiks eesti vabariigi poliitikast?
Re: Räägiks eesti vabariigi poliitikast?
töötutele makstakse 921.- kuus, ei ole kilo.Võtsime sõbraga viina viljandis miski 4 a tagasi ja filosofeerisime tulevikust seda mis praegu toimub.See oli ju ammu ette näha.Loll on see kellel silmad läksid suureks nagu bmw esituled ja mõtles,et nii see jääbki.Kahju on neist inimestest lihtsalt.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Eestit ja Soomet ei saa võrrelda, sest Soome on 4x rahvaarvukam ja tugevama majandusega ning on jõudnud (aastakümneid) "rasva koguda" ning omab kogemusi keeruliste oludega toimetulekuks.
Ja Seston Savisaare armukeseks !seston kirjutas:Savisaar presidendiks !
Oi,kreisi,ma olen nii õnnelik et sa oled nii õnnelik,summm
!!!Ma üteln sulle kuskohast peaks raha võtma,sinna kuhu ikka juurde panid ma arvan,riigikogu lihtliikme palk on pea viiskümmend tuhat+veel mõningad hüved,kas pole nagu masuajal pisut palju,aga see selleks egas see raha ka midagi enam koku hoia,kui ma ausalt ütlen siis ma ei tea,aga vot need kes riiki juhivad peaks seda teadma,nagu ütles üks poliitik kunagi,riik kes oma rahva eest ei hooli see riik ei kesta kaua.

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

Saab ikka võrrelda. Töötuid on Soomes viimaste ametlike andmete põhjal 260 - 270 000.elit kirjutas:Eestit ja Soomet ei saa võrrelda, sest Soome on 4x rahvaarvukam ja tugevama majandusega ning on jõudnud (aastakümneid) "rasva koguda" ning omab kogemusi keeruliste oludega toimetulekuks.
Viimati muutis tigekala, 13:53, 26 Veebr 2010, muudetud 2 korda kokku.
Muidugi ei saa võrrelda,aga meie juhid ju võrdlevad ja mitte Soomega vaid veel suuremate Euroopa eliitriikidega,viha lihtsalt teeb see et muudkui aga räägitakse,räägitakse aga tulmus on ainult null,vot nende tegudeni me ei taha kuidagi jõuda et ka reaalselt (mitte ainult Tallinnas) aga kogu eestis midagigi teha,et seda olukorda kuidagigi leevendada.elit kirjutas:Eestit ja Soomet ei saa võrrelda, sest Soome on 4x rahvaarvukam ja tugevama majandusega ning on jõudnud (aastakümneid) "rasva koguda" ning omab kogemusi keeruliste oludega toimetulekuks.
90E-30W

90E-30W

Paraku elavad nad paremini kui meie tööl käivad inimesedtigekala kirjutas:Saab ikka võrrelda. Töötuid on Soomes viimaste ametlike andmete põhjal 260 - 270 000.elit kirjutas:Eestit ja Soomet ei saa võrrelda, sest Soome on 4x rahvaarvukam ja tugevama majandusega ning on jõudnud (aastakümneid) "rasva koguda" ning omab kogemusi keeruliste oludega toimetulekuks.

90E-30W

90E-30W

Mustkass, palju on meie Riigikogus saadikuid ? 100 ?mustkass kirjutas:Ma ütlen sulle kuskohast peaks raha võtma, sinna kuhu ikka juurde panid ma arvan,riigikogu lihtliikme palk on pea viiskümmend tuhat + veel mõningad hüved, kas pole nagu masuajal pisut palju...
OK. Võtame kõigilt 20 tonni ära. 100 x 20 000 ja jägame 100 000 töötute armeele laiali.
Iga töötu saab kuus juurde 20 krooni. Vahva, mis ?
Arvestades ka Eesti varjatud töötust, siis Soomes on töötus suhteliselt 2x väiksem kui Eestis ja töötuse protsent pole mitte nii kõrge.tigekala kirjutas:Saab ikka võrrelda. Töötuid on Soomes viimaste ametlike andmete põhjal 260 - 270 000.elit kirjutas:Eestit ja Soomet ei saa võrrelda, sest Soome on 4x rahvaarvukam ja tugevama majandusega ning on jõudnud (aastakümneid) "rasva koguda" ning omab kogemusi keeruliste oludega toimetulekuks.
Sa nagu eeldad, et Soomes polegi varjatud töötust ?
Ei. Aga Eestile on tehtud etteheiteid statistikaga manipuleerimises.
on siis siinolijatel rahaga raskusi ? Müüge oma driimid ja miskiks ajaks on rahu
Ok,ok see puudutas jah ainult riigikogu,aga kas sa arvad et mujalt pole kokku hoida,vot aga meil ei hoita kusagilt kokku vaid pannakse hinda juurde juba järgmisest kuust tõuseb näiteks veearve ja mitte vähe ei panda juurde,oled sa mõelnud kui palju meil raha igal pool kinni on,mis sa arvad et meie miljonäridel,suurärimeelstel,kellel iganes ei ole sularaha,on ja mitte vähe,ma ei mõtle ainult seda mis kusagil all kinni seisab,vot sellepärast ongi meil raha vähe et meie riigis on kaks klassi rikkad ja vaesed,keskklassi nagu polekski ja egas raha ei trükita ju juurde kui ta otsa saab,mis siis viga oleks,aga paraku ta nii ei käi.Nii et mõelgem selle peale palju kellelgi seda pappi on mis niisama jõude seisab,kärbitakse aga nendelt kõige vaesematelt ja muudkui tõstetakse teenuste hindasid,vaadake palju meie eesti rahjvas on riigile(eraisikutele) võlgu igasuguste teenuste eest,nagu üürid,kommunaalmaksed jne jne.Aga vot meil riigis tõstetakse hindu,krt niigi ei jõua maksta,huvitav mis on selle asja point.tigekala kirjutas:Mustkass, palju on meie Riigikogus saadikuid ? 100 ?mustkass kirjutas:Ma ütlen sulle kuskohast peaks raha võtma, sinna kuhu ikka juurde panid ma arvan,riigikogu lihtliikme palk on pea viiskümmend tuhat + veel mõningad hüved, kas pole nagu masuajal pisut palju...
OK. Võtame kõigilt 20 tonni ära. 100 x 20 000 ja jägame 100 000 töötute armeele laiali.
Iga töötu saab kuus juurde 20 krooni. Vahva, mis ?
90E-30W

90E-30W

Hakkab jälle see hädakisa pihta, et Ansip on kogu maailma majanduse põhja lasknud ja Eesti elu ka kannivahele keeranud. Ära on see Eesti kodanik hellitatud heade aegadega. Võeti laenu, ehitati villasid, osteti Hummereid. Siis tegi Ansip majanduslanguse ja ühtäkki oli häda käes. Idanaabritel on selle kohta hea ütelus - dumat nada, ne brõgat.
Vaevalt paarkümmend aastat oleme idanaabri "abistavast käest" vabad - elu on muutunud tohutult paremuse poole aga ikka ei olda rahul. Et siis paarikümneaastaga okupatsioonist heaoluühiskonnaks?
Sõimake või maapõhja aga mina leian, et see MASU või PUPU või TÄPE oli vajalik. Nüüd ehk taotakse jalgade ristumiskohast mõistus ka kupli otsa tagasi inimestel. Pole sel elul häda midagi, elada tuleb ka osata.
edit: Et ei tekiks vale arusaama, siis ma ei ole suurepalgaline, pole saanud suurt pärandust vmt. Elan nagu paljudki palgapäevast palgapäevani - ei kurda.
Aga kuulates vahest töötute endi kommentaare - "olen harjunud saama 15 000 palka ja 10 000 tööle ei lähe" - siis palju õnne ausalt. Eestis on vabu töökohti sitaks. Keegi lihtsalt ei viitsi vaeva näha.
Vaevalt paarkümmend aastat oleme idanaabri "abistavast käest" vabad - elu on muutunud tohutult paremuse poole aga ikka ei olda rahul. Et siis paarikümneaastaga okupatsioonist heaoluühiskonnaks?
Sõimake või maapõhja aga mina leian, et see MASU või PUPU või TÄPE oli vajalik. Nüüd ehk taotakse jalgade ristumiskohast mõistus ka kupli otsa tagasi inimestel. Pole sel elul häda midagi, elada tuleb ka osata.
edit: Et ei tekiks vale arusaama, siis ma ei ole suurepalgaline, pole saanud suurt pärandust vmt. Elan nagu paljudki palgapäevast palgapäevani - ei kurda.
Aga kuulates vahest töötute endi kommentaare - "olen harjunud saama 15 000 palka ja 10 000 tööle ei lähe" - siis palju õnne ausalt. Eestis on vabu töökohti sitaks. Keegi lihtsalt ei viitsi vaeva näha.
käed tuleks püksist välja võtta, ema pensionist tuleks loobuda, tuleks teha firma sest käivekas on ju 20%.Hakkame tööle inimesed ka korra elus.Elame ju endale.Vahet pole kuis miski asja saad tähtis on tulemus.