Räägiks eesti vabariigi poliitikast?
Re: Räägiks eesti vabariigi poliitikast?
olen tööandja rollis ja kui öeldakse,et kes kurat neid makse jõuab maksta. No siis on ju suur p***e kui vallavanem sedasi räägib eu rahastatavast objekti hinnapakkumist tehes.
minul on CRT 21" ja VEF radioola.Merseedest ei ole. Enam ei ole
Aga siis, kui viin maksis 4.12 ja kolmetärnine konn oli täpselt sama hinnagaottok kirjutas:kui viin maksis 5.30

Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
nonoo,minu esimene viin maksis 3.62
Filmix kirjutas:Aga siis, kui viin maksis 4.12 ja kolmetärnine konn oli täpselt sama hinnagaottok kirjutas:kui viin maksis 5.30Seda aega enamus selle foorumi liikmeid vist ei mäleta.
Krt kui palju viina on ilma minuta ära joodud,ottok kirjutas:nonoo,minu esimene viin maksis 3.62

viin on meil vist ikka ainuke valuuta mis maksis ja maksab edasi
isegi majanduses kasutatakse hinnavõrdlustes viina ekvivalendina,mitte kulda 

Noh, seda teevad küll vist ainult postsovijetlikud kollanokkadest majandusmehed. Kui sa seda nii kõvasti väidad, võiksid ehk tuua mõne sellekohase näite USA või mõne teise maailma tasemel majandusanalüütiku sulest.ottok kirjutas:isegi majanduses kasutatakse hinnavõrdlustes viina ekvivalendina,mitte kulda
BBC majandusuudistes on ka börsi indeksite kõrval viina index.Paluks vaadata tähelepanelikumalt.Kukkus, tõusis, läks kangemaks, läks lahjemaks.On keegi käinud livikos ekskursioonil ?Mul on ka olemas pilt sellest mis tootmishoones all keldris on.
Nagu ma aru saan, siis siin: http://news.bbc.co.uk/2/hi/business/default.stm?seston kirjutas:BBC majandusuudistes on ka börsi indeksite kõrval viina index.Paluks vaadata tähelepanelikumalt.Kukkus, tõusis, läks kangemaks, läks lahjemaks.On keegi käinud livikos ekskursioonil ?Mul on ka olemas pilt sellest mis tootmishoones all keldris on.
- valgekotkas
- Admin
Võrumaal elan, seda esiteks ja teiseks: kas sa ei taha aru saada või sa lihtsalt ei saa - ma olen jub kord selgitanud, et on kahte sorti töötuid aga mis ma ikka siin räägin ... kui ikka viinapudeliindeks on teema ja nutt ning hala kommunismiaegsete asjade üle siis jõudu teile istumises ja halamisesmustkass kirjutas:Mnjaa,kulla valgekotkas kus sa elanud oled et ei oma ühtegi tuttavat töötut.Ja ärge unustage et ka väga palju korralikke inimesi on töötuid,mitte kõik pole joodikud,lakekrantsid ja varganäod.Olukord on tegelikult väga halb,aga noh kes omal nahal seda ei tunne sellel on poohhui

PS Kui ikka inimene ennast ise ei aita siis ei ole loota ka, et keegi teine teda aitaks.
"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
väite lõppu ma vaevalt paneksdreamants kirjutas:Noh, seda teevad küll vist ainult postsovijetlikud kollanokkadest majandusmehed. Kui sa seda nii kõvasti väidad, võiksid ehk tuua mõne sellekohase näite USA või mõne teise maailma tasemel majandusanalüütiku sulest.ottok kirjutas:isegi majanduses kasutatakse hinnavõrdlustes viina ekvivalendina,mitte kulda

Viskaks ka õli tulle. Kuigi, jah, lootsin siin foorumis hoopis midagi muud lugeda. Pole küll ainult Eest Vabariigi poliitikat puudutav teema aga ikkagi: Venemaa on võtnud NATO liikmesriigid kirbule. See on üks tänase päeva teemdest. Samas on otsustanud üks NATO loojatest, Prantsusmaa, venelastele mistral-tüüpil laevu müüa/valmistada. Kas selleks, et venelastel oleks kergem NATO't lüüa? Kuidas sellist organisatsiooni nimetatakse? Äriühiunguks? Pole päris sobib. Laboratoorium, kus rottide peal tehakse uuringuid?
See on üks halvimaid otsuseid/tehinguid, mida teha võidakse.
On selge, et neid laevu ei hakata hoidma mitte Põhja-Jäämerel, vaid Balti ja Must merel.
See,et laevad lubatakse müüa ilma relvastuseta, on "puru silmaajamine", kuna ostjal on piisavalt kõike, mida neile paigutada.
Kummaski kohas need laevad ei soodusta vastastikuse mõistmise ja julgeoleku taseme tõusu, sest tunduvalt tõuseb ostja kiirreageerimis- ja dessantvõimsus väikeste riikide mõjutamiseks.
On selge, et neid laevu ei hakata hoidma mitte Põhja-Jäämerel, vaid Balti ja Must merel.
See,et laevad lubatakse müüa ilma relvastuseta, on "puru silmaajamine", kuna ostjal on piisavalt kõike, mida neile paigutada.
Kummaski kohas need laevad ei soodusta vastastikuse mõistmise ja julgeoleku taseme tõusu, sest tunduvalt tõuseb ostja kiirreageerimis- ja dessantvõimsus väikeste riikide mõjutamiseks.