mkv failina
maitse asi- ma eelistan ikka karbis BD koos kõikide lisadega
ja vana "peer" nagu ma olen eelistan ka cd mp3'le ja vinüüli cd'le
selle netist tõmbamise haiguse olen läbi põdenud

Ma tegin omale ühe plaadi kolmes variandis:netist tõmmatuna mp3(320btr),ape ja vinüülripottok kirjutas:pakituna jah
mkv failina
Ära aja jama.Kui ma räägin BD'st ,siis ma räägin BD's ja kui BDRipist,siis BDRipist.ottok kirjutas:pakituna jah
mkv failina
Miks inimesed ostavad originaal maale kui võiks printida välja samasuguse pildi ja ära raamida. Tulge maapeale oma tirimisega.bljumkin kirjutas:Miks peab ostma seda,mida saab netist tasuta,![]()
Rush'i BD'd on ju netis olemas.
Sa ise jõuaksid mõne originaalmaali ostaInq kirjutas:Miks inimesed ostavad originaal maale kui võiks printida välja samasuguse pildi ja ära raamida. Tulge maapeale oma tirimisega.bljumkin kirjutas:Miks peab ostma seda,mida saab netist tasuta,![]()
Kui tore võrdlus,Inq kirjutas:Miks inimesed ostavad originaal maale kui võiks printida välja samasuguse pildi ja ära raamida. Tulge maapeale oma tirimisega.bljumkin kirjutas:Miks peab ostma seda,mida saab netist tasuta,![]()
loe oma jutt nüüd korralikult läbi ja mõtle natuke kui on olemas vahend millega mõelda.bljumkin kirjutas:Kui tore võrdlus,Inq kirjutas:Miks inimesed ostavad originaal maale kui võiks printida välja samasuguse pildi ja ära raamida. Tulge maapeale oma tirimisega.bljumkin kirjutas:Miks peab ostma seda,mida saab netist tasuta,![]()
Rush'i BD'd on ju netis olemas.![]()
Vata,BD koopia arvutis ja originaalplaadil on täpselt sama.Kvaliteedil ei mingit vahet.
EI MINGIT!!!
Kas ka originaalmaal ja prinditud pilt on sinu jaoks üks ja sama - ei mingit vahet?
No selle juhul prindi aga julgelt,
Ah et siis sellisel tasemel argumendid siis,Inq kirjutas:
loe oma jutt nüüd korralikult läbi ja mõtle natuke kui on olemas vahend millega mõelda.
...eriti veel MASU ajal,no jah eks ta ole,sinusuguste najal need muusikapoed veel elavadki(loe:hingitsevad)ottok kirjutas:minul pole küll kahju HEA asja eest 400-600 eeku välja käia
Ka minul mitte.Vinüüle saab ostetud iga kuu 7-8.Paraku ei ole vinüül mingi digikäkk ,mis on selline nagu ta on,vinüüli puhul sõltub palju,millise aparatuuriga on digitaliseeritud.Kusjuures - eeldusel,et aparatuur on korralik - ei ole nõelaga A ja preamp'iga B ripitud vinüül mitte parem või halvem kui nõelaga C ja preampiga D ripitud sama vinüül,vaid lihtsalt teistsugune;kõlab teistmoodi.ottok kirjutas:minul pole küll kahju HEA asja eest 400-600 eeku välja käia