SAT Boxi müra
SAT Boxi müra
Mu IPBox oli alguses suht vaikne, kuigi ketta vent kogu aeg käis, ei seganud. Kuid nüüd kisub kogu aeg kõvemaks. Eks ta ole küll juba aastakese käinud ka. Ega keegi oska soovitada kas piisaks kui asi lahti võtta ja ära puhastada, või pole nendega miskit muud teha kui välja vahetada 

VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
Re: SAT Boxi müra
Proovi esialgu suveõhku
Antenna: Wavefrontier T90 Toroidal
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
Coverage: 80E + 36E; 31.5E; 28.2E; 23.5E; 19.2E; 16E; 13E; 9E; 4.8E + 0.8W
LNBs: DUR-line Ultra Quattro
SAT>IP Servers: Xoro 8100
SAT>IP Receivers: VU+ Zero 4K
eks suveõhk võib ka aidata aga siiski ma mõtlen, asi lahti võtta ja tolmust puhastada, võimalusel ventikat õlitada aga tõenäolislelt parim oleks uus vent sinna leida.
1W 5E 13E 19E 110cm+90cm Dm600PVR, IpBox900HD PVR, Kworld DVB-T
- valgekotkas
- Admin
njah ... suve ja sellega kaasneva õhuga on veel aega kuigi ma arvan, et suRveõhku ehk ikka silmas peeti ... üldiselt on nende odavate ventikatega selline lugu, et lahti võtmine ja õlitamine aitab vaid korraks - puksid on pekkis, lihtsam on õige mõõduga uus ja võimalikult kavliteetne purolaator sinna asemele panna peale suruõhuga puhastamist 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Õlitamine aitab pukside puhul tõesti vaid korraks; üldiselt tasuks siiski natuke paksemat moosi vahele ajada, ka siis kui pukside asemel laagrid juhtuvad olema. Muidugist pole ka laagrid igavesed, kuluvad ja lähevad katki.
DVB-T, DVB-T2: Golden Media Mania 3 HD & Sony32W4000; antenn 21...69 17dB, kõrgus 45+11 m; võimendi AD20-1,9/AMT; suund Espoo
Tänud info eest.
Mina oma teadmistest arvasin, et sellistele asjadele pole tänapäeval õli enam kuhugi panna
Aga eks proovin järele, kas puhastamisest miskit kasu on.
Kui uus osta kas kellegil on järsku mingi vihje millele ostmisel tähelepanu pöörata, peale selle muidugi et ta sinna sisse mahtuma peab.
Mina oma teadmistest arvasin, et sellistele asjadele pole tänapäeval õli enam kuhugi panna

Kui uus osta kas kellegil on järsku mingi vihje millele ostmisel tähelepanu pöörata, peale selle muidugi et ta sinna sisse mahtuma peab.
VUDUO 4KSE;VU+Ultimo 4K;VU+Duo2;IPBox9000HD;85E-15W mootoriga 1,1-ne
- valgekotkas
- Admin
kõigepealt on strateegilisi mõõte vaja ... ventika omi siis 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."