pildiformaat

Vaba vestlus igal teemal mis puudutab digitaaltelevisiooni
Vasta
hensu69
Edasijõudnu

pildiformaat

Postitus Postitas hensu69 »

Teema siis selline, et olen STV klient. Ostsin uue digiboksiga teleka.Samas ei lasknud teha endal seda kaablisignaali digitaalseks. Vaatan praegu analoogsignaali. Pilt on nagu ta on. STV edastab kanaleid 4:3 formaadis. Minu telekas on aga 16:9 formaadis. Huvitab siis mind see, et kas üleminekul digile, hakatakse ka analoogsignaali edastama16:9 formaadis. Digile üleminekust STV võrgus ma huvitatud ei ole. Neil digipaketis suht jamad programmid, kui midagi normaalset tahaks, läheb nats kalliks.Pealegi ei ole mul mitte ainult ühes toas telekas.Kui teeks STV digiks, jääksid teised telekad ilma digiboksideta pimedaks.
Kasutaja avatar
zoom
Digivanake

Re: pildiformaat

Postitus Postitas zoom »

See, et STV oma võrgus 16:9 signaali edastab, on suht lootusetu lootus.
Teema on kinni puhtalt teenusepakkuja suhtumises oma klienti.
Kuniks maksja on rahul ja ei tüüta teenusepakkujat oma soovidega, ei muutu ka midagi.

Laiekraani lülitussignaali edastatakse nii analoog- kui ka digisignaali puhul.
Nii et, ela STV seljas, kes omakorda peaks elama programmitootja seljas :mrgreen: .
Kasutaja avatar
tigekala
In Memoriam
Kontakt:

Postitus Postitas tigekala »

hensu69 kirjutas:Huvitab siis mind see, et kas üleminekul digile, hakatakse ka analoogsignaali edastama16:9 formaadis. Digile üleminekust STV võrgus ma huvitatud ei ole. Pealegi ei ole mul mitte ainult ühes toas telekas. Kui teeks STV digiks, jääksid teised telekad ilma digiboksideta pimedaks.
Sa oled nagu aru saanud, et kaablioperaatorid ei peagi digile üle minema ?
Äkki teeks nii - naised peavad minema digile üle, aga mehed ei pea ?
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

tigekala kirjutas:
hensu69 kirjutas:Huvitab siis mind see, et kas üleminekul digile, hakatakse ka analoogsignaali edastama16:9 formaadis. Digile üleminekust STV võrgus ma huvitatud ei ole. Pealegi ei ole mul mitte ainult ühes toas telekas. Kui teeks STV digiks, jääksid teised telekad ilma digiboksideta pimedaks.
Sa oled nagu aru saanud, et kaablioperaatorid ei peagi digile üle minema ?
Äkki teeks nii - naised peavad minema digile üle, aga mehed ei pea ?
lähevad ka ,aga paar aastat hiljem (2012).
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
Scott
Digivanake

Postitus Postitas Scott »

hensu69 kirjutas:Digile üleminekust STV võrgus ma huvitatud ei ole. Neil digipaketis suht jamad programmid, kui midagi normaalset tahaks, läheb nats kalliks.Pealegi ei ole mul mitte ainult ühes toas telekas.Kui teeks STV digiks, jääksid teised telekad ilma digiboksideta pimedaks.
Digipaketis on samad kanalid mis analoogiski, ja palju muudki huvitavat. 25 - 50 eeku selge pildi, 5.1 heli ja EPG eest ei ole palju tahetud.

STV digipaketi võtmine ei tee teisi telereid pimedaks. Need jäävad analoogi edasi näitama, niikaua kui seda näidatakse.

Praegugi tulevad digikanalid Sulle tuppa, kui analoogi täispakett tellitud on.
hensu69
Edasijõudnu

Postitus Postitas hensu69 »

Kui eesti kanalid tulevad digina tuppa, kas siis ei saaks neid mitte telekasse moodulit pannes digitaalseks teha. Ja eesti kanalid peaks ju tasuta olema. Tuleks ainult moodul osta.Kas ma mõtlen õigesti. Mis see moodul ise peaks maksma?
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

hensu69 kirjutas:Kui eesti kanalid tulevad digina tuppa, kas siis ei saaks neid mitte telekasse moodulit pannes digitaalseks teha. Ja eesti kanalid peaks ju tasuta olema. Tuleks ainult moodul osta.Kas ma mõtlen õigesti. Mis see moodul ise peaks maksma?
Kui sul mpeg4 telku dvb c ja t tüüneritega,eeldan siiski et on,siis saad,see moodul(kaardilugeja õigemini) ei tee neid kanaleid digiks vaid avab kodeeritud kanaleid.Eesti kanalid on tasuta dvb-t-s.Kui sul STV juba sisse majasse tuleb,mis sul veel probleemiks on,STV-s ka kõik need kanalid olemas.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
peeter3000
Digivanake

Postitus Postitas peeter3000 »

hensu69 kirjutas:Kui eesti kanalid tulevad digina tuppa, kas siis ei saaks neid mitte telekasse moodulit pannes digitaalseks teha.
"Kaabliga tuppa" saavad tulla ainult STV,Starmani jne. kanalid.
-Siis esimene asi mis peab olema on DVB-C (Cable) võimeline SEADE:
Kas DVB-C Teler(Mpeg2 ja Mpeg4) või DVB-C Digibox (Mpeg2 või Mpeg4)(näide).
NB! kortermajas tuleb kindlaks teha kas "seina sees" tuleb tuppa DVB-C kaablioperaatori- VÕI DVB-T katuseantennisignaal!

Katuse- ja toaantenniga tuleb õhukaudu DVB-T signaal (5 tasuta kanalit ja tasuline ZuumTV) nende vastuvõtuks sobib ainult Mpeg4 teler või digibox.
*
-DVB-T Mpeg4 digiboxid on kõigis uutes telerites sees.
-DVB-C digibox AGA AINULT pooltes telerites (enne ostu kontrollida!).
-Selleks,et DVB-T/C teleriga vastu võtta STV,Starman ja Starman ZuumTV tasulisi kanaleid tuleb telerile juurde osta Conax Moodul (650-850.-eek).Või digiboxil PEAB olema Conaxi kaardikoht (näide).
-DVB-C Mpeg2 digiboxid maksavad 350-1000.-
-DVB-C HD digiboxid maksavad 2000.-+
-DVB-T Mpeg4 SD digiboxid maksavad al.800.-
-DVB-T Mpeg4 SD CONAX digiboxid maksavad al.(1000.-) 1200.-
-DVB-T Mpeg4 HD Conax digiboxid maksavad al.ca 2000.-
-DVB-C HD digiboxid on teleril sees KÕIGIL SONY,PHILIPSI ja SAMSUNGI uutel teleritel.

NB! Viasat kasutab DVB-S/DVB-S2 digitv-d.Ehk Satelliitantenniga vastuvõttu.
Pilt

Elioni DigiTV on internetTV ehk IPTV.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Kasutaja avatar
linni
Entusiast

Postitus Postitas linni »

peeter3000 kirjutas: Elioni DigiTV on internetTV ehk IPTV.
Täpsustuseks.
Elionil on olemas ka kaabel - TV (DVB- C), mille leviala ei ole siiski väga suur.
Foorumil
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Postitus Postitas mustkass »

linni kirjutas:
peeter3000 kirjutas: Elioni DigiTV on internetTV ehk IPTV.
Täpsustuseks.
Elionil on olemas ka kaabel - TV (DVB- C), mille leviala ei ole siiski väga suur.
...ja mis tõenäoliselt on varsti siiski surmale määratud...
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
T1000
Edasijõudnu

Postitus Postitas T1000 »

hensu69 kirjutas:Kui eesti kanalid tulevad digina tuppa, kas siis ei saaks neid mitte telekasse moodulit pannes digitaalseks teha. Ja eesti kanalid peaks ju tasuta olema. Tuleks ainult moodul osta.Kas ma mõtlen õigesti. Mis see moodul ise peaks maksma?
Kui sul on telkus õige digibox siis peaksid praegu ilma mingi mooduli ja kaardita kätte saama kõik digikanalid. Ning Eesti kanalid on digis avatud: ETV, Kanal2, TV3, ETV2, Kanal11, TV6.
Neid peaksid sa nägema igaljuhul!
Vasta

Mine “Üldfoorum”