Filmix kirjutas:Selle 800 + pulk koosluse puhul oleneb pildi kvaliteet siis pulgast või? Kuda võrreldes satilt tuleva pildiga on? Ja seda vist on palju tahetud, et pistad zoomi kaardi dreami ja krüptitud dvb-t kanalitel ka pilt ees? Või siiski

Mis see parim pulk siis dreamile on, mida Eestis ka kuskilt reaalselt osta saab

Pulgast oleneb ainult see, kas pilt on ees või mitte.
Pulk kui selline ei tee mitte midagi muud kui annab transport streami 1:1 edasi. Täpselt see info mis eetrist tuleb, selle ta üles korjab ja edasi annab.
Dekodeerimise ja ekraanile manamise teeb juba dreambox, mis käib täpselt samuti nagu sati puhul.
Pildi erinevused tulevad programmi tootja ja väljastaja eripäradest - kes rohkem pakib.
Lõpetasin eile õhtul asjaga nii hilja, et enam polnud aega zoomi kaarti katsetada.
Zoomi kaart dreamis peaks täiesti töötama. Ma ei näe ühtegi põhjust, miks ta ei peaks töötama. Üritan õhtul katsetada.
Pulkade osas sain aru, et Hauppauge Nova-T stick peaks hetkel olema vist kindlapeale minek.
Oluline on, et pulk kasutaks DIB0700 chipseti.
Odavate toodete puhul juhtub tihti, et mingil hetkel tuleb tootest uus revision välja ja see kasutab juba teist kiipi (kuna seda sai odavamalt?). Ehk siis peab hoolega uurima enne netist kiipide kohta, et ei saaks mingi teise kiibiga pulka, mis ei sobi. Samas on netist tellides pea võimatu kontrollida, mis revisioni sa saad.
Mul on mingi vanem versioon Nova-T pulgast, mis on juba rohkem kui aasta tagasi ostetud ja sellega käib kõik ilusti.
Mul on veel paar pulka kodus, millega võiks katsetada, aga sellest juba õhtul.