Mõtlesin siis, et proovin ära selle STV digiversiooni. Tõin endale STV rendiboksi ja kaardi.
Boks on päris hea, Infonet, mälupulgale salvestamise võimalusega ja puha. STV ise aga on vist vilets. Kanalite vahetamisel vahetab kanali ära küll, hääl jõuab kohale, pilt aga mitte, lõpuks lööb kirja ette,et kanali rike. Lõpuks ei hakkagi enne toimima kui lülitan boksi välja ja siis uuesti sisse. Signaali kvaliteet on kusjuures viimase peal, sellest küll seda jama ei saa olla. Ja nii ma tsuksin päevas ikka õige palju kordi. Naisel viskab kohe üle ja see lülitab boksi välja ja vaatab analoogi. Tundub, et pean minema ja STV-s lärmi tegema. Ehk annavad teise boksi katsetamiseks. Kui siis aga peaks sama jama korduma, pean vist mingile muule digiversioonile mõtlema hakkama.
STV digi kehv.
Re: STV digi kehv.
Mine lärmi tegema jah. Mul Sony telekas, sisseehitatud boks ja Sony Conax moodul, kuid sellist jama küll pole. Ilmselt mingi boksi eripära.
Viimati muutis Pärtel, 21:27, 12 Apr 2010, muudetud 1 kord kokku.
Mul on STV Homecasti STB ja kõik on üsna stabiilne.
ole hea lae uus soft oma infonet pvrile http://www.infonet.ee/~demetrio/digi....2010Feb24.ird" onclick="window.open(this.href);return false;
see parandab need probleemid
sul ilmselt 1.17 see suht aeglane see 1.18
lae see fail mälu pulgale pane boxi ja vajuta punast nuppu puldil uuendamiseks
see parandab need probleemid

lae see fail mälu pulgale pane boxi ja vajuta punast nuppu puldil uuendamiseks
kasutasin STV digit , täielik p.......sk saatsin kukele, nüüd elion ja asjad korras...
mul oli vastupidi, elioniga pidevalt pilditu ja lausa kuid järjest, lõpuks hakkas ka nett jebima ja läksime elioniga lahku:)fuzzz kirjutas:kasutasin STV digit , täielik p.......sk saatsin kukele, nüüd elion ja asjad korras...
ERR