Esimesed 3D televiisorid jõudsid Eestisse
Re: Esimesed 3D televiisorid jõudsid täna Eestisse
Kui juba teooriast jutuks läks siis on veel vähemalt üks variant prille. Satipealt tuleb mitmest kohast seda standarti. Ekraanil on kõrvuti 2 pilti.Ilusti tavatelekaga vaadatav. Vastavad prillid optikaga keeravad need pildid risti kummagi ühte silma. Lugesin isegi õpetust kuidas ilma prillideta silmad nii kõõrdi ajada et ruumilise pildi kätte saab. No mina seda küll ei osanud. (vasak silm peab vaid paremat pilti nägema ja vastupidi , parem silm ainult vasakut) Proovige 

Kahtlen väite õigsuses, et vaadata tuleb risti st. paremaga vasakut poolt ja vasakuga paremat poolt (see on ebaloomulik), kui just tegemist ei ole nn. kustarnaja masterskajaga.
Pealegi ei tohiks olla probleeme, mis saatepoolel takistaksid poolpiltide järjestamist/pööramist mistahes moel.
Pealegi ei tohiks olla probleeme, mis saatepoolel takistaksid poolpiltide järjestamist/pööramist mistahes moel.
Palve neile, kel on võimalik korrigeerida selle teema pealkirja, et kustutada sealt "täna".
Üldse ei peaks kasutama pealkirjades sõnu: eile, täna, homme ..., kuna nad libisevad ja sellega eksitavad/petavad pealkirjade lugemisel ning tekitavad asjatuid ootusi sisu suhtes.
Näiteks: Arst pahandab patsiendiga, kes iga päev tuleb ta juurde vastuvõtule:
"Ma ju ütlesin teile, et tulge homme, aga teie tulete alati täna".
Üldse ei peaks kasutama pealkirjades sõnu: eile, täna, homme ..., kuna nad libisevad ja sellega eksitavad/petavad pealkirjade lugemisel ning tekitavad asjatuid ootusi sisu suhtes.
Näiteks: Arst pahandab patsiendiga, kes iga päev tuleb ta juurde vastuvõtule:
"Ma ju ütlesin teile, et tulge homme, aga teie tulete alati täna".