28E vastuvõtt
Re: 28E vastuvõtt
Mis see Kesk-Euroopa siia puutub?
Jutt ei käi mul mitte 2D kiire kohta...
LNB kaldenurk kindlasti mõjutab tulemust, kuid see peab olema nn keskmises asendis et sobiks ka muude positsioonida jaoks.
Jutt ei käi mul mitte 2D kiire kohta...
LNB kaldenurk kindlasti mõjutab tulemust, kuid see peab olema nn keskmises asendis et sobiks ka muude positsioonida jaoks.
Viimati muutis satik, 23:02, 01 Mai 2010, muudetud 1 kord kokku.
Täis oled ennast vahepeal kaaninud või ?
Mine proovi kesk-Euroopas või UK's Sirius't või Thor'i vaadata, rääkimata Eutelsat W4/W7'st.
Meil on isegi vedanud.
Vt. PM.
Mis vahet seal on millise Astra 2 või kiire kohta see jutt käib ?satik kirjutas:Ma arvan et just UKs polegi mingit kisa sest seal on EIRP niigi kõrge, ei nemad ole sellest häiritud. süsteem seda kõikumist ei märka. Puudub ka vajadus 110cm järele, neil piisab ka poole väiksemast (=suurema avamusega antennist).
Mine proovi kesk-Euroopas või UK's Sirius't või Thor'i vaadata, rääkimata Eutelsat W4/W7'st.
Meil on isegi vedanud.
Vt. PM.
Tänan küsimast , ei ole isegi juurde võtnud.
On muidugi vahe kas räägime UK le mõeldud beami vaatamisest UK's või Eestis. UK pinnal on saatekiirgus igal juhul normaalseks vaatamiseks enam kui piisav. Meil siin see sama beam aga on n.ö. piiri peal, kui kiirgav antenn kas liigub või keerab siis ka vastavalt kiire katte ääreala liigub. Fikseeritud antenn näitab seda signaali muutusena, kui antenni saab natuke liigutada siis saan säilitada senise signaalitugevuse. Mis siin segaseks jääb?
On muidugi vahe kas räägime UK le mõeldud beami vaatamisest UK's või Eestis. UK pinnal on saatekiirgus igal juhul normaalseks vaatamiseks enam kui piisav. Meil siin see sama beam aga on n.ö. piiri peal, kui kiirgav antenn kas liigub või keerab siis ka vastavalt kiire katte ääreala liigub. Fikseeritud antenn näitab seda signaali muutusena, kui antenni saab natuke liigutada siis saan säilitada senise signaalitugevuse. Mis siin segaseks jääb?
Kui sa nüüd kattekaardi järgi vaatad,see on see sinu mainitud Sky News:
http://www.ses-astra.com/business/en/su ... -south.php" onclick="window.open(this.href);return false;
siis sa näed et south - lõunakiir ei ulatu nii hästi Eesti kohale,kui näiteks põhjakiir,sellest ongi see tingitud et osad south kiirega kanalid ei levi meile väga hästi,kuidagi on see seotud ka õhtuse ja hommikuse ajaga mis seda levi mõjutab,nii,et egas sul pole väga mõtet punnitada ka,kõik oleneb ka tüüneri tundlikkusest,mul on antud sagedusega nii fix antenn 80-nene,et Dreambox 7000-ga tuleb ta õhtusel ajal hästi päeval kipub hakkima või ei tule üldse,aga Humaxiga pole probleemi olgu kas öö või päev.Mootoriga antenni on muidugi ka väga raske sundida just millimeetri pealt just sellele kohale kuhu vaja on ja eks need väikesed nõtkud ole ka ikka sees (muidugi kui sul just tutikas mootor pole) mul olid kunagi mõlemad katusel teleskoop 1,5 meetrise antenni küljes ja hiljem diseq mootor 80-se panni küljes aga loobusin,sest lõtkud olid juba sees ja ei viitsinud enam sellega jannata.Fix pead ikka midagi muud.
http://www.ses-astra.com/business/en/su ... -south.php" onclick="window.open(this.href);return false;
siis sa näed et south - lõunakiir ei ulatu nii hästi Eesti kohale,kui näiteks põhjakiir,sellest ongi see tingitud et osad south kiirega kanalid ei levi meile väga hästi,kuidagi on see seotud ka õhtuse ja hommikuse ajaga mis seda levi mõjutab,nii,et egas sul pole väga mõtet punnitada ka,kõik oleneb ka tüüneri tundlikkusest,mul on antud sagedusega nii fix antenn 80-nene,et Dreambox 7000-ga tuleb ta õhtusel ajal hästi päeval kipub hakkima või ei tule üldse,aga Humaxiga pole probleemi olgu kas öö või päev.Mootoriga antenni on muidugi ka väga raske sundida just millimeetri pealt just sellele kohale kuhu vaja on ja eks need väikesed nõtkud ole ka ikka sees (muidugi kui sul just tutikas mootor pole) mul olid kunagi mõlemad katusel teleskoop 1,5 meetrise antenni küljes ja hiljem diseq mootor 80-se panni küljes aga loobusin,sest lõtkud olid juba sees ja ei viitsinud enam sellega jannata.Fix pead ikka midagi muud.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
Mul ei ole mingit probleemi ka neljandik mm täpsusega suunata, mootor on neljaastmelise toitega, manuaalselt juhitav, saan nihutada täpselt nii nagu tuju on. Echostari teleskoop peaks olema, kleepsud on kõik kadunud kuid ei loksu. Muidugi keeran kah ehk kord kuus kõige rohkem, on läinud ka aasta või rohkem ilma keeramiseta.mustkass kirjutas: Mootoriga antenni on muidugi ka väga raske sundida just millimeetri pealt just sellele kohale kuhu vaja on ja eks need väikesed nõtkud ole ka ikka sees (muidugi kui sul just tutikas mootor pole) mul olid kunagi mõlemad katusel teleskoop 1,5 meetrise antenni küljes ja hiljem diseq mootor 80-se panni küljes aga loobusin,sest lõtkud olid juba sees ja ei viitsinud enam sellega jannata.
Mul on muud elu ka vaja elada, ei mina jõua kogu aeg vahtida

Nojah,siis ei oska nagu midagi selle peale kosta pealegi sul 110 antenn,mul 80cm,sul peaks nagu see Sky tulema ka ilma selle "lihvimiseta",ainuke võimalus ehk sul pole mootor nii täpselt satile parameetrite järgi suunatud.Ma just praegu proovisin Sky News praegust minu Dreamiga ei tule,aga Humaxiga tuleb,ei tea mis tüüner sul on kuidas tundlikkusega lood on,kas sul Astralt peale Sky Newsi veel midagi jamab,seal neid nõrku omajagu mis iga kell Eestini ei ulatu.Mis tüüner sul on?
90E-30W

90E-30W

Terratec S7 + EyeTV.
Ma keeran peeglit manuaalse juhtimisega, mind need kraadid ei koti - loeb see kas pilt on või ei ole, keeramisel muidugi on signaalide pulgad ees loomulikult. Seega mootori valest justeerimisest tekkivat viga ei saa olla, sest seda ei arvestata, jalg aga on õieti paigas kuna orbiiti jälgib, kui oleks piisavalt pikk ajam siis 80E kui 45W nägin omatehtud mootoriga (vot see hakkas lõpuks loksuma, seda küll 1,6 otsefookus Macabiga).
Ma praegu olen hõivatud 3sati teemaga, kuid homme võin hommikupoole hakata jälgima 28E peal mis toimub.
Kusjuures, mitte kõik ei ole pos 28,2E, osa kanaleid on ka 28,5E (Eurobird1) need musa ja lastekanalid 11 642 V pealt - http://www.eutelsat.com/satellites/285e_popd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ning neid ja uudiseid ma sealt just vaatan. 0,3 kraadi on seega juba ettenähtud erinevust positsioonides.
Jajah, Eurobird 1 ei ole jah Astra... nüüd on jälle kont mida närida
Ma keeran peeglit manuaalse juhtimisega, mind need kraadid ei koti - loeb see kas pilt on või ei ole, keeramisel muidugi on signaalide pulgad ees loomulikult. Seega mootori valest justeerimisest tekkivat viga ei saa olla, sest seda ei arvestata, jalg aga on õieti paigas kuna orbiiti jälgib, kui oleks piisavalt pikk ajam siis 80E kui 45W nägin omatehtud mootoriga (vot see hakkas lõpuks loksuma, seda küll 1,6 otsefookus Macabiga).
Ma praegu olen hõivatud 3sati teemaga, kuid homme võin hommikupoole hakata jälgima 28E peal mis toimub.
Kusjuures, mitte kõik ei ole pos 28,2E, osa kanaleid on ka 28,5E (Eurobird1) need musa ja lastekanalid 11 642 V pealt - http://www.eutelsat.com/satellites/285e_popd.html" onclick="window.open(this.href);return false;
ning neid ja uudiseid ma sealt just vaatan. 0,3 kraadi on seega juba ettenähtud erinevust positsioonides.

Nüüd möönsivad et tegu on Mabo panniga 1435x1300.ttt kirjutas: Telefon ei vastanud, järsku tegemist pühade, puhkepäeva või muidu töövälise ajaga? Lobsterist sai ca aasta tagasi küsitud, nad ei lükanud väidet ümber, et tegu võib olla sama parabooliga, mida Mabo müüb. Ehk oskab näiteks kasutaja Karla asja kommenteerida.
Ega see tootjafirma polegi väga tähtis, eks need antenni mõõdud määravad ju antenni suuruse ning kui korralikult valmistatud, siis ka võimenduse. Tähtis on mitte segi ajada asja nime ja antenni tööpinna läbimõõtu.
Isegi minu 80 Triax ja vana DM 7000 (mis jummala tuim signa suhtes) ei tee vahet on ta eurobird või astra 28,2 pildid igatpidi ees.Ju sul selle antennisüsteemiga kõik nii ikka ei ole kui peab.satik kirjutas: 0,3 kraadi on seega juba ettenähtud erinevust positsioonides.
90E-30W

90E-30W

ma panin naljaviluks kokku ühe 90cm offseti, 4.8, 9/10e,13(fookuses),19.2,28.2 ja enamus sky kanaleid tuleb ludinal.
Vaata kas sul Eurobirdi omad tulevad sellise kooslusega,see on sul huvitav eksperiment:matu37 kirjutas:ma panin naljaviluks kokku ühe 90cm offseti, 4.8, 9/10e,13(fookuses),19.2,28.2 ja enamus sky kanaleid tuleb ludinal.
http://www.lyngsat.com/eb1.html" onclick="window.open(this.href);return false;
90E-30W

90E-30W

Olen siin vahelduva eduga jälginud seda 28E värki.
Enim muret on just BBC streamidega, seal vahel kontserte ja mis põhiline -F1 sealt mitut moodi tulemas.
Pühapäeval ja esmaspäeval ei olnud eriti midagi märgata, teisipäeval oli vaja korrigeerida, eile õhtul oli päris hea.
Sky UK signaalid tulevad närvekõdutavalt normaalselt, hakka või inglaseks
Kuid nende streamidega on midagi veidrat küll. Signaali justkui on piisvalt kuid kvaliteet on seinast seina, tea kas nende modulatsioon on kuidagi teistsugune? Asuvad nad sagedusel 12441V. Kui signaali kvaliteet langeb alla 33% siis hakkab kohati kakkuma. Signaal samas 64 (kuid olen märganud et muude kanalitega võib see ka alla 50 olla ja kõik ok). Peale lõunat saan ehk pea kaldenurka timmida, näis siis.
Peadest. Mis siin ikka keerutada - pea on mingi Skyflex mis viasitaga kaasa anti (viasita enda pann on ühe vana MTI peaga 19E peal kinni). Ütlete küll et sellega pole emmigi teha kuid teistel positsioonidel muresid ei märka. Kuid soovitage millist pead tasuks võtta, ühe väljundiga piisaks. Teeks upgrade.
Muide, stream-2 näitas Schumi F1 sõite tema algusajast, Spain1994 näiteks
Kütavad pinget üles.
Enim muret on just BBC streamidega, seal vahel kontserte ja mis põhiline -F1 sealt mitut moodi tulemas.
Pühapäeval ja esmaspäeval ei olnud eriti midagi märgata, teisipäeval oli vaja korrigeerida, eile õhtul oli päris hea.
Sky UK signaalid tulevad närvekõdutavalt normaalselt, hakka või inglaseks

Kuid nende streamidega on midagi veidrat küll. Signaali justkui on piisvalt kuid kvaliteet on seinast seina, tea kas nende modulatsioon on kuidagi teistsugune? Asuvad nad sagedusel 12441V. Kui signaali kvaliteet langeb alla 33% siis hakkab kohati kakkuma. Signaal samas 64 (kuid olen märganud et muude kanalitega võib see ka alla 50 olla ja kõik ok). Peale lõunat saan ehk pea kaldenurka timmida, näis siis.
Peadest. Mis siin ikka keerutada - pea on mingi Skyflex mis viasitaga kaasa anti (viasita enda pann on ühe vana MTI peaga 19E peal kinni). Ütlete küll et sellega pole emmigi teha kuid teistel positsioonidel muresid ei märka. Kuid soovitage millist pead tasuks võtta, ühe väljundiga piisaks. Teeks upgrade.
Muide, stream-2 näitas Schumi F1 sõite tema algusajast, Spain1994 näiteks