See oleks küll vist võimalik ainult siis, kui nad DVB-T'st üldse lahkuksid... Ei kujuta ette, et Zuumi veel kolm kanalit mahuks...tigekala kirjutas: Alates esimesest juulist, vaatad oma DigiLevi märgistusega seadmetega kahte kanalit -
ETV ja ETV2. Edu Sulle ! Ja vaata, et siis ei kraaksu, et DigiLevi märk on seotud 2 kanaliga.
Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Oi, mahub ja kuidas veel...virgop kirjutas:See oleks küll vist võimalik ainult siis, kui nad DVB-T'st üldse lahkuksid... Ei kujuta ette, et Zuumi veel kolm kanalit mahuks...tigekala kirjutas: Alates esimesest juulist, vaatad oma DigiLevi märgistusega seadmetega kahte kanalit -
ETV ja ETV2. Edu Sulle ! Ja vaata, et siis ei kraaksu, et DigiLevi märk on seotud 2 kanaliga.
Lihtsalt senini te pole nii s..ta pilti näinudki,
aga küll te siis näha saate

Henkka, see eest on DigiLevi märk peal, mis kõik miinused üle trumpab.
Nad vis hakkavadki seda märki vaatama, mitte pilti.
Nad vṍiks selle holgrammina teha siis nad saaks 3DTVd müüatigekala kirjutas:Henkka, see eest on DigiLevi märk peal, mis kõik miinused üle trumpab.

maikuust ...muul kirjutas:igaljuhul viasatkuld kaardiga tv1000 premium kanalil pilt eest![]()
aga need kellel tellitud 60.- krooni eest kuus siis tuleb aprilli eest veel endiselt maksta või
Meil on hea uudis Viasati klientidele - alates maikuust näevad ViasatKuld ja ViasatHõbe lisapaketi Film tellijad ilma lisatasuta ka eksklusiivset filmikanalit TV1000 Premium.
Igatahes täna kell 10:55 tellisin telefonitsi nn. "kaardiuuenduse" ja TV1000 Premium kanalil on nüüd pilt ees.
Mul "kuldpakett", TV1000 Premium pole eraldi tellitud.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Huvitav, mis see Kanal 11 seal 11900.00 V sagedusel teeb
Viasati uudistes pole selle kohta nagu midagi räägitud
Kas kavatsevad vanal sagedusel pildi kinni panna 

Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
Mul läks täna Premium lahti (kah kuldpakett), ilma et oleks uuendusi tellinud. Muideks, äkki mõned kes Premiumi on pikemalt jälginud oskavad kommenteerida, et kas nüüd kui pole enam lisatasu eest, langeb näidatava kvaliteet kah?andres66 kirjutas: Igatahes täna kell 10:55 tellisin telefonitsi nn. "kaardiuuenduse" ja TV1000 Premium kanalil on nüüd pilt ees.
Mul "kuldpakett", TV1000 Premium pole eraldi tellitud.
Nüüd siis vanal sagedusel epg ka kadunud. On kuskil mingi teavitus ka selle kohta olnud, et uuele sagedusele kolivad või pole viasatil kombeks sellistest asjadest rääkidaFilmix kirjutas:Huvitav, mis see Kanal 11 seal 11900.00 V sagedusel teebViasati uudistes pole selle kohta nagu midagi räägitud
Kas kavatsevad vanal sagedusel pildi kinni panna

Vu+ Solo 2 - 0.8W ; 4.8E ; 9.0E ; 13.0E ; 19.2E - Triax 110
Ametlike tuunerite omanikel peaks se kanaliuuendus automaatselt käima- seega põhjus miks Viasat suu kinni hoiab. Ja epg-st ametlike box-de omanikud nagunii midagi ei tea 

DVB-C, ZuumTV- Starman
EPG-st teavad ametlike boksidega vaatajatest vaid HD bokside omanikud aga neid on vähe.
Viasat Sport (ESPN America) on kuhugi kadunud! Äkki oskab keegi täpsemat infot anda...
Viimati muutis tigekala, 19:50, 05 Mai 2010, muudetud 1 kord kokku.
Ehhhhh. Tehti pakkumine Kuld 305 kr/kuus kolmeks aastaks + tasuta HD seade. Loomulikult ei olnud huvitatud.
Mac mini + Terratec H5 + Hauppauge WinTV-CI + EyeTV 3 (STV digi)
IPBOX 9000HD (DVB-S + DVB-T)
IPBOX 9000HD (DVB-S + DVB-T)
Huvitav et nii kallilt pakuvad.Cancer kirjutas:Ehhhhh. Tehti pakkumine Kuld 305 kr/kuus kolmeks aastaks + tasuta HD seade. Loomulikult ei olnud huvitatud.

Mul tiksub viimane (kolmas) aasta 150.- kuu. Kui saaks sama lepingu uuesti, siis ega ära ei ütleks, peale via jääks ainult dvb-t Zoomi ja vabakanalite võimalus.
Mul oli 2a 180-200 raha kuus (Kuld siis).
Nüüd tegin uuesti 2a 200kuus lepingu.
DVB-T pole lahendus ja teised ei paku mulle pilti.
Sellega nüüd tahtsin öelda, et on see tehnika, mis neil on, aga teenusega olen sellise raha eest küll rahul.
Nüüd tegin uuesti 2a 200kuus lepingu.
DVB-T pole lahendus ja teised ei paku mulle pilti.
Sellega nüüd tahtsin öelda, et on see tehnika, mis neil on, aga teenusega olen sellise raha eest küll rahul.
DM7000s & DM500s @ 5E