Igati nõus. Tundub, et tehakse britte, kes teleteksti analoogi jätsid ja mingi middleware digi peale panid.Scott kirjutas:Selline poolik lahendus on MAGE! Pangu siis kohe kinni või DVB-T-sse tagasi. (STV-s samuti pole enam.) Ruumi muxis ju on sellise väikse datavoo jaoks. (Muxis töllerdab AltDVB andmeil 1FFF PIDil paarimegane tundmatu data.)kreisi kirjutas:teksti tv tänasest digis kadunud, analoogis edastatakse analoogi lõpuni.kokku123 kirjutas:Roska kuskil kirjutas jh et ETV paneb enda teleteksti kinni.
Isegi hullan mõnikord ühe vabavaralise kujundusprogrammiga(juhuslikult juhtub teleteksti kujundamine ka üks mu hobi olema). Jah, minu meelest võiks teletekst olla kasvõi julgeolekukaalutlustel - 2007. aasta sündmused kahandasid märgatavalt minu usku Internetti kui millegisse, millest võib alati sõltuda. Teleteksti eelis on ühesuunaline liikumine - seda ei saa üle koormata, erinevalt internetist. Aeglus ei pruugi ka enam argument olla. Uuematel telekatel on lehekülgede mälu. Välimus? Pole vahet, mis värvi on kass, peaasi et ta hiiri püüab. Teksti lugemiseks kõlbab küll.Scott kirjutas: Ja miks teletekst vanaaegne on? Lihtsalt ei viitsita tegelda sellega. Vastupidiselt Soomele, kus sisu on viimasel ajal hoopis täienenud. Kas see 60tuhande eest (kui õigesti mäletan) peale eelmise riket hangitud teletekstikooder on tõesti nii iidne, et sinna ei saa ERR uudisteportaalist tähtsamaid uudiseid liigutada. Paar aastat tagasi leidsin netist kaughaldusega koodri, mille hind oli veidi üle 1000 EURi. Teletekstitoimetamise demoproge tasuta allalaetav. Kosmiliselt keeruline selle kasutamine ei olnud, kuigi NotePadist on asi kaugel.
Tarmoga nõus, teletekstist saab kiirelt tähtsamad uudised kätte. Ise loen YLE ja MTV3 teksti igapäevaselt ja mitu korda.
Ega jah, positiivselt ma viimastesse arengutesse ei suhtu, eks näis mis aeg toob.
P.S. 16:9 on küll väga viis...