Enigma 2 Eesti keele tõlge
Re: Enigma 2 Eesti keele tõlge
Siin on midagi nihu
Software Alusta Tarkvara
Multimedia Esipaneel ja kasutajaliides Multimeedia
Recordings Salvestab Salvestised?
Communication Salvestuskoht Suhtlus
Seal on vähemalt20 uuendust saadaval ei kõla väga hästi Saada(val) on vähemalt 20 uuendust
Software Alusta Tarkvara
Multimedia Esipaneel ja kasutajaliides Multimeedia
Recordings Salvestab Salvestised?
Communication Salvestuskoht Suhtlus
Seal on vähemalt20 uuendust saadaval ei kõla väga hästi Saada(val) on vähemalt 20 uuendust
Eks see ole see pimesi tõlkimine. Kui sügisel asja jälle käsile võtame, siis parandan ära. Hetkel on ajaga jälle nii nagu alati - lihtsalt pole teist.
Jäi silma dreambox 800 alajaoutusest, kuidas Henkka mulle jälle loorberipärga kaela vaikselt sokutas.
Ma muidugi tänan, aga see on siiski olnud meeskonna töö ja poleks Teid kõiki abiks olnud, vaataks me endiselt ingliskeelset enigma2-e, va. kathi, mille Henkka oli juba ära tõlkinud ja millest ka asi alguse sai.
Nagu kahjuks näha, ei ole uued tarkvarad ikka veel 100% eesti keelsed ning sellest pimesi ja mitte konteksti nägemata tõlkimisest ka kohati vigased. Olge head ja postitage oma tähelepanekud e2 tõlkest siia. Hea näide kuidas seda teha ja milline võiks vigade postitus välja näha, on Rimase eelmine postitus.
Mitte midagi tehes ei muutu teatavasti mitte kui midagi.
Jäi silma dreambox 800 alajaoutusest, kuidas Henkka mulle jälle loorberipärga kaela vaikselt sokutas.

Nagu kahjuks näha, ei ole uued tarkvarad ikka veel 100% eesti keelsed ning sellest pimesi ja mitte konteksti nägemata tõlkimisest ka kohati vigased. Olge head ja postitage oma tähelepanekud e2 tõlkest siia. Hea näide kuidas seda teha ja milline võiks vigade postitus välja näha, on Rimase eelmine postitus.
Mitte midagi tehes ei muutu teatavasti mitte kui midagi.
Viimati muutis raivo, 21:55, 08 Juun 2010, muudetud 1 kord kokku.
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Küll kõik need probleemid saavad ära parandatud, aga iga asi võtab teatud aja.
Loomulikult uued täiendatud tõlkefailid saavad siia üles pandud, aga millal see info imagete tegijateni ja uutesse imagetesse jõuab, on juba teine küsimus.
Aga ega peale eestlaste vist need kõige uuemad tõlkefailid kedagi ei huvita ka
Igatahes saab üritatud parimat nagu ikka - ja välja tuleb nagu alati...
(khm - kas keegi tahtis öelda, et ei ole siiani välja tulnud wä...?
)
Loomulikult uued täiendatud tõlkefailid saavad siia üles pandud, aga millal see info imagete tegijateni ja uutesse imagetesse jõuab, on juba teine küsimus.
Aga ega peale eestlaste vist need kõige uuemad tõlkefailid kedagi ei huvita ka

Igatahes saab üritatud parimat nagu ikka - ja välja tuleb nagu alati...

(khm - kas keegi tahtis öelda, et ei ole siiani välja tulnud wä...?

Digilevile ülemineku kuupäevaks on plaanis välja lasta qboxile mitteametlik tarkvara koos enigma2 tõlkega. Kahjuks pole nad seda liitnud ametlikule tarkvarale aga eks saame seda ju ise ka teha
Aga et oleks mugavam siis see tuleb varsti koos niimõnegi muu hea asjaga.

Ega keegi ei tea kust saada soomekeelset enigma2.mo
Tervitades,
Hex
Tervitades,
Hex
Igast tuunerist, kus on mõni värskem e2 image seeshexman kirjutas:Ega keegi ei tea kust saada soomekeelset enigma2.mo
Tervitades,
Hex

Ma ei mäleta täpset teed sinna ja olen veel kodumaalt ära, aga ta on sealsamas, kus on ka et ehk siis eesti keele fail.
Siitsamast teemast leiab selle asukoha kohe päris kindlasti

/usr/share/enigma2/po/fi/LC_MESSAGES/enigma2.mo
Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
Kirjutasin vastuse aga läks ei tea kuhu ja uut juttu ei viitsi kirjutada. Mul pole e2 imgaget sisaldavat tüünerit kodus muidu ei küsiks. Vaja faili ehk vedru paned siia.
Tervitades,
hex
Tervitades,
hex
... juba kusagilt leitud?
Sul ei ole õigusi, et siin postituses manuseid näha.
Viimati muutis andres66, 21:40, 27 Juun 2010, muudetud 3 korda kokku.
#Vu+Duo4K#Dreambox DM920#RockTek GX1#Nokia 8010 Streaming Box#RockTek GT1#TechniSat DIGITRADIO 143-v3#SDRplay RSPdx#Yamaha RX-V6A
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
#SAT-TV- 80E, 56E, 45E, 42E, 36E, 28.2E, 23.5E, 19.2E, 16E, 13E, 9E, 4.8E, 0.8W, 30W#
Tänud Andres,
kuid pean ikka oma jutu ära kirjutama. Nimelt kasutan DM7020 peal juba paar- kolm nädalat PCD poolt loodud E2 versiooni. Üldiselt toimib päris hästi. Jama on aga EPG-ga see on teatud kanalitel rootsikeelne. Kuna E2 saab muuta EPG-d keelt läbi menüü (paned soome keele ja ongi epg soomekeelne, muidugi kanalitel kus soomekeelne epg on), kuid sellel imagel see ei õnnestu. Kas keegi oskab midagi soovitada, mingit faili mudida? midagi veel?
Tervitades,
Hex
kuid pean ikka oma jutu ära kirjutama. Nimelt kasutan DM7020 peal juba paar- kolm nädalat PCD poolt loodud E2 versiooni. Üldiselt toimib päris hästi. Jama on aga EPG-ga see on teatud kanalitel rootsikeelne. Kuna E2 saab muuta EPG-d keelt läbi menüü (paned soome keele ja ongi epg soomekeelne, muidugi kanalitel kus soomekeelne epg on), kuid sellel imagel see ei õnnestu. Kas keegi oskab midagi soovitada, mingit faili mudida? midagi veel?
Tervitades,
Hex
Ei saa probleemile pihta. Minul ta on eesti kanalitel eesti keelne, soome kanalitele soome keelne jne. Erand on ainult tv1000 action east, mis näitab alati vene keelset epg-d. Äkki paneb asja paika plugin "soumipoeka v.0.96"? Kindlalt ei tea ja täpsustage, mis kanalitel see rootsi epg keele jama näiteks Teil on? Saaks järele vaadata ja kontrollida siis.
Mul on küsimus - on see kindel, et selle (nende) kanalite puhul peaks soomekeelne EPG üldse eksisteerima???hexman kirjutas:Tänud Andres,
Tervitades,
Hex
Ilmselt käib jutt Canal+ teatud kanalitest, ise olen küll leppinud nende rootsikeelsete asjadega (loen rootsit suht vabalt) ja ei ole üritanudki "sügavuti" asja uurida

Nagu Sa arvatavasti väga hästi tead, pole siin maailmas midagi kindlat. Peale selle, et pole midagi kindlat.Henkka kirjutas:Mul on küsimus - on see kindel, et selle (nende) kanalite puhul peaks soomekeelne EPG üldse eksisteerima ?
Aga see on küll kindel, et teatud Canal Digital paketi kanalitel, ja muuseas enamikul, üldse soomekeelset EPG-d ei eksisteeri.
Nuh aga siis see EPG tulebki rootsikeelsena (heal juhul, kui ta üldse tulebki)...tigekala kirjutas:Nagu Sa arvatavasti väga hästi tead, pole siin maailmas midagi kindlat. Peale selle, et pole midagi kindlat.Henkka kirjutas:Mul on küsimus - on see kindel, et selle (nende) kanalite puhul peaks soomekeelne EPG üldse eksisteerima ?
Aga see on küll kindel, et teatud Canal Digital paketi kanalitel, ja muuseas enamikul, üldse soomekeelset EPG-d ei eksisteeri.

Ja soome keele faili lisamine e2 sisse ei aita suurt midagi.
Nüüd ma aga imestan, mis pagana e2 release see sihuke on, kus isegi keelefaile kohe sees pole?
Või on see PCD poolt loodud E2 versioon mingi äärmiselt "ära kohitsetud" e2 piiratud mahuga flashi paigaldamise variant, siis ma saan aru küll

Henkka
Sa vaata, mida ta kirjutab, siis ehk jõuab ka Sulle kohale >
Sa vaata, mida ta kirjutab, siis ehk jõuab ka Sulle kohale >
hexman kirjutas:Nimelt kasutan DM7020 peal juba paar-kolm nädalat PCD poolt loodud E2 versiooni.