Palun härdalt kergemat karistust, see pidi siia minema : http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=5 ... 6&start=15" onclick="window.open(this.href);return false;
Kustutada kah ei lase...
starman ei paku sulle kolme salvestavat HD boxi vaid ainult ühte KCF-B3001HD ja kahte salvestavat SD boxi Humax CX PVR-9200C ja Salora PVR S600C.Cardo kirjutas:Tegelikult paluks seda teemat mitte lõpetada.
Endal on Starmani digibox ja plaan oli üle minna HD Boxile.
Starman pakkus mulle kolme erinevat salvestavat HD Digiboxi. Kahjuks olen selle kirja kustutanud, kuna pärimuse esitasin pea poole aastaeest ja neid mudeleid marke peast ei mäleta, üks oli Humax miskine..
Seega mind huvitakski millist HD Boxi osta ja kas kaartilugevat boxi saab ka mujalt kui ainult Starman, kuuaega tagasi Expert näiteks ei pakkunud ühtki kaartilugevat asja.
Sirvisin ka teisi teemasid, kuid sellesarnast ei leidnud.
raske on soovitada aga ise kasutan praegu cinergy kaarti ilma mooduli pesata + dvbviewer v.4.2.1.0 + tasuliste kanalite vaatamiseks on acamd + newcs . telekaga ühendus dvi-hdmi ja spdif.Cardo kirjutas:Kuna lugesin, et sa selle B3001 Boxi maha müüsid, siis mida sa ise soovitaks antud olukorras teha ?
Ma palusin kunagi Starmanil saata mulle ainult arveid ja katkestusteateid ning reklaamimöla kinni keerata.Radionov kirjutas:Sain täna Starmanilt sellise infokirja: .....
Imelik on see, et Starman oma meedia blogis ETV HD-d seoses MM-iga üldse ei maininudklaabu kirjutas:Starman arvab, et väriseva pildi ja heliga ETV HD on üli selge. Proovisin üle 10 min ei kannatanud vaadata.
kui oma mullist välja saad sisi ehk saad aru et kõigil ei ole mõtet hakata satilt vastu võtma. kujutad ette kui igal inimesel oleks oma vastuvõtuantenn seinal, katusel?seston kirjutas:aru mai saa.Mis asja te jahute.Kanalite vaatamiseks on telekas ja pilt tuleb ikka satilt.Sealt valid kas hd või sd, inglise või saksa keel või itaalia või poola või............Minuarust on jalgratas leiutatud juba ammu
etv on kursis jah sellega aga puudub neil kvaliteedikontrolli võimaluspets1 kirjutas:ainuke kanal sealt starmani HD paketist, mis jalka MM-i üle kannab on ETV HD.
huvitav, kas "päris" ETV sellise kanali olemasolust ka midagi teab?
selline imelik, udulooriga kaetud kanal, reasagedus on 88% üles aetud.