Astra peal osa transpondereid ei tule läbi?

Kõik mis puudutab satelliidivastuvõtuseadmeid
Kasutaja avatar
mustkass
Dissident

Re: Astra peal osa transpondereid ei tule läbi?

Postitus Postitas mustkass »

valgekotkas kirjutas:
mustkass kirjutas:Võimalik,siis tuleb kõike otsast alata,kui tal pead juba nii paigas nagu kirjutas pole vist finderist abi :?:
sa ikka ei saa aru - see, et ta nimi "finder" on ei tähenda seda, et temaga ainult sati üles leiab vaid temaga saab ka suisa peenhäälestada antenni suuna ja tõusunurga :wink:
Aga kuidas finder toimetab näiteks nõrgemate sageduste peal,sest teada on et mõnedel sattidel,no nagu näit amos on osad tugevad ja osad jälle norgemad transpondrid kuda sa siis neid häälestad,mina näiteks kontrollisin ka nõrgemad visuaalselt üle et kõik ikka tuleks mis tulema peab....
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Pilt
Pilt
Pilt
Kasutaja avatar
Henkka
In Memoriam

Re: Astra peal osa transpondereid ei tule läbi?

Postitus Postitas Henkka »

valgekotkas kirjutas:
mustkass kirjutas:Võimalik,siis tuleb kõike otsast alata,kui tal pead juba nii paigas nagu kirjutas pole vist finderist abi :?:
sa ikka ei saa aru - see, et ta nimi "finder" on ei tähenda seda, et temaga ainult sati üles leiab vaid temaga saab ka suisa peenhäälestada antenni suuna ja tõusunurga :wink:
Saab meiesuguse jaoks väga täpselt asjad paika panna, välja arvatud "skew" nurk ehk kuidas LNB oma pesas pööratud on.
Minu jaoks täiesti asendamatu abiline.
Ma ei hakka elit poolt juba kirja pandud täpset juhist uuesti üle kordama :mrgreen:
Vasta

Mine “Seadmed”