Puhka rahus!

zoom kirjutas:Noh, närides asja kallal, siis homme saab ka veel vaadata![]()
seda küll ainult kella viieni hommikul, peale mida tuleb "näksi muru" või miski taoline info
Minu andmetel alustas ETV saadetega 1955 a. juulis. Seega ei tule televisiooni Eestis 55 aastat kuidagi täis. Ja jääbki sünnipäev analoogis nägemata.pets1 kirjutas: kadunuke toimetas siis vähemalt eestis üle 55 aasta vist?
RIP
Nad arvavad vist, et keegi teksti ei vaata ja sellepärast pole vaja sinna ka vastava sisulist teadet panna. Viimasel aastal olen üllatavalt palju teleteksti kasutanud ja kahju on küll, et enam pole. Varem oli ka digis. Pole siiani aru saanud, miks ta maha võeti. Aegunud? No soomlastele, rootslastele jne. kõlbab, meile mitte. Ajab lausa s*ta keema.TarmoTanilsoo kirjutas:Endal on kõige enam kahju selles, et ETV teletekst asja käigus ohvriks tuuakse. Kusjuures piilusin täna analoogi päeva peal, pealkirjade poolest "business as usual"- isegi mitte hüvastijätuteadet... See kadunuke sai vist ca. 20 aastat tegutseda. Kuskilt jäi kõrvu et esimene katsesaade oli 1989?
Fiji aja järgi!!!matu37 kirjutas:Homme kell 17:00 kustub sinu eluküünal.
Ja minu jaoks oluliselt paremad,vedrumuhv kirjutas:0
...Kurvaks tegi sati üleminek digitaali, sest seal oli algselt ikka analoogi pilt tunduvalt parem. Nüüd HD ajastul on juba lood teised ...
Kokku lepitud!!!vedrumuhv kirjutas:No seda uut 50" telekat kaeks ise ka korra teine kord, kui Sul aega ja kui sul selle vastu midagi pole. Vaataks kas suurus on ikka määrav ja oluline.![]()