ja telemajast tuleb elektronika videomaki pealt striimi

aga siiski, etv kohati isegi ruulib

Võibolla ETV tuleb vahetevahel hoopis Pana G12 pealt, mitte VM-12 pealtpets1 kirjutas: ja telemajast tuleb elektronika videomaki pealt striimi
aga siiski, etv kohati isegi ruulib
(Pana G12 oli samaaegne VHS makk nagu Elektronika VM-12, selle vahega et pilt oli törtsu parem ja ta ei hakanud krooniliselt kiirusega venitama... plasmat ma ei mõelnud selles kontekstispets1 kirjutas:pana plasma pealt
Hea küll, ärge nüüd ilkuge nende vantide kallal nii paljupets1 kirjutas:ei no aga ikkagi, see variant töötaks küll:
G12 plasma --> VHS apparatura kaamera --> apparatura VM12 --> apparatura elekard --> efir
Seep see ongi - oleks kohe alustatud pildiga milles staatilise bitrate 1,1Mb, siis oleks iga hüpe ülespoole ovatsioone tekitanud, aga näe oli vaja teistpidi teha.Henkka kirjutas:ma olen näinud oma silmaga Eesti DVB-T kaudu täiesti vaadatava pildiga laulupidu ja ka Euroviisusid (see ülekanne tuli vist Moskvast).
Seega on need vennikesed ise endale "naela jalga astunud", kuna tegelikult on täiesti võimalik näidata täiesti vaadatavat DVB-T pilti