Ju sain valesti aru, mul läks loogika käima, et kes kurat kell 5 hommikul CUT POWERit vajutab. Ju siis keegi ikkagi onkokku123 kirjutas:Fiji aja järgi!!!matu37 kirjutas:Homme kell 17:00 kustub sinu eluküünal.

Ju sain valesti aru, mul läks loogika käima, et kes kurat kell 5 hommikul CUT POWERit vajutab. Ju siis keegi ikkagi onkokku123 kirjutas:Fiji aja järgi!!!matu37 kirjutas:Homme kell 17:00 kustub sinu eluküünal.
Ma arvan et need 20 tuhhi ei n2inud analoogi kah.Schumi. kirjutas:RIP. 55 toredat aastat tegevust!
Kahju ka neist 20 000 inimesest (tänase seisuga, nagu ma kuulsin), kes siis edaspidi mitte midagi ei näe.
Ju neil oli nägemispuue .kokku123 kirjutas:Ma arvan et need 20 tuhhi ei n2inud analoogi kah.Schumi. kirjutas:RIP. 55 toredat aastat tegevust!
Kahju ka neist 20 000 inimesest (tänase seisuga, nagu ma kuulsin), kes siis edaspidi mitte midagi ei näe.
...sitta kah, ütles sibi ja viskas järgmise kopatäie....kokku123 kirjutas:Ma arvan et need 20 tuhhi ei n2inud analoogi kah.Schumi. kirjutas:RIP. 55 toredat aastat tegevust!
matu37 kirjutas:Ju sain valesti aru, mul läks loogika käima, et kes kurat kell 5 hommikul CUT POWERit vajutab. Ju siis keegi ikkagi on
http://forte.delfi.ee/news/digitv/artic ... d=31924981" onclick="window.open(this.href);return false;Analoog-TV tiksub rõõmsalt lõputunde
...Levira võrguteenuste juht Tiit Tamm on üks neist, kellel on homme varahommikul asja Tallinna teletorni. Nimelt lülitatakse kell viis hommikul välja kõik analoogtelevisiooni signaali saatjad üle Eesti. „Kokku teeb see üle 35 lüliti, mida on vaja vajutada,” muigab Tamm.
Tallinna teletornis asub kõigist neist lülititest tegelikult vaid kolm: üks ETV, üks Kanal 2 ja üks TV3 jaoks. Ülejäänutega peab üle Eesti hakkama saama veel kümmekond Levira töötajat, kirjutab Eesti Päevaleht.
„See siin on meie esimene ohver," osutab Tamm teletorni esimesel korrusel asuvale suurt kappi meenutavale Jaapanist pärit NAC-i aparaadile. ...
Oh Sa võid ka veel viimase sati analoogi juures soove täita ...silverm1988 kirjutas:Kui sati analoogi surivoodi juures mind ei olnud, siis siin olen ma olemas, täitmas analoogi viimaseid soove...rip