Zoomi jaoks pole välisantenni vaja, teda näed siitsamast foorumistlaika kirjutas:Naabrimees samast majast vaatab DVB-T vabu kanaleid kaablijupiga. Saatjamastini on 3,8 km. Kas Zoomi jaoks tõesti vaja välisantenni katusele ?

Zoomi jaoks pole välisantenni vaja, teda näed siitsamast foorumistlaika kirjutas:Naabrimees samast majast vaatab DVB-T vabu kanaleid kaablijupiga. Saatjamastini on 3,8 km. Kas Zoomi jaoks tõesti vaja välisantenni katusele ?
Vabad kanalid on üldjuhul PALJU tugevama signaaliga. See tähendab, et n.n. zuumi kanaleid ei pruugi toaantenniga üldse kätte saada. Kui oma asukohta siin teatada ei taha, siis mine küsi Starmani esindusest, kus nende lähim saatja asub ning ka nende hinnang, kas üldse tasub proovida.laika kirjutas:Naabrimees samast majast vaatab DVB-T vabu kanaleid kaablijupiga. Saatjamastini on 3,8 km. Kas Zoomi jaoks tõesti vaja välisantenni katusele ?
Ega jah, nimi meest riku, kuidagi piinlik, et alatasa minust kirjutatakseZuumbox kirjutas:laika kirjutas: Zoomi jaoks pole välisantenni vaja, teda näed siitsamast foorumist(ärgu zoom pahandagu
).:
Ja asemele pannakse ikka venekeelsed ...ints0000 kirjutas:Tundub et varsti peab teenusepakkujat vahetama hakkama, kui starman oma kanalipoliitikaga samas suunas jätkab...
See oli ikka täielik idiootsus, et Discovery Science välja võtta![]()
Universalil on täiesti ka inglise keel olemas (tegemist on muidugi küll vene kanaliga) ja kunagi pidi tulema ka eesti tõlge, aga kava on vene keeles, mistõttu ei oska ma sellega midagi tehazoom kirjutas:Ja asemele pannakse ikka venekeelsed ...ints0000 kirjutas:Tundub et varsti peab teenusepakkujat vahetama hakkama, kui starman oma kanalipoliitikaga samas suunas jätkab...
See oli ikka täielik idiootsus, et Discovery Science välja võtta![]()
No kui päris täpne olla,siis "venekeelne" asendati "venekeelsega",zoom kirjutas: Ja asemele pannakse ikka venekeelsed ...
No Discovery Science'l olid kirjad siiski inglisekeeles ning ingliskeelne audioriba oli ka olemas.bljumkin kirjutas:No kui päris täpne olla,siis "venekeelne" asendati "venekeelsega",zoom kirjutas: Ja asemele pannakse ikka venekeelsed ...![]()
Küsimus on selles,et korraliku dokukanali asemele topiti mingi kõntskanal!
Põhimõtteliselt jah, ainult et selle asja juures on paar paha viga. Esiteks ei ole sealt läbi antenni viimasel ajal üldse mitte mingisugust tarkvara tulnud (ehkki lubatiprelature kirjutas:Mul on selline küsimus, et kas ZoomBoxi tarkvara on võimalik uuendada läbi antenni? Menüüs on valik olemas, kuid kui valin sageduse ja uuendan, siis ütleb kas Pöördumiskood #A või Pöördumiskood #D, või midagi sellist. Ise on mul antud antenn suunatud Pärnu peale ning äkki keegi oskab juhendada. Mul on see tavaline Zuumbox, mitte HD oma.
hmm "zuumbox" valjud sõnad su poolt, mul vanatädi oli hädas sd zuumboxiga kuna uuendus tuli kolinal selga automaatselt ja peale seda ei tahtnud box hinge sisse võtta. tükk tegu oli juhendamisega läbi telefoni aga kuna eelnev hd box enamvähem sama menüüga oli siis suutsin meenutada kuidas mida teha et pilti ette saada!Zuumbox kirjutas:Põhimõtteliselt jah, ainult et selle asja juures on paar paha viga. Esiteks ei ole sealt läbi antenni viimasel ajal üldse mitte mingisugust tarkvara tulnud (ehkki lubatiprelature kirjutas:Mul on selline küsimus, et kas ZoomBoxi tarkvara on võimalik uuendada läbi antenni? Menüüs on valik olemas, kuid kui valin sageduse ja uuendan, siis ütleb kas Pöördumiskood #A või Pöördumiskood #D, või midagi sellist. Ise on mul antud antenn suunatud Pärnu peale ning äkki keegi oskab juhendada. Mul on see tavaline Zuumbox, mitte HD oma.) ja teiseks, kuna SD ZUUMBox ei oma Digilevi märki, siis ei saa selle jaoks seda tarkvara seal ka kunagi olema.