Asi on ikka rahas kinni,ma arvan,muidugi ka teadmatuses ja ka teadmises,et kõigile pole vaja kallist plasmatelekat ja veel kallimat lampvõimu.Egas sellepärast tasu teisi maha teha.karla kirjutas:Ehh, loen ja jõuan järjest enam arusaamisele et inimestele pole määrav kvaliteet ja see mis sa oma raha eest saad, peaasi et oleks võimalikult odav ja suurem kui naabrimehel. Tüüpilise eestlase ettekujutus: "Olgu või ühe jala kalossid, peaasi et megaodavad." Krt, no ei saa ma aru miks pean enda tööga teenitud raha raiskama LCD peale mille pilt mind ei rahulda ja mida ma igast toanurgast normaalselt vaadata ei saa, ostes plasma vähemalt tean mille eest maksin kui õhtul tüüneri sisse lülitan või sõbraga õlut võtan ja sinikiire plaadilt AC/DC kontserti vaatan.
Mis kõige hullem, heli tuleb läbi lampidega võimend ning 2.0 stereos, see ju veelgi hirmsam tehnoloogiale jalgujäämine.
Kõigil pole ju sellist pappi et omale näiteks kasvõi "accuphase" hirmkallis võim osta,saab ka odavamalt läbi,aga tahaks ju ikka midagi...