PCEditori seadistamine: kõgepealt valida ülevalt options > PCEditor settings, avaneb settings aken siis Manage Receivers > add ja valida rippmenüüst mark ja kirjutada nimi, klikata add. Vasakul Receivers all on nüüd see lisatud box, klikata sinna ja panna paika ip aadress ja paroolid. Nüüd peaks läbi võrgu ühendus olema. Kuigi usb-ga uuendamiseks seda seadistada vaja pole.trip24 kirjutas:Olen proovinud nii PCEditoriga kui ka FlashToolsiga ja ei sa kuidagi ühendust tüüneri ja arvuti vahel. Kohati nagu oleks ühendus aga kui hakkan uut tarkvara peale laskma ütleb, et usb pole ühendatud. Palun kas keegi seletaks veid täpsemalt kõige lihtsamat viis kuidas saaksin sinna soovitud tarkvara? (Olen algaja ja puust ja punaseks oleks üsna hea variant) Üks küsimus oleks veel, et kas Pgi on kohe eesti keelne või peab selle eesti keeslseks tegema nagu seda gemini puhul tuli teha.
Lülitan boxi välja valides menüüst Shutdown või boxil power ja ok nupp koos alla,
ühendan USB juhtme arvutiga,
lülitan power nupust boxi käima ja siis kohe bootimise ajal vajutan uuesti ja hoian power nuppu nii kaua all kui ekraanile ilmub kiri usb upgrade,
arvutis avan PCEditori ja siis ülevalt Tools > Flash Image > USB, tuleb eraldi aken USB Flash, messages kiri USB is connected, valid arvitist faili ja klikkad start ja oodata kuni boxi ekraanil kiri Done.
Ei tea kui hästi see juhend on arusaadav aga mul on niimodi alati toiminud.