STV.
Re: STV.
ma eile proovisin mõlemad boxid uuesti häälestada aga ei ilmunud midagi uut.T1000 kirjutas:On neid uuel sagedusel asetsevaid kanaleid näha ka? Mind huvitaks just mis seal HD paketis on, vaevalt 4 kanali pärast uut paketti teevad..
kas infoneti parameetrid samad nagu stv: 6956 ja 256 qam
mingi aeg oli testimisel sagedus 794000Khz kus olid eesti kanalid millele ligipääs puudus.
praegu skannisin käsitsi seda sagedust ja on test1-test5 ja HDtest, "ligipääs puudub"
ERR
tegin ka skanni ja leidsin sagedusel 802000khz need samad test kanalid
PVR:Gigabyte GA-EP45-DS4, 4g RAM, Paar TB HDD, Zalman HD160 korpus, 3xDigital Everywhere Floppy DTV kaart conaxiga, AVerTV Dual Tuner Hybrid PCI-E II, op. syst. W7 MCE
hetkel mul 802 ei ole isegi kandvat peal. aga 794 on tunduvalt nõrgem kui stv enda muxid. eks partnerile antakse kõrgem ots mis sitemini läbi jookseb. sõltuvalt kaablitest võib tugevus ja kvaliteet kõikuda.kaliif kirjutas:tegin ka skanni ja leidsin sagedusel 802000khz need samad test kanalid
ERR
vabandust eksisin, ikka 794 mhz peal need testidkreisi kirjutas:hetkel mul 802 ei ole isegi kandvat peal. aga 794 on tunduvalt nõrgem kui stv enda muxid. eks partnerile antakse kõrgem ots mis sitemini läbi jookseb. sõltuvalt kaablitest võib tugevus ja kvaliteet kõikuda.kaliif kirjutas:tegin ka skanni ja leidsin sagedusel 802000khz need samad test kanalid
PVR:Gigabyte GA-EP45-DS4, 4g RAM, Paar TB HDD, Zalman HD160 korpus, 3xDigital Everywhere Floppy DTV kaart conaxiga, AVerTV Dual Tuner Hybrid PCI-E II, op. syst. W7 MCE
mul sama kaon boxiga, humaxiga näitab.Pärtel kirjutas:Mul Eurosport STV-digis juba mitu päeva tumm, täpselt nagu kuu aega tagasi ETV. Pilti pole, heli pole, telekas näitab kirja "Selected program is not tuned". Kellelgi veel sama jama?
ju nad miskit jälle näppinud.
ERR
Mul ka STV ja Sony, aga pilti ikka pole. Eurospordi kohta saatsin STV-le küsimuse, vastust pole siiamaani saanud.T1000 kirjutas:Jee, Discovery World'i on näitama hakanud Sony teleriga.Varem oli vaid heli, kuid nüüd tip-top.
-
aga kas teil ka viasati ja fox jne peal eesti subakad ei funga?