Millist telerit osta
-
Millist telerit osta
Tere, sooviks osta uut telerit, kuskil 46-50 tolli. Millist osta, kas LCD, LED LCD või plasmat? Mis firma oma? Teler siis lihtsalt kanalite vaatamiseks ja aegajalt filme ka. Vaatasin siin eelnevaid foorume ja üks kiidad plasmat teine lcd. Ja mida rohkem loed, seda segasem tunna tekib. Hind ei ole määrav, muidugi ülemõistuse ka ei tahaks maksta.
Re: Millist telerit osta
Ühest vastust sa siit ei saa ning otsingut kasutades leiaksid samalaadseid teemasit foorumist mitmeid.
Ja mis küsimus see selline on LCD või PLASMA.
Hakkad siin jälle LCD/PLASMA leeride vahel sõda õhutama
.
Ja mis küsimus see selline on LCD või PLASMA.
Hakkad siin jälle LCD/PLASMA leeride vahel sõda õhutama

-
lihtsam on uuesti küsida, sest sellest eelnevate foorumite virvarrist ei jõua midagi üles leida ja keegi kunagi küsis siin väiksema teleka kohta aga...
- valgekotkas
- Admin
järelikult on Sul ka poogen sellest 100 lisavatist mis plasma lcd ees rohkem tarbib, siis võta südamerahuga plasma, saad normaalse pildi koos loomulike värvide ja muu jurata ... pana tootevalik piisav, et valida sobiv suurus ja omadusedLeovainonen kirjutas: Hind ei ole määrav, muidugi ülemõistuse ka ei tahaks maksta.

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
Kui kvaliteedilst lugu pead siis on sul 2 võimalust kui tahad plasmat (mis minumeelest on siiski juba eilne päev kuna plasmasid arendab suuremalt jaolt edasi ainult Panasonic,teised niisama muidu järgi tegijad) siis Panasonic kui lcd/led siis Philips(siiski alates 8 seeriast alates oleneb muidugi kui suur pildipede oledLeovainonen kirjutas:Tere, sooviks osta uut telerit, kuskil 46-50 tolli. Millist osta, kas LCD, LED LCD või plasmat? Mis firma oma? Teler siis lihtsalt kanalite vaatamiseks ja aegajalt filme ka. Vaatasin siin eelnevaid foorume ja üks kiidad plasmat teine lcd. Ja mida rohkem loed, seda segasem tunna tekib. Hind ei ole määrav, muidugi ülemõistuse ka ei tahaks maksta.

Aga see pole rubriik plasma versus lcd lihtsalt sulle üks väike soovitus,mitte ei taha hakata siin vaiedlema kumb parem on

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

90E-30W

-
Tänan.
Kui palju see plasma siis näiteks summaliselt kuus rohkem raha elektrile kulutab?
50kr?100kr?200kr?
Kui palju see plasma siis näiteks summaliselt kuus rohkem raha elektrile kulutab?
50kr?100kr?200kr?
42"-ne plasma tarbib kuskil 600-650W tunnis....Kui vaadata telerit 5 tundi päevas,tuleb umbes koos maksudega 4 eek/päev ,kuus siis 120 krooni ümmarguselt...pole üldse palju,ma arvan. 

DVB-S: 36E Tricolor GS B527
Mees tahtis 46-50 tollist,nii,et ma arvan rohkem kui 120,peale kauba kõik oleneb sellest kui palju telekat päevas vaatad,5 tundi on muidugi äärmiselt vähe ma leian võtan enda seisukohalt mul telku päev otsa praktiliselt lahti kuni öösel 2-3-ni,nii,et arvuta isejanno3x kirjutas:42"-ne plasma tarbib kuskil 600-650W tunnis....Kui vaadata telerit 5 tundi päevas,tuleb umbes koos maksudega 4 eek/päev ,kuus siis 120 krooni ümmarguselt...pole üldse palju,ma arvan.

Ja mis see sinu hinnapiir võiks olla ?
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
90E-30W

90E-30W

Hea küll ,vastame siis teema algatajale nii,et Plasma tarbib 3x rohkem energiat ,võrreldes LCD-ga sama ekraani diagonaali suuruse juures 

DVB-S: 36E Tricolor GS B527
- valgekotkas
- Admin
teeks nii, et ei ajaks sellist jama suust välja oma 650W-gajanno3x kirjutas:42"-ne plasma tarbib kuskil 600-650W tunnis....Kui vaadata telerit 5 tundi päevas,tuleb umbes koos maksudega 4 eek/päev ,kuus siis 120 krooni ümmarguselt...pole üldse palju,ma arvan.

DM8000, DM7020, VU+ Ultimo4K Toroidal T90 5W;4W;0.8W;4.8E;9E;10E;13E;16E;19E;23.5E;36E+1,1M 28,2E, LG OLED55E6V
täpselt, ise olen enda 42 plasma mõõtnud ja saanud keskmiseks 180w, sisselülimisel mingi hetk istub 200w peal.
ERR
-
Keegi küsis hinnapiiri. No mingi kuni 25 tuh. Kui vaadata LCD siis, ilma LED ma ei näe üldse pointi, miks osta. Ja Philipsi LED mingi 47 tolli on ju minu meelest väga ülehinnatud.
Samas mingi Pana plasma 50se (värske mudeli, ilma selle 3d jurata, mis on väga mõtetu, kes hakkab kodus prillid ees istuma?) saab hinnapiiriga kätte. Kuid mind hirmutab see Panasonic-u märk. Endal kogemust pole ja ei tea, kuidas ta on. Kui vastupidav. Samas mingi Sony saab ka selle rahaga juba kätte, küll mitte LED. Ekraani suurus just sellest, et kodus istume telekast kuskil 4,5-5m kaugusel.
Samas mingi Pana plasma 50se (värske mudeli, ilma selle 3d jurata, mis on väga mõtetu, kes hakkab kodus prillid ees istuma?) saab hinnapiiriga kätte. Kuid mind hirmutab see Panasonic-u märk. Endal kogemust pole ja ei tea, kuidas ta on. Kui vastupidav. Samas mingi Sony saab ka selle rahaga juba kätte, küll mitte LED. Ekraani suurus just sellest, et kodus istume telekast kuskil 4,5-5m kaugusel.
-
Ehk et me tegelt räägime mingi ala 100 -200eeku kuus rohkem elektrile kui LCD?
- valgekotkas
- Admin
eks see sõltub muidugi töötundidest kah aga jah ja kui keegi tuleb rääkima, et see on argument mille pärast lcd osta siis jõuduLeovainonen kirjutas:Ehk et me tegelt räägime mingi ala 100 -200eeku kuus rohkem elektrile kui LCD?