niisiis. vean oma progdvb käima ja pilt paremast servast imelik. säbruline ja vastik vaadata. tv oudis aga pilt ilus. nexus-s iga püüan vaadata, proovisin ka muid dvb softe (hispadvb, minuteater, dvbdream) käima saada aga kas asi tänases õhtus või ma ei tea milles, mitte ühegagi ei saa pilti ette:(
pilti raskendab diseqc kahene lüliti ja HH120 mootor. olen mängind igatepidi aga no nich. pilti ei kuskilt. et proovida kas ka teised satisoftid pildi parempoosle kolmandiku segi keeravad. kõik muud pildid on okei, divx filmid jne. aga nii kui progdvb käiam vean on satipilt "katki"
olen proovinud vist juba kõiki versioone progdvb st ja draiverid vedasin kah 2.17G peale aga ikka sama jama.
tuleb kellegile tutav ette?
progdvb ja pilt imelik
Tõenäoliselt on sul operatsioonisüsteemiks arvutil windows xp ning mõtetult palju vaikimisi käima veetavaid mittevajalikke programme. Võta need maha startupist (ja ka registrist nii local machine kui current useri alalõigust) ning tee restart.
Muidugi võid ka viirused ja spyware maha võtta.
Tegelikult on raskusi vaid arvuti monitorile korraliku pildi esitamisega, salvestamisel probleemi pole.

Muidugi võid ka viirused ja spyware maha võtta.

Tegelikult on raskusi vaid arvuti monitorile korraliku pildi esitamisega, salvestamisel probleemi pole.

üleliigse prahi väljalülitamiseks on Start-Run- msconfig
Siis vali vaheeleht Statup ja korista enamikel asjadel ära linnukesed eest.
On väga vähe asju, mis tõesti on vajalikud et need bootides käima jookseksid (viirusetõrje, tulemüür ja ehk veel paar kolm asja ainult). Ülejäänud proged lähevad käima ka siis kui neid ikoonist käivitada.
Siis teed restardi, ja oh imet, ise kah üllatud kui palju nobedam arvuti võib olla.

Siis vali vaheeleht Statup ja korista enamikel asjadel ära linnukesed eest.
On väga vähe asju, mis tõesti on vajalikud et need bootides käima jookseksid (viirusetõrje, tulemüür ja ehk veel paar kolm asja ainult). Ülejäänud proged lähevad käima ka siis kui neid ikoonist käivitada.
Siis teed restardi, ja oh imet, ise kah üllatud kui palju nobedam arvuti võib olla.