Ei mina ole kunagi (ka analoogi ajal) üritanud isegi Tallinnas, Männikul ühe antenniga nii soomesid kui eestisid vaadata.ToivoSvamm kirjutas:Kuidas sul Henkka siis õnnestus ühe antenniga nii Soomet kui Eestit vaadata? Mina elan Anjalankoski saatjast 160km lõuna ja edela suuna vahel. Ma peaks ju ka saama Soomet vaadata saama normaalselt. Nõuka ajal oli hea pilt! Mind huvitabki saada normaalne tulemus hetkel oleva antenniga http://www.abcantenn.ee/index.php?sisu= ... 2&kat=1026 ja millist võimendit sinna vahele annaks paigaldada. Juhul kui see ei ole võimalik, siis millise antenni ma peaksin lisama ja kuis ma san need ühte kaablisse ühendada? Hetkel tuleb mul telekani 30m juhet.
Kuni see Soome poole suunatud Yagi polnud veel "kõdunenud", näitas küll midagi.
Kloostrimetsa poole on hoopis UHF logo (vat kuidas ja kuhu need kaablid nüüd jooksevad, peaks vist kohe uurima...

Aga praegu peab mingi eri levi olema, et selle soome poole suunatud Yagi kaudu soomesid näeks.Tavaliselt ei näe, aga Kloostrimetsa on S=100 Q=100

Nagu öeldud -ei huvita mind need soomed eriti

Kui DVB-T2 tuleb aktuaalseks, siis võibolla hakkab juba "professionaalsest kretinismist" tingituna jälle huvitama. Siis aga ilmselt räägime hoopis VHF kanalite vastuvõtust?