Sa ei saanud aru, kogu loetletud varustus (50" Pioneer Kuro plasma ja DM8000 koos LAN juhtmega) peab olema juba katusel valmis seatud (ärge ainult tarbetut satfinderit võtke), siis saab õlled juurde tuua ja pikka protsessi alustadafaas kirjutas:õlled ikka peavad kodus olema, ja ärge tõesti minge õllesena panni sättima.
Henkka, MINUL on selleks ainult üks pann. Sinul mmmmm ... palju.Henkka kirjutas:Õige,vedrumuhv kirjutas: Ära naera. Kui näed päikest, mõtled aastaajale ja sul on ka kogemused, Faas, ei ole see probleem. Määratlen ära sektori kust otsida ühte või teist sat-i lõdvalt ja kas või lamades. Vaata minu signatuuri, see kes sellega veel on hakkama saanud, võib nüüd sõna võtta.![]()
Seni ei tea kedagi foorumist.
mul on puudu 42E (ei huvita); 16E, 9E (krdi männid on ees, huvitaks küll); 4W,5W (ei huvita)![]()
Ida poole võiks vaadata krt teab mida veel, aga jälle ei huvita...
jahh aga Sinul on silmapiir vaba ... täitsa huvitav oleks kui sa suudaks Henkka aias silma järgi ühe panniga kõik selle kätte saadavedrumuhv kirjutas:Henkka, MINUL on selleks ainult üks pann. Sinul mmmmm ... palju.Henkka kirjutas:Õige,vedrumuhv kirjutas: Ära naera. Kui näed päikest, mõtled aastaajale ja sul on ka kogemused, Faas, ei ole see probleem. Määratlen ära sektori kust otsida ühte või teist sat-i lõdvalt ja kas või lamades. Vaata minu signatuuri, see kes sellega veel on hakkama saanud, võib nüüd sõna võtta.![]()
Seni ei tea kedagi foorumist.
mul on puudu 42E (ei huvita); 16E, 9E (krdi männid on ees, huvitaks küll); 4W,5W (ei huvita)![]()
Ida poole võiks vaadata krt teab mida veel, aga jälle ei huvita...
Oh kes väitis Andres66 ei aita? Ja teised foorumi liikmed? Sorry kuid mina arvan kõik on sõbrad ja kui abi vaja küsi ja 99 juhul 100 ikka tuleb abistav vastus. Ja foorumi liige Andres66 ei ole erand,tänud talle abi eestmatu37 kirjutas:absoluutselt mitte, pigem mõistan inimesi kes mõtleva ja toimetavab väljaspoole tavainimese arusaamist/mõtlemist, mul üks töökaaslane on ka sellise kalduvusega. Väga keeruline onaga ikkagi inimene. Ärge nüüd keegi solvuge, aga kõige tegijam mees nii jutu, tegude kui abivalmiduse kui info koha pealt on andres66.
ja kui kasutusel on mitme väljundiga pead ja mitu tuuneritmatu37 kirjutas:Ülidselt mootor ruulib
Nuh, Sa oled ju näinud minu "avarat horisonti" lõuna suunas ja seda rõdu ka, millest jutt on ja kus need offsetid asetsevad.vedrumuhv kirjutas:
Henkka, MINUL on selleks ainult üks pann. Sinul mmmmm ... palju.
Aitäh EI , on eelmisel sajandil proovitud, kui LNB maksis nagu sitt kasutatud vene auto...matu37 kirjutas:Ülidselt mootor ruulib