Mul on 100% oma arvamus, mina leian, et see kuidas keegi oma pildi ette saab ükskõik, peaasi, et pilt on eest. Vahendid ei oma tähtusust, vahet pole kas sul on plasma,lcd või led. Pole tähtis kas sul on mootor või 6 panni. Pole tähtis, kas sul on dvb-t, dvb-s, dvb-c. Peaasi, et kõik tunnevad mõnu selle f-pistiku keeramisest, satfinderiga piiksutamisest, antenni keeramisest. Ja mis kõige tähtsam ,selle kõige arutamine digi-tv.ee foorumis, mis on täiesti ainulaadne kogemus.faas kirjutas:Oh kes väitis Andres66 ei aita? Ja teised foorumi liikmed? Sorry kuid mina arvan kõik on sõbrad ja kui abi vaja küsi ja 99 juhul 100 ikka tuleb abistav vastus. Ja foorumi liige Andres66 ei ole erand,tänud talle abi eestmatu37 kirjutas:absoluutselt mitte, pigem mõistan inimesi kes mõtleva ja toimetavab väljaspoole tavainimese arusaamist/mõtlemist, mul üks töökaaslane on ka sellise kalduvusega. Väga keeruline onaga ikkagi inimene. Ärge nüüd keegi solvuge, aga kõige tegijam mees nii jutu, tegude kui abivalmiduse kui info koha pealt on andres66.
krt.matu Sinul ikka oma arvamus on?
Hoiame ikka kokku ja mögiseme teemadel mis meile sobib, mitte onaneerimine või oraalseks!