Kuigi Eesti on üle läinud digitelevisioonile, ei maksa vaatajatel lähiajal kõrgresolutsiooniga (HD) kodumaist digipilti oodata...
Lähemalt SIIT
koostatud 12. mailmønster kirjutas:... vaid võtta suund 3D-le ja olla 1 esimesi, kes 3D-d üle DVB-T näitama hakkab.
Absoluutselt nõus.Kui saaks ETV ja ETV2 korraliku pildiga kätte,oleks kõik OK.valgekotkas kirjutas:ühes seltskonnas, kes asjaga päris hästi kursis sai teoretiseeritud pisut teemal "kui teeks maapealsesse levisse 4 - 6 kanaliga HD maksulise paketi" - ja nüüd kõik vingatsid vastake ausalt - kui paljud teist on valmis kuus sinna 700.- ringi sellise paketi eest välja käima ??? kui paljud on valmis kodumaiste kanalite HD-se kolimisel selle paketi eest suurusjärk 4-5 sotti välja käima ??? ... vastus on - nii marginaalne osa, et sellega ei ole mingit mõtet turule tulla![]()
![]()
...
kõik need kes on sellist summat valmis HD eest välja käima vaatavad juba täna HD pilti ja itsitavad pihku
... kui ERR aastal 2012 uuest majast alustab HD-s olen mina maksumaksjana rahul ja ausalt öeldes teised kodumaised kanalid näidaku mida tahavad - mul on jumalast savi - ausalt
Nende operaatorite füüsilist kaarti koos kõigi HD kanalitega, kohe kuidagi selle raha eest ei saa.Kapzas kirjutas:700.- eeku kuus saad juba Sky UK, Italy või Germany HD kaardi...
Loodetavasti ei maksa sa ka interneti, elektri, vee, kütte, toidu jne. eest. See kõik on ju jumala poolt meile tasuta kasutamiseks antud.mønster kirjutas:Mu arvates pole 1ki ajaleht seda väärt, et tema eest maksta ega 1ki telekanal seda väärt, et tema eest maksta. Ja telekanalite peale ei peaks kulutama riigieelarve raha. Aga ma olen ebatüüpiline eestlane, vähemalt tolle viimase seisukohta osas.
Kuna olen agnostik, siis enamasti maksan.rimas kirjutas:Loodetavasti ei maksa sa ka interneti, elektri, vee, kütte, toidu jne. eest. See kõik on ju jumala poolt meile tasuta kasutamiseks antud.mønster kirjutas:Mu arvates pole 1ki ajaleht seda väärt, et tema eest maksta ega 1ki telekanal seda väärt, et tema eest maksta. Ja telekanalite peale ei peaks kulutama riigieelarve raha. Aga ma olen ebatüüpiline eestlane, vähemalt tolle viimase seisukohta osas.
sul ei ole ka kupli all vist grammigi majanduslikku mõtlemist ja maksude pealt elamise olemuse arusaamist ... kes see eesti riik sinu arust on ??? mina ja sina ja kõik me siin ja üks suur osa sellest rahast mida sa siin nii kõva häälega nõuad tuleb SINU taskustkokku123 kirjutas:Mis krt ei ole raha ETVl
ETV2 asemel teeme ETV HD ja korras.
Ma ei saa aru mis krdi pidi ei suuda ETV riigilt rohkem raha välja pressida. Krt ma esitaks neile kohe tingimuse et davai raha juurde või paneme kanali seisma. Ja kui raha ei antaks siis peale musta pildi ka midagi ei edastaks.
kas sa arvad ka, et helistad kanali müügimehele ja ütled, et mul ühtegi klienti veel ei ole aga kui sinu programmi saan ja kui mõni klient liitub siis hakkan 14-29 eeku per kuu per kärss sulle tilgutamatrt kirjutas: Valgekotkas,
loodetavasti ei ole see ebapädev seltskond, kes selliseid müstilisi numbreid välja pakkus, kaudseltki mõne teenusepakkujaga seotud, et võiks nende otsuseid kuidagi ka mõjutada.
Kui vaadata HD kanali keskmist hinda kuus, siis Starmanis on see ca 14kr. ja Elionis 29kr.
Edastatavaid kanaleid on veel liiga vähe, et suuremat huvi nende pakettidega liitumise vastu tekitada.