Mäherdune lollpea küll sellise sõnavärdja välja mõtlesmuhk kirjutas:täna pidid mingid päikesetsunamid Maa lähedale jõudma

Mäherdune lollpea küll sellise sõnavärdja välja mõtlesmuhk kirjutas:täna pidid mingid päikesetsunamid Maa lähedale jõudma
Äkki võiks siis proovida mõne vana otsefookusega, et väga kaldu ajama ei peaks?Scott kirjutas:Viasati vana offsetpann, selle LNB asemele veneaegne 12-pulgaga toa-logoantenn, korralik kaabel ning ongi odavalt Triax 100-ga võrdväärne antenn. Ainult originaalkinnitus ei sobi, kuna pann peab ettepoole väga kaldu olema
NB!Enteltentel kirjutas:Äkki võiks siis proovida mõne vana otsefookusega, et väga kaldu ajama ei peaks?Scott kirjutas:Viasati vana offsetpann, selle LNB asemele veneaegne 12-pulgaga toa-logoantenn, korralik kaabel ning ongi odavalt Triax 100-ga võrdväärne antenn. Ainult originaalkinnitus ei sobi, kuna pann peab ettepoole väga kaldu olema
Tundub, et pean katsetama hakkama
Minul on õnnestunud Keilas Soomesi kinni püüda endise tankipolgu alale ehitatud elamurajoonis (HINKE 100 yagi) ja kesklinnas Paldiski mnt.-l (logo antenn) mõlemal juhul oli ka Espoo ribavõimendi (30-50dB) järgi. Praeguseks on Rantelonil juba ka teisi võimendeid.muhk kirjutas:tagasi teemasse, eks seda on sadu kordi küsitud, aga kas keilas on võimalik soome digit näha? ma mõtlen, et regulaarselt, mitte aint üksikute ülelevide korral. kellel on kogemusi võiks ühendust võtta.
Sellise vaatega peaks Soome vastuvõtt igati hästi õnnestuma. Antennina eelistaksin triax 100 yagi (21-59 kanal) kui katusele panna. lühema kaabli korral (rõdult või akna tagant) võib väiksem triax ka sobida. Vajadusel ka võimendi955 kirjutas:Nii, kuna mu kausi plaan läks nässu, siis küsiks mida ma soomest näen? MTV3 ja nelonen ning SUB tulevad meile? Aknast avaneva vaate lisasin alla pildina. Paremal peaks viimsi olema. Kui nüüd katusele antenn panna siis millist vaja oleks? Siit miskit? LINK Kes muidu paigaldusega tegeleb? Kallis? Mõtekam ise panna? Kunagi vene ajal oli meil akna küljes selline väike ise tehtud antenn millega siis sai keelatud kanaleid näha. Näitas väga hästi, kui hästi see digi signaal levib? TV on philips vana mpeg2 box sisse ehitatud. Sellest peaks piisama? Eestit ei taha õhust näha, jääb kaablisse.
võimendi pannakse masti võimalikult lähedale antennile ja valitakse selline mis saab toite box-ist mööda antennikaablit ... mis puutub 1000 paigaldusse siis kuidas kellelegi - kui on huvi ja tahtmist siis saab õppetunni ja ehk kokkuhoiu mõned sajad kroonid - kui on soov tulemuse järele siis ei ole see mingi raha - ka sinul on oma tunnihind ja kui kõik oma tunnid kokku lööd siis ei tule seegi odavam955 kirjutas:No hea. Kuhu võimendi pannakse? Masti juuurde? Kardan, et 220V ma küll enda juurest katusele välja ei vea... Kui suur on võimalus ilma võimendita näha või tuppa paigaldada? Küsisin Dancorpist, "alates 1600.-eek sõltus töö mahust" Antenni komplekti müüvad nad 950.- Njah, 1000.- krooni paigaldus? Tuleb kasulikum vist ise panna, peab uurima kuidas katuselt vana kaabel koridori elektrikilpi jookseb. Ideid?