Kõik Viasatist
Re: Kõik Viasatist
Keegi teab kas Viasat Sport Balticul mingi eesti e-mail kh on?
Viasati klienditeenindus vastas yhele mu kysimusele et kysiks kanali enda käest aga meili nad mulle ei sheeri.
Seega kuhu krt ma pommitama pean?
Viasati klienditeenindus vastas yhele mu kysimusele et kysiks kanali enda käest aga meili nad mulle ei sheeri.
Seega kuhu krt ma pommitama pean?
viasat hakkab 1. sept MTV Europet poolitama Nick jr multikakanaliga. Niisis enam päevasel ajal ei jää enam ühtki muusikakanalit.
No see mis sealt MTV pealt tuleb pole ju muusikahno kirjutas:viasat hakkab 1. sept MTV Europet poolitama Nick jr multikakanaliga. Niisis enam päevasel ajal ei jää enam ühtki muusikakanalit.

AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

Kuidas ei jää? Perviy Baltijskyi Muzykalnyi Kanal ju täitsa vabahno kirjutas: Niisis enam päevasel ajal ei jää enam ühtki muusikakanalit.

Tegelikult võiks nüüd VH1 ööpäevaringseks jälle minna. Aga seda pole mõtet ilmselt loota.
MTV pole ju enam ammu muusikakanal ja päevasel ajal ei tule sealt ju üldse muusikat

...lisapea 19E peale panna ja timmida Deluxe Music. Selle kõrval on isegi VH1 masendav

;()
Europe MTV'lt pole enam jah ammu midagi kuulata, natuke asjalikum on vast MTV Germany/Austria, aga sealgi palju saateid .
Ma kui selline noorem inimene kuulan Clubhits ja Dancenation kanaleid, vahest on midagi asjalikku ka Scuzz peal. Need siis 28.2E
Krt ma mõtlen kui alla suudab viasat minna, varsti kärbitakse kanal2 ka ära?
Ma kui selline noorem inimene kuulan Clubhits ja Dancenation kanaleid, vahest on midagi asjalikku ka Scuzz peal. Need siis 28.2E
Krt ma mõtlen kui alla suudab viasat minna, varsti kärbitakse kanal2 ka ära?

0.9m: 4.8E 13.0E 19.2E; 0.8m: 28.2E
Ega see Kanal2 ka mingi Viasati paketi pärl pole et selle kadumine kogu paketi väärtuse alla tõmbaks
. Need muutused mis MTV Europat tabab puudutab ka Via Nordic kliente seega pole tegu ainult Baltikumi ahistamisega .

No mitmeaasase lepinguga eesti vaatajaskonnale käiks see ikka vist väga vastukarva.ziege kirjutas:Ega see Kanal2 ka mingi Viasati paketi pärl pole et selle kadumine kogu paketi väärtuse alla tõmbaks

0.9m: 4.8E 13.0E 19.2E; 0.8m: 28.2E
Asjalikumad on MTV Dance, MTV Hits, MTV Base, MTV Rocks jne teemakanalid. V0t seal on muss 24/7 (muidugi piisavalt reklaami kh). Need MTV põhikanalid (MTV UK, MTV Europe, MTV Germany jne) on rohkem seriaalikanalid kui muusikakanalid...yllar21 kirjutas:Europe MTV'lt pole enam jah ammu midagi kuulata, natuke asjalikum on vast MTV Germany/Austria, aga sealgi palju saateid .
Suur see tv1000 premium bitrate ka on? Vaatan et viskab lahedalt ruute sisse kui mõni vähegi kiirem liigutus on...
nu hetkel average 2615, ruudutamises on pigem süüdi kehv antennihäälestus, omal pole küll kunagi lambist ruudutanud.
DM7000s & DM500s @ 5E
Mida ma sul häälestan, mul tuleb kaablist seehaljazme kirjutas:nu hetkel average 2615, ruudutamises on pigem süüdi kehv antennihäälestus, omal pole küll kunagi lambist ruudutanud.

Ja ärge hakake ajama et kehv signaal jne. Selgelt pakkimisruudud mitte kehva signaali omad.
Nujah kui average nii madal siis ei imesta, kohe üldse ei imesta.
Siin käib jutt sati vastuvõtust. Kaabli probleeme pole hea siia segada.
Pöördu oma operaatori poole, sati pealt on kõik korras.

Pöördu oma operaatori poole, sati pealt on kõik korras.
mina loen välja teema pealkirjast et KÕIK viasatist... 

See on midagi uut, et Viasat osutab Sulle kaabliteenust. Sellisel juhul oled Sa ainuke õnnelik Eestis ja terves maailmas.kokku123 kirjutas:Mina loen välja teema pealkirjast et KÕIK Viasatist...
Kes ütles et viasat midagi pakub, mina rääkisin rohkem viasati kanalist, teie siin mõtlete ulme asju välja.tigekala kirjutas:See on midagi uut, et Viasat osutab Sulle kaabliteenust. Sellisel juhul oled Sa ainuke õnnelik Eestis ja terves maailmas.kokku123 kirjutas:Mina loen välja teema pealkirjast et KÕIK Viasatist...