Sa võiks enne natuke ajaloost tänapäeva tulla - ventilaatorid on tänaseks pana plasmade seest küll kadunud, mõõdukas elektriarve (pehme naerukoht) - minu elektriarve muideks vähenes, esimeseks põhjuseks on see, et ressiiverit enam lihtsalt telekavahtimiseks sisse ei lülitata - teleka enda kõlarid teevad jälle täitsa normaalset häält ja digibox maapealse jaoks läks kasutusest välja ning minu 42G20 keskmine elektritarve on ca 168 W (mõõdetud) ... peenike vile pärineb muideks Philipsi LCD-de toiteplokkidest ja üleüldse - oled sa pana viimase põlvkonna plasmasid rohkem ka lähedalt näinud kui kusagil poes seinal rippumas - satik näiteks kirjutas üsna adekvaatselt oma poekogemusest ja talle võin südamerahuks öelda, et panal on "out of the box" seaded päris jubeded nii, et kodus peale kiiret ümberhäälestust saabub veel üks üllatuspets1 kirjutas:kondekast kui toiteplokist. 67 cd/m2, my ass! ventilaatorite mahe sumin, peen vile ja enam kui mõõdukas elektriarve on te kaaslased, kalade parteist! leppige selle paratamatusega, trankviliseerituna sellest mustemast mustemast mustemast mustemast mustast

... üks viimasel ajal leviv müüt plasma "valgest kollasest värvist" saab alguse ikka ja jälle LCD-de üle võlli valgustatud valgest, et kuidakigi must tooni saada ja siinkohal oleks hea kui otsiksite üles mõne tuttava fotograafi kes teile näitaks profikaameraga tehtud pilte - soovitavalt loodusvaateid, tavaliselt on sellisel mehel ka kalibreeritud profimonitor ja ehk siis saate aru milline on valge värv looduses ...
... erinevalt tigekalast ei viitsi mina pikalt vaielda, sest aastad on õnneks andnud kogemusi ja võimalusi erineva tehnikaga kokku puutuda, kusjuures ka inimestega kellel kogemuste pagas üle maailma ...