Starman Kaabel Digi TV
Re: Starman Kaabel Digi TV
Ma arvan, et digipööre kaabelTV-s sunnitakse jõuga just kaabelTV operaatori poolt peale. Nad oleksid seda ehk juba ammu teinud, kuid oht, et vihane klient konkurendi juurde jookseb, on suur. seega püütakse seda võimalikult valutult teha või valitsust survestada, et see teeks mingi seaduse.
Kogu asja põhjus on selles, et klient ei võida kaabelTV digitaliseerimisega mitte midagi (kaotab pigem kvaliteedis), küll aga operaator. Esimene eelis on, et operaator saab omale kaabelTV digiboxide otsemüügist vahendustasu. Teiseks hooldus, digis pole vaja jälgida seadmete liideste ja võimendite kvaliteeti, kui signaal läbi läheb, pole rohkem vaja võimelda. Ja peamine - vaatajate valitsemine - kui ei maksa, keerab arvuti kliendile kohe kanali kinni. Pole montööri vaja.
Kogu asja põhjus on selles, et klient ei võida kaabelTV digitaliseerimisega mitte midagi (kaotab pigem kvaliteedis), küll aga operaator. Esimene eelis on, et operaator saab omale kaabelTV digiboxide otsemüügist vahendustasu. Teiseks hooldus, digis pole vaja jälgida seadmete liideste ja võimendite kvaliteeti, kui signaal läbi läheb, pole rohkem vaja võimelda. Ja peamine - vaatajate valitsemine - kui ei maksa, keerab arvuti kliendile kohe kanali kinni. Pole montööri vaja.
kvaliteedis ikkagi võidab, olen dvb-c klient juba aastaid 5 või rohkemgi, nii kui pakkuma hakati, just kvaliteedi pärast. analoog on kordades sitem enda müdade ja muude häiretega. kaabel on kanaleid pungil täis ja segavad teineteist, lisaks võimendis mis paigast ära ja ülevõimendusest tingituna pilt nässus. samuti on digis heli parem ja valikuvõimalus, epg-st ei räägigi.kalvis kirjutas: Kogu asja põhjus on selles, et klient ei võida kaabelTV digitaliseerimisega mitte midagi (kaotab pigem kvaliteedis), küll aga operaator. Esimene eelis on, et operaator saab omale kaabelTV digiboxide otsemüügist vahendustasu. Teiseks hooldus, digis pole vaja jälgida seadmete liideste ja võimendite kvaliteeti, kui signaal läbi läheb, pole rohkem vaja võimelda. Ja peamine - vaatajate valitsemine - kui ei maksa, keerab arvuti kliendile kohe kanali kinni. Pole montööri vaja.
loomulikult on operaatorile kui ka kliendile mugavam pakkettide tellimine ja loobumine.
saadete salvestamine mugavam kui analoogis.
ja kuidas kujutad ette hd kanalite pakkumist ilma digita kaabeltv vahendusel ?
ERR
Rumalusi rääkida ei ole vaja.kalvis kirjutas: Kogu asja põhjus on selles, et klient ei võida kaabelTV digitaliseerimisega mitte midagi (kaotab pigem kvaliteedis)
Vähemalt kaablis on digipilt analoogpildist tunduvalt parem.
Jep, STV tüüpi operaatoritel tõesti. Õigemini, kes pole kuulnud analoogTV kvaliteedi nõuete täitmisest. Korra minu elukohas ajasime asja teravaks ja kaabelTV operaator punnimise peale andis alla.
jepjep, starman on ka STV-tüüpi operaator - sel on digipilt 3x parem kui analoog 

Kulude optimeerimine samuti- praegu on kasutusel kaks paralleelset võrku- nii analoog kui digi mis operaatorile topeltkulu. Paides vist juba mitu aastat ainult digi ja paketihind oluliselt odavam kui Tallinnas (129.kr vs 189 kr)
e-ee ...kalvis kirjutas:Jep, STV tüüpi operaatoritel tõesti. Õigemini, kes pole kuulnud analoogTV kvaliteedi nõuete täitmisest. Korra minu elukohas ajasime asja teravaks ja kaabelTV operaator punnimise peale andis alla.
kas Eestis on mõni kaablioperaator,kel analoogpilt digipildist parem,

olen olnud ka starmani klient ja on sõpru kes kasutavad starmani analoogpilti, ei kannata kriitikat.kalvis kirjutas:Jep, STV tüüpi operaatoritel tõesti. Õigemini, kes pole kuulnud analoogTV kvaliteedi nõuete täitmisest. Korra minu elukohas ajasime asja teravaks ja kaabelTV operaator punnimise peale andis alla.
ülevõimendusest tekitatud häired plus paljudes kohtades kõrgemad sagedused lumised nagu kõigil operaatoritel kes anallogi edastavad.
mid akiirem ana sulgevad seda parem, inimesed saavad vähemalt selge pildi.
ERR
aga kas keegi oskaks öelda kuidas see Starmani digi-tv EPG ja menüü üldse on ning milline see tavaline digibox on neil, see mida saab rentida 39.-.
või äkki kellelgi on selling digibox üle ning saaks müüa?
Viimati muutis hansch, 00:18, 16 Aug 2010, muudetud 1 kord kokku.
- peeter3000
- Digivanake
kas tahad dvb-t või dvb-c?hansch kirjutas:aga kas keegi oskaks öelda kuidas see Starmani digi-tv EPG ja menüü üldse on ja milline see tavaline digibox on neil, mida saab rentida 39.-.
Starman Zuum või kaabel digi?
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
kaabel ikka,DVB-C, see kaabli teema kah 

Põnev
Sain just kirja:

Alles võeti mitu kanalit ära.
Päris põnev, et mis teenused mulle siis homme laienevadTeatame, et seoses teenusevaliku laienemisega toimub homme, 18. augustil muudatus Teile edastatavate telekanalite järjestuses. Kui pärast kanalite asukoha muutumist on telepildi vaatamine häiritud, soovitame teha digiboksile tehase seadete taastamise.

Re: Põnev
Nad ju pidid sigakiiret ja megakvaliteetset netti pakkuma hakkama. Eks siis suruvad telekanalid veel kehvematele sagedustele.Jannayf kirjutas:Sain just kirja:Päris põnev, et mis teenused mulle siis homme laienevadTeatame, et seoses teenusevaliku laienemisega toimub homme, 18. augustil muudatus Teile edastatavate telekanalite järjestuses. Kui pärast kanalite asukoha muutumist on telepildi vaatamine häiritud, soovitame teha digiboksile tehase seadete taastamise.

Ära looda, et Sulle midagi tasuta juurde tuleb või paremaks läheb.
Hääletagem oma rahakoti ja jalgadega, kui asi aina kehvemaks läheb!
Vahetage teenusepakkujat siis...
Head uudised tulevad starmani digi-tv võrgust! Lisandunud on metsikult vene kanaleid, no sitaks ütleme nii. Nüüd on neid kohe mitu mitu mitu kümmend. Kokku ei viitsigi lugeda ja oi mis ime nimed alles .. Praegu kodeering ka maas aga eks mitte kauaks.