Kaua teie Artec vastu pidas?
Kaua teie Artec vastu pidas?
Et siis andke teada, kui vähe aega teil Arteci digibox vastu pidas?
Mul siin pärast 38 päeva kasutamist jääbki buutima: ~90% kerib riba ette ja siis hakkab otsast peale. Homme garantiisse.
Mul siin pärast 38 päeva kasutamist jääbki buutima: ~90% kerib riba ette ja siis hakkab otsast peale. Homme garantiisse.
Re: Kaua teie Artec vastu pidas?
Mul juhtus täpselt sama probleem umbes kahe nädala jooksul. Digibox oli ca 3 nädalat remondis, siis anti poest asemele uus Artec'i digibox. Uue digiboxiga kordus analoogiline probleem juba esimesel päeval. Kuna mitme nädalane garantiiremont tundus perspektiivitu, panin ajud tööle. Peale mõningast katsetamist avastasin, et kui USB pulga peale panna tarkvara uuendus, siis digibox installeerib selle ära ja stardib siis korralikult. Peale tarkvara uuendust tuleb korrata digiboxi häälestus ning saab jälle mõnda aega telekat vaadata. Kahjuks seda protseduri tuleb nädalas paar korda korrata.
See oleks isegi täitsa naljakas, kui nii kurb ei oleks.
Ühel "kliendil" läks ka nii - töötas poolteist kuud ja siis enam pilti ette ei võtnud. Vahepeal oskas see pill kuidagi hakata läti kanaleid näitama otse vaatamise pealt (nii mulle väideti). Saadeti garantiisse.
Inimene ostis selle asemele mingi samast hinnaklassis oleva TV Star T6...
Kui nii mõelda siis on inime käinud välja juba rohkem kui üks korralik tuuner oleks maksnud - ja ilmselt kka pole miskit saanud.
Inimene ostis selle asemele mingi samast hinnaklassis oleva TV Star T6...
Kui nii mõelda siis on inime käinud välja juba rohkem kui üks korralik tuuner oleks maksnud - ja ilmselt kka pole miskit saanud.
Satik, ja millised on korralikud tuunerid?
mul ühel tuttaval poest ostes ei läinudki ARTEC üldse tööle,ümber ka ei vahetatud vaid saadeti kohe garantiise,teisel sõbral töötas kaks päeva ja siis oli suss.
olen neid isendeid aidanud mõnel pensionääril paika panna-no nii jamat boxi kui ARTEC pole küll varem kohanud.menüü on alla igasugu arvestust.pingviinid ei taha mitte ekraanilt kadua....
olen neid isendeid aidanud mõnel pensionääril paika panna-no nii jamat boxi kui ARTEC pole küll varem kohanud.menüü on alla igasugu arvestust.pingviinid ei taha mitte ekraanilt kadua....

- Linnavurle
- Entusiast
Näiteks Arion, Topfield ...k876 kirjutas:Satik, ja millised on korralikud tuunerid?
Arion on küll tuimavõitu tükk kuid ära ei koole, see on ilmselt suur väärtus tal. Topfieldi kohta pole kuulnud midagi halba. Kaoni zuumboxid on ka tegelikult toimivad riistad, isegi kasutan HD varianti, ilma kliendilepinguta.
Ütleme et sidejaoskonnast või mõnest ehirusmarketist vms mittepädevast kohast ostes on võimalus saada sõnnik äärmiselt suur. Kui juba väljamüügi hind on ca 500.- ja teades meie kaupmeeste ahnust siis kujutate ette kui odav säärane box tegelikult võib olla? Ka ei teki muljet et softiarendusele oleks märgatavat panust tehtud.
Ütleme et sidejaoskonnast või mõnest ehirusmarketist vms mittepädevast kohast ostes on võimalus saada sõnnik äärmiselt suur. Kui juba väljamüügi hind on ca 500.- ja teades meie kaupmeeste ahnust siis kujutate ette kui odav säärane box tegelikult võib olla? Ka ei teki muljet et softiarendusele oleks märgatavat panust tehtud.
tõenäosus et saab korralikuma odava maapealse digiboksi on juhul kui teha investeering vähemalt 1000-1400 EEK ulatuses. Kui veab, et kauplejate vahel kestava hinnasõja tulemusena saab selle boksi hinnast 25% alla on ka hästi. Tahta midagi 500 eekusest juustust on ka tunduvalt liig mis liig.
- valgekotkas
- Admin
DigoTV karp mis sai emale juuni lõpus paika pandud on siiani tõrgeteta pensionäri käe all töötanud nagu mees muiste ... neid poste lugedes tundub, et sai 1350.- raha õige asja eest välja käidud 

"Microsoft sells you Windows ... Linux gives you the whole house."
ka minu artec töötab korralikult.
Julgen öelda et korralikku boxi polegi olemas, kõik nad võivad lambist ära kooleda. Maksku 500 või 5000.
Tehnika on juba niisugune.
Julgen öelda et korralikku boxi polegi olemas, kõik nad võivad lambist ära kooleda. Maksku 500 või 5000.
- peeter3000
- Digivanake
tundub,et ka need uued Seltekad TC402 ja TC402 HD on asjalikud.Linnavurle kirjutas:Näiteks Arion, Topfield ...k876 kirjutas:Satik, ja millised on korralikud tuunerid?
Vennad Leedus pidid asja tõsiselt võtma..ja lausa kohapeal kokku panema..+softi teevad ka muidugi ise..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
sel juhul peaks absoluutselt iga tehnilise seadmega olema loterii, veab-ei vea, veab, ei vea...kokku123 kirjutas:ka minu artec töötab korralikult.
Kui palju on kuulda nt dm8000-dest mis on ära koolenud lambist?!? Sinu jutu põhjal peaks järeldama et piisab mingist närusest netboxist ja kärab küll.

Kui oleks ära koolenud originaal 800 või 8000, mis Sa mõtled, et poleks foorumis kisa olnud ...Energizer kirjutas:sel juhul peaks absoluutselt iga tehnilise seadmega olema loterii, veab-ei vea, veab, ei vea...kokku123 kirjutas:ka minu artec töötab korralikult.
Kui palju on kuulda nt dm8000-dest mis on ära koolenud lambist?!? Sinu jutu põhjal peaks järeldama et piisab mingist närusest netboxist ja kärab küll.

Kuna kisa pole, siis tee järeldused ... kõik jamad on softis hetkel ja sõna "jamad" on tegelikult liiast kasutada. Pigem siis pisivead ...

Krt küll kuidas jälle paistab päike ...

Toroidal T90 39E <---> 5W, Amiko Viper 4K, Drembox 920HD, LG UHD OLED 55" ja LCD UHD 75"
mudu on kokku 123-l õigus küll ühes asjas- tehnika on niisugune, nimelt kallimate puhul on tõenäosus praagi otsa sattuda umbes 1:1000-le või veelgi väiksem 1:10000-le. Samas juustude puhul on kogused suured ja tõenäosus et olematu kvaliteedikontrolli tulemusena on tõenäosus 1:500-le.