HD kanalid.
Re: HD kanalid.
15. oktoobril panevad vankad 3D kanali käima : http://www.ntv.ru/novosti/204117/" onclick="window.open(this.href);return false;
- rootsikunn
- Digivanake
TEST kanalil saab juba vaadata..tigekala kirjutas:15. oktoobril panevad vankad 3D kanali käima : http://www.ntv.ru/novosti/204117/" onclick="window.open(this.href);return false;

- rootsikunn
- Digivanake
Saad lõpuks Brno raja selgeks:)rootsikunn kirjutas:Aga selle sõidu näitamine ei lõppe niipea...thompson kirjutas:Sakslaste Sport 1 alustas ka HD väljastamist.
Tõe huvides, tegelikult näitab kordamööda kõigi 3 erineva masinaklassi sõite.
Eriti tasub vaadata võrri-sõitu, sest 2011 on viimane aasta 2-taktilised.
Ja siit näidatakse hea heliga ja ilma kommentaatorite eetritäiteta....
Pluss, Brno rada on 1 kihvtimaid radu üldse (kus MotoGP-d sõidetakse).
Igal juhul parem kui filosofeeriv jalgpallistuudio ja käsipall, mis neil muidu kavas laiutavad
sry, OT
Solo2; T90: 0.8W/4.8E/9E/13E/19.2E/23.5E/28.2E/36E
Good Food HD
Astra 2B, 28.2E (south beam), 12344H, SR29500, FEC3/4, DVB-S2/QPSK/MPEG-4/HD/Videoguard.
Mul näitab seda sagedust ainult hilja õhtul ja öösel.
Astra 2B, 28.2E (south beam), 12344H, SR29500, FEC3/4, DVB-S2/QPSK/MPEG-4/HD/Videoguard.
Kas sellele paketile on olemas ka eraldi kaarte või saab selle vaid koos vastava boksiga?rootsikunn kirjutas:thompson kirjutas:Sakslaste Sport 1 alustas ka HD väljastamist.
Nüüdseks selge et kahh HD+ pakketis koos RTL-HD,Pro7-HD,VOX-HD,KabelEins-HD,Sat1-HD ning nüüd ka Sport-1HD.Aga selle sõidu näitamine ei lõppe niipea...
- peeter3000
- Digivanake
CI+ moodulid a 80.-e koos kaardiga (sis.kaardihooldustasu 50.-e aastas)dreamants kirjutas:Kas sellele paketile on olemas ka eraldi kaarte või saab selle vaid koos vastava boksiga?rootsikunn kirjutas:thompson kirjutas:Sakslaste Sport 1 alustas ka HD väljastamist.
Nüüdseks selge et kahh HD+ pakketis koos RTL-HD,Pro7-HD,VOX-HD,KabelEins-HD,Sat1-HD ning nüüd ka Sport-1HD.Aga selle sõidu näitamine ei lõppe niipea...
Ehk CI+ seadmes ,nt. uued dvb-s2 telerid..
peale ostu tuleb reg.netis Saksa aardessiga..ehk aktiveerida.
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
tigekala kirjutas:Good Food HD
Kesklinn, Tallinn, 110cm. kell 19.20. Pilt ees. SNR 51-52 %
Testisin siin ühte 1,4 offsetti ja signaal ka päeval olemas, nõrgapoolne kuid pilt stabiilselt ees, niiet tige, sul rõdul ju veel ruumi on, paneme uue kopsiku üles?tigekala kirjutas:Good Food HD

Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Tige naabrimehel ehk on kah rõdu, mille võiks okupeerida ?karla kirjutas:Testisin siin ühte 1,4 offsetti ja signaal ka päeval olemas, nõrgapoolne kuid pilt stabiilselt ees, niiet tige, sul rõdul ju veel ruumi on, paneme uue kopsiku üles?tigekala kirjutas:Good Food HD

Tigedal on suur rõdu, sinna mahub veel mitu suurt panni... usu, ma tean mida räägin, olen seal käinud, sinna saab paraja lennujuhtimiskeskuse ehitadaRadionov kirjutas:Tige naabrimehel ehk on kah rõdu, mille võiks okupeerida ?karla kirjutas:Testisin siin ühte 1,4 offsetti ja signaal ka päeval olemas, nõrgapoolne kuid pilt stabiilselt ees, niiet tige, sul rõdul ju veel ruumi on, paneme uue kopsiku üles?tigekala kirjutas:Good Food HD

Panasonic TX-P60ST60Y, DM800HD, GM Spark One, 1W, 4,8E, 9E, 13E, 19,2E, 28E, 36E
Karla, ma olen rohkem selline outsoursing tegelane. St mul on kodus peale kopsikute aint mõned kruvikeerajad. Ma võin need kaasa võttaMul näitab seda sagedust ainult hilja õhtul ja öösel.
Testisin siin ühte 1,4 offsetti ja signaal ka päeval olemas, nõrgapoolne kuid pilt stabiilselt ees, niiet tige, sul rõdul ju veel ruumi on, paneme uue kopsiku üles?
Tige naabrimehel ehk on kah rõdu, mille võiks okupeerida ?
Tigedal on suur rõdu, sinna mahub veel mitu suurt panni... usu, ma tean mida räägin, olen seal käinud, sinna saab paraja lennujuhtimiskeskuse ehitada![]()

Siinsed mõned postid võib vist osaliselt nüüd ümber paigutada

- peeter3000
- Digivanake
Rakvere kant sobiks hästi ühele "ADS-B receiver" -Flightradar24 jaoks.Võtab raadiusega ca 300km,saab Peterburi ka kätte..karla kirjutas: sinna saab paraja lennujuhtimiskeskuse ehitada
http://www.flightradar24.com/about.php" onclick="window.open(this.href);return false;
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922