Peale digiboksi ostmist (vabad tasuta kanalid) telerit vaadata häiriv.
Näiteks uudiseid vaadates uudistelugeja suu liikumine ja heli ei klapi. Mõni päev ja mõni saade hullem, mõnikord parem. Mida teha, et pilt ja heli hakkaks kokku klappima, muidu on tõesti tunne nagu vaataks mõnd igivana kehvakvaliteedilist kung-fu filmi..
Pilt ja heli ei klapi
Re: Pilt ja heli ei klapi
Alustuseks võiksid mainida box-i margi, seejärel ka saatja, mille levialas sa pilti vaatad.
Nähtus leevendub kui mitte vaadata Kanal11 saateid... 

Huvitav, pole mul Kanal11-ga probleeme olnud. Juba mitu aastat kasutusel Jacobson's T6 CX A.
Digiboks on Corelink SD-2606 (minidigiboks). Saatja levialast ei tea ma midagi aga asukoht on Rapla linn.
- peeter3000
- Digivanake
osadel digiboxidel võtab veidi (ca 10 sek.) aega ,et pilt ja heli "sünki" saada..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Niipalju kui satun vahel K11 peale siis see on digieetrilevis vist ainumas kanal mis Zuumboxiga vaadates vahel kipub syncist väljas olema. Elionil on näiteks TV14 sama asjaga kõrva jäänud.
Suurematest prohmakatest meenub TV3 kus "Vilde tee" oli pool lauset mööda...see oli vast juba kuuevarbaliste süü arvan.
Suurematest prohmakatest meenub TV3 kus "Vilde tee" oli pool lauset mööda...see oli vast juba kuuevarbaliste süü arvan.
Kahjuks on teemaalgataja püstitatud probleem täiesti olemas ja patt oleks sellest mitte rääkida ja näpuga näitamata jätta. Küsiksin asjaosaliste kommentaare. Eile näiteks oli Kanal2 Reporteri heli nii puus et kodus hakati jälle minuga õiendama, mina aga pole milleski süüdi kui tegijad on selle digipasa kokku keeranud. Reeglina on metsas niiöelda omasaadete heli, kui aga läheb peale mingi mõtetu sari või film on heli jälle paigas. Kuna ma olen pikka aega televisioonis töötanud siis arvan kust see viga sisse poeb aga ikkagi- seda juhtub niiiiiiiiiiiiii tihti et oleks aeg tõesti hakata mölisema selle kallal. 
See ei ole kuidagi seotud digiboxi või selle softiga. Mõnel boxil annab hilistust omal ka reguleerida aga see oleks erit nõme kui pean hakkama veel sellist asja ka ise reguleerima.
Süüst pole prii ka ETV (omasaadete puhul. Mul ei ole vist mõtet lisada et heli on niiöelda metsas nii Levirast kui ka satipealt tulevast samast programmist. Vahetevahel on vahe sees aga ikkagist tahaks lahendust

See ei ole kuidagi seotud digiboxi või selle softiga. Mõnel boxil annab hilistust omal ka reguleerida aga see oleks erit nõme kui pean hakkama veel sellist asja ka ise reguleerima.
Süüst pole prii ka ETV (omasaadete puhul. Mul ei ole vist mõtet lisada et heli on niiöelda metsas nii Levirast kui ka satipealt tulevast samast programmist. Vahetevahel on vahe sees aga ikkagist tahaks lahendust

Ma täheldan sama probleemi vahest (eriti uudiste saate puhul), arvasin siiani et viga on minu superodavas Hiina digiboxis. No mulle meeldib just see USB pulga peale salvestamise funktsioon ja sellepärast seda Hiina boxi kasutangi. Kui kanalit vahetada lähevad jälle pilt ja heli kokku või kui see ka ei aita siis lülitan on-off nuppu, see aitab alati. Vahest läheb see erinevus kohe nii suureks et ei saa enam edasi vaadata.
Võtsingi just teema üles peale eileõhtust Reporterit, sest see oli juba viimane piisk karikasse ja ei saanud mitte enam vaiki olla. Arvasin ka, et äkki viga minu digiboksis, aga julgustav oli kuulda, et see rohkem üldisem probleem. Ehk siis asjaosalised võtavad kunagi midagi selle vastu ette ka ja meie saame normaalselt telkut edasi vahtida.