Jah, sellega ma olen põhimõtteliselt nõus küll.mina olen küll väga selle poolt, et MUX45 sisu (vabad kanalid) pandaks hoopis MUX28 peale.
Mux1 ärakolimine E45 pealt
Re: Mux1 ärakolimine E45 pealt
Mina olen väga vastu sellele. Momendil midagi ümber ehitamata jõuab telekani ainult E45 signaal ja muu mind ei huvita. Ilmselt võimendi ei lase läbi. Miks on vaja jälle inimestele probleeme ja peavalu tekitada?
- peeter3000
- Digivanake
Mulle tundub,et see on ainult Ranteloni vastavaid tooteid kasutavate isikute probleem.. Olen kõigile (nii rikkad Soome vaatajad kui vaesed pensionärid) pannud ainult lairiba võimendeid ja kui vähegi võimalik 21-50 antenni.Ka endale.0000 kirjutas: Inimestel on võimendid, ribafiltrid, spets antennid, kaablisüsteemid jne. jne. Mingi sagedusevahetus millest saadav efekt on küsitava väärtusega viib inimesed jälle kukrut kergendama, kiruma, vanduma ja stressama.
Ehk minu kliendid ei hakka keegi kiruma,vanduma,stressama ...kukrut kergendama..
Lihtsalt ei saa mainimata jätta...
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
Ehk on põhja-eestis sellest ka soome digimuxide E44 ja E46 vaatamisel abi kui "võimas segaja E45" kahe nõrga muxi vahelt ära kaoks. Piirkonniti looks see ilmselt uudsed tehnilised tingimused E44 ja E46 püüdmiseks..
Ise teevad oma elu nii raskeks, oma mure. Minul on vaid kuusepuu antenn ja kaabel seal otsas ja kõik.0000 kirjutas:Inimestel on võimendid, ribafiltrid, spets antennid, kaablisüsteemid jne
Mõned tahavad ka kvaliteetset pilti näha ja jagada.kokku123 kirjutas:Ise teevad oma elu nii raskeks, oma mure. Minul on vaid kuusepuu antenn ja kaabel seal otsas ja kõik.0000 kirjutas:Inimestel on võimendid, ribafiltrid, spets antennid, kaablisüsteemid jne
Ja Sina ei pea soomet mitte vaadata saama !
Jah, enamus vaataski mingit staatilist sahinat ekraanidelt, millest võis pilti aimata.Henkka kirjutas:
Hea 0000 ,
Paljudel on TV3 analoogis vaatamise kogemus olnud, ju see kanal ikka telerini/digiboksini jõuab.
Sa Peeter3000 peaks antennipaigaldajana olema näinud küll selliseid lahendusi, kus meeterlaine toaantenniga püüti detsimeeterlaine kanaleid vaadata.
Arva mida, sellised üritajad ei ole kusagile kadunud, millest ma just kirjutasin, et inimesed ei hakka ka E28 nägema, kuna neil antenni ju ei ole

Antenni ei ole meie arvates, nende arvates ju on neil antenn ja digi on saatanast

Tegelikult mulle sobiks ka kui vabad kanalid pandaks MUX28 peale ja Zoom MUX45 peale.
Muud muutused aga nõuaksid rahalisi investeeringuid
Ma usun et rahvas sellega nõus ei ole.
See et Peeter on oma klientidele pannud lairibavimendid on tema probleem, lairibavõimendi põhiviga on selles et see on mõeldud kasutamiseks ainult ühe antenniga.
Kui aga maja süsteemis on palju antenne, näiteks neli siis on vaja filtreid ette enne lairibavõimendit. Vastasel juhul siga ka ei söö seda kompotti enam mis kokku summeerub.
Muud muutused aga nõuaksid rahalisi investeeringuid

See et Peeter on oma klientidele pannud lairibavimendid on tema probleem, lairibavõimendi põhiviga on selles et see on mõeldud kasutamiseks ainult ühe antenniga.
Kui aga maja süsteemis on palju antenne, näiteks neli siis on vaja filtreid ette enne lairibavõimendit. Vastasel juhul siga ka ei söö seda kompotti enam mis kokku summeerub.
Kui DVB-t siis huvitab kas see HD zuumbox mida Starman kasutab hakkab kunagi meeterlaineala toetama...peeter3000 kirjutas: E5-E12 lähevad kasutusse (DVB-T ja/või DVB-T2).
Arvan (aga ei tea, seega puhtalt minu poolne spekulatsioon ilma mingite tõenditeta), et see VHF võimalus on seal jubaalgusest peale sees, aga Starmani tellimusel lihtsalt "kinni keeratud".spyhalfer kirjutas:Kui DVB-t siis huvitab kas see HD zuumbox mida Starman kasutab hakkab kunagi meeterlaineala toetama...peeter3000 kirjutas: E5-E12 lähevad kasutusse (DVB-T ja/või DVB-T2).
On nigu on, (Vladislav Korzhets) ise rendin seda boksi ja siiamaani töötavat...(ei vaata seda mitte ise), krt temaga.
Ei tule meile veel niipea VHF digi tv-d, soomlased oma DVB-T2 levikuga on liiga kaugel ja liiga nõrkade saatjatega ...