Ei õnnestu leida seade ACME DVBT - 02ga tasuta kanaleid
Ei õnnestu leida seade ACME DVBT - 02ga tasuta kanaleid
Kolisin üürikorterisse. Omanik on ise soetanud ja uue teleka (mingi toshiba lcd) ja digiboxi acme DVBT-02. Mõtlesin, et kõik on tore ja ühendan taha otsin kanalid välja ja hakkan vaatama.
Tegin kõik digiboxiga kaasas olnud raamatu järgi, aga mida ei leia on tasuta kanalid (UHF-i siis). Tasulised leiab ülesse ja Q 100 ja I 46. Toimiv antenn olevat katusel terve paraadna peale ja eelnevalt olevat proovinud mingi teise digiboxiga (alt naabri omaga), siis leidis kõik ilusti ülesse. Nüüd mul ongi mõistus otsas, et mis mõttes ei leia? Mõtlesin küsida, et milles võib probleem olla? Otsisin siin foorumis ka, aga konkreetset samalaadset probleemi ei hakanud ka nagu silma.
tänud ette.
Tegin kõik digiboxiga kaasas olnud raamatu järgi, aga mida ei leia on tasuta kanalid (UHF-i siis). Tasulised leiab ülesse ja Q 100 ja I 46. Toimiv antenn olevat katusel terve paraadna peale ja eelnevalt olevat proovinud mingi teise digiboxiga (alt naabri omaga), siis leidis kõik ilusti ülesse. Nüüd mul ongi mõistus otsas, et mis mõttes ei leia? Mõtlesin küsida, et milles võib probleem olla? Otsisin siin foorumis ka, aga konkreetset samalaadset probleemi ei hakanud ka nagu silma.
tänud ette.
- peeter3000
- Digivanake
Re: Ei õnnestu leida seade ACME DVBT - 02ga tasuta kanaleid
ainuke soovitus:hädane kirjutas:Kolisin üürikorterisse. Omanik on ise soetanud ja uue teleka (mingi toshiba lcd) ja digiboxi acme DVBT-02. Mõtlesin, et kõik on tore ja ühendan taha otsin kanalid välja ja hakkan vaatama.
tänud ette.
-proovi manuaalotsinguga vaadata Mux1 signaali (s ja q või kvaliteet). Tallinnas E45 666mhz
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
aga tartus?
mul muidu uus teooria juba: kas on võimalik, et see kaabel, mis seinast tuleb on kaabeltv oma(katusel ei ole antenni)? Korteri omanik on suht vana mees, et ei julge teda usaldada väga tehnika valdkondades. Mu oma väike loogika, mis ei pruugi üldse paika pidada on umbes selline, et leiab VHF kanalid ainult sellepärast, et kaabeltv juhe tuleb seina. UHF ei levi üldse mööda seda. Võib muidugi täielik rappa pakkumine olla.
mul muidu uus teooria juba: kas on võimalik, et see kaabel, mis seinast tuleb on kaabeltv oma(katusel ei ole antenni)? Korteri omanik on suht vana mees, et ei julge teda usaldada väga tehnika valdkondades. Mu oma väike loogika, mis ei pruugi üldse paika pidada on umbes selline, et leiab VHF kanalid ainult sellepärast, et kaabeltv juhe tuleb seina. UHF ei levi üldse mööda seda. Võib muidugi täielik rappa pakkumine olla.
- peeter3000
- Digivanake
ja kuidas Meie Sind siit foorumi kaudu aidata saame??hädane kirjutas:aga tartus?
Kas see telku analoogkanaleid näitab ? vast ikka. pane kaabel prooviks otse telku taha ja tee kanalite otsing. kui näitab analoogi, siis on tegu kaablifirma kaabliga, kui mitte siis oleks mõistlik katsetada mõne teise digiboksiga.
- peeter3000
- Digivanake
arvat ,et Tartu on sama mis Valgjärve -- Mux 1 E40 626mhz
ei leidnud miskit. oleks võinud selle peale ise tulla muidugi:)descite kirjutas:Kas see telku analoogkanaleid näitab ? vast ikka. pane kaabel prooviks otse telku taha ja tee kanalite otsing. kui näitab analoogi, siis on tegu kaablifirma kaabliga, kui mitte siis oleks mõistlik katsetada mõne teise digiboksiga.
Viimati muutis hädane, 21:24, 30 Sept 2010, muudetud 1 kord kokku.
uurin asja. ja keegi võiks lihtsalt kinnitada või lükata mu pakkumisi ümber. olen digiboxi teemal suhteliselt nõrk. Ära muretse üldiselt ma teen siin ainult tausta päringuid, "päris elus" üritan ka muud moodi lahendada olukorda.peeter3000 kirjutas:arvat ,et Tartu on sama mis Valgjärve -- Mux 1 E40 626mhz
edit: ei miskit. ei leia sellel sagedusel midagi. 0% ja 0%.
No siis võib-olla ka selline variant, et see kaabel toast/seina tagant ei lähegi kuhugile, et näiteks koridorist läbi lõigatud?hädane kirjutas:uurin asja. ja keegi võiks lihtsalt kinnitada või lükata mu pakkumisi ümber. olen digiboxi teemal suhteliselt nõrk. Ära muretse üldiselt ma teen siin ainult tausta päringuid, "päris elus" üritan ka muud moodi lahendada olukorda.peeter3000 kirjutas:arvat ,et Tartu on sama mis Valgjärve -- Mux 1 E40 626mhz
edit: ei miskit. ei leia sellel sagedusel midagi. 0% ja 0%.
mkm. see ei ole ka variant, kuna leiab tasulised kanalid. müsteerium täielik.
õige jah sa ju alul kirjtasid... my bad...hädane kirjutas:mkm. see ei ole ka variant, kuna leiab tasulised kanalid. müsteerium täielik.
- peeter3000
- Digivanake
vajuta tasulise kanalil "info" nuppu ja ürita teada saada selle sagedus.hädane kirjutas:mkm. see ei ole ka variant, kuna leiab tasulised kanalid. müsteerium täielik.
või otsi läbi manuaalotsinguga kogu sagedusala,vaata mis sagedusel on signaal..
Võimalik, et antennid/võimendid/filtrid/kaablid-värgid veel tollest ajastust, kui tasuta kanalite mux töötas oluliselt kõrgemal sagedusel. Veebruarikuus toodi mux "allapoole" ja äkitsi on vanast ajast mõni filter, või konkreetseid kanaleid võimendav võim vahel?
Kus kandis Tartus oled, võimalik, et Soinaste mastist saad need samad kanalid ka lausa toa-antenniga kätte.
NB! Soinaste saatja töötab vertikaalpolarisatsioonil.
Veel: Alguses kirjutad, et toimiv antenn on terve paraadna peale ja hiljem, et katusel ei ole antenni. Kumb variant siis õige on?

Kus kandis Tartus oled, võimalik, et Soinaste mastist saad need samad kanalid ka lausa toa-antenniga kätte.
NB! Soinaste saatja töötab vertikaalpolarisatsioonil.
Veel: Alguses kirjutad, et toimiv antenn on terve paraadna peale ja hiljem, et katusel ei ole antenni. Kumb variant siis õige on?
Tervitused trumpistadele ja muudele kodumaistele Kremli käpikutele: https://www.youtube.com/watch?v=EPZ8hdxc9UI&app=desktop
Katusel on antenn ikkagi. Ma üritasin genereerida mingit probleemi põhjust lihtsalt, sellega seoses see kas ja kus antenn on müsteerium.
Pühapäeval uurin täpsemalt, mis seis seal sagedustega on. Pole hetkel Tartus enam. Asukohaks on Tähtvere.
Muidu täna vaatasin, et koridoris on küll mingi võimendi.
Praegu on vaja rakendada kahte plaani:
1) proovin toaantenniga
ja
2) teist digiboksi.
peaks andma teatud selguse.
tasulised tulevad ch 49 pealt.
Pühapäeval uurin täpsemalt, mis seis seal sagedustega on. Pole hetkel Tartus enam. Asukohaks on Tähtvere.
Muidu täna vaatasin, et koridoris on küll mingi võimendi.
Praegu on vaja rakendada kahte plaani:
1) proovin toaantenniga
ja
2) teist digiboksi.
peaks andma teatud selguse.
tasulised tulevad ch 49 pealt.
Suvel puutusin ühes Tartu kortermajas samasuguse probleemiga kokku, tasulised kanalid tulid, vabad mitte.Põhjuseks oli koridori kilbist korterisse tulev kaabel, mis oli paarkümmend aastat vana musta värvi kaabel.Vahetasin selle välja normaalse kaabli vastu ja olid kõik pildid olemas.