Paistab, et on suur tõenäosus omale selline "piniseja" saada ja seda peetakse normaalseks kohalike esindajate poolest

tere,tigekala kirjutas:Lugesin selle pinisemise loo läbi.
Siin on valgekotkas, karla... jne., kellel on kah G seeria Panasonic PLASMA.
Nemad pinisemist ei kuule.
On 2 võimalust :
1. Kas tõesti on vigane teler.
2. Inimesel on väga tundlik kõrvakuulmine, garantiiremondi meistrid ju kah ei kuulnud. Mõni näeb ka PLASMA värelust, mida tavaliselt ei näe keegi.
manasid ekraanile miskit valgemat ka? tumeda pildiga pininat väga kuulda ei ole.karla kirjutas:Noh mina ei tea, minu pill on 42", kahtlus hakkas hinge närima pärast selle loo algust, mõtlesin et minul kui vanainimesel kõrvakuulmine vilets ja kamandasin terve pere teleka ette, keerasime heli nulli aga keegi midagi ei kuulnud, täielik vaikus Ehk on see 50" probleem?
Ilmselt on seal erinevad jupid, mis kõik natuke häält teevad. Mina kuulen selgelt et tuleb tagant vasakult ja samuti ka keskelt midagi. Ja on 42"V20. Ja samuti olen täheldanud, et päris tihti on just musta ekraaniga see rohkem täheldatav. Ja antud juhul pole ilmselt asi selles, et musta pildiga tavaliselt ka heli vaikne onmartj kirjutas:manasid ekraanile miskit valgemat ka? tumeda pildiga pininat väga kuulda ei ole.karla kirjutas:Noh mina ei tea, minu pill on 42", kahtlus hakkas hinge närima pärast selle loo algust, mõtlesin et minul kui vanainimesel kõrvakuulmine vilets ja kamandasin terve pere teleka ette, keerasime heli nulli aga keegi midagi ei kuulnud, täielik vaikus Ehk on see 50" probleem?
millest see sirin/pirin tekib ja mis seda konkreetselt tekitab?peeter3000 kirjutas:mooduli viga (sirin-pinin) pidi olema 46" ja 50" teleritel.
asi ei ole siiski nii hull, Samsunge ,mis "häält" teevad ,on tunduvalt rohkem.
http://www.avsforum.com/avs-vb/showthre ... 56&page=66" onclick="window.open(this.href);return false;delsol12 kirjutas:Oli täpselt samasugune pinin ja ainult siis kui pilt läks eredaks(palju valget) lg 42"plasmaga pc1rr. Erinevate remontide käigus vahetati mitu plokki välja aga pinin jäi samaks. Sõbral ka samasuguse lg-ga pinin sees. Mind ka päris kõvasti häiris, eriti kui õhtul vaadata. Nüüd panasonicu 42 plasma s10e ja mitte mingit pininat pole õnneks.
Kineskoopteleka realaotus piniseb ja toitetrahvod urisevad samal põhjusel. Mingitel detailidel (mähisetraat, pooli südamik, trahvoplekid) on mehaaniline lõtk ja vahelduvas väljas liikudes tekkib kõrvaga kuuldav heli. Kiiluti ja valati, aga nende võtetega ei jõutud paraku alati asja tuumani.martj kirjutas:millest see sirin/pirin tekib ja mis seda konkreetselt tekitab?
tundub et sarnane asi mille leidsin ka avsfoorumist:a1 kirjutas:Kineskoopteleka realaotus piniseb ja toitetrahvod urisevad samal põhjusel. Mingitel detailidel (mähisetraat, pooli südamik, trahvoplekid) on mehaaniline lõtk ja vahelduvas väljas liikudes tekkib kõrvaga kuuldav heli. Kiiluti ja valati, aga nende võtetega ei jõutud paraku alati asja tuumani.martj kirjutas:millest see sirin/pirin tekib ja mis seda konkreetselt tekitab?