2xDVB-T + DVB-S ?
2xDVB-T + DVB-S ?
Kas on olemas sellist combo-apastraati, millel oleks kaks DVB-T tuunerit (et saaks üht terrestial kanalit vaadata ja teist salvestada ka erinevatelt muxidelt) ning DVB-S tuuner?
Boksil peaks veel olema conaxi pesa (Zuumi kaardi jaoks) ning võrgupesa, et **köhh-köhh** kodeeritud SAT-i kanaleid vaadata.
Leidsin Clarke-Techi combo-boksi, millel 2xDVB-S + DVB-T, aga huvitaks just vastupidine variant.
Boksil peaks veel olema conaxi pesa (Zuumi kaardi jaoks) ning võrgupesa, et **köhh-köhh** kodeeritud SAT-i kanaleid vaadata.
Leidsin Clarke-Techi combo-boksi, millel 2xDVB-S + DVB-T, aga huvitaks just vastupidine variant.
Re: 2xDVB-T + DVB-S ?
Dreambox 8000-l on, samuti on see võimalik QboxHD-l. Need on aga kole kallid.
Combo-Boxi otsinguil
Dream on sulaselgelt üle eelarve, seega loobume 2xDVB-T nõudest. Boksi otsingud aga jätkuvad.
Selgitan kõigepealt pisut tausta ja soove. Hetkel kasutusel Zuumbox SD, mille kõige vastikum omadus on täielik suutmatus pildiformaate vahetada. Enamuse ajast on teleriesine vallutatud naispere poolt, kes vaatavad ZuumTV seebikanaleid. Neile pole oluline mitte pildi kvaliteet, vaid eestikeelsete subtiitrite olemasolu. Seega DVB-T-st ja Zuumist pole pääsu ka edaspidi. Neil harvadel juhtudel, kui mina rahus teleri ette istuma juhtun, tahaksin näha populaarteaduslikke kanaleid ILUSA pildiga. Soov oleks vaadata National Geographicut ja Discoveryt HD-s. Igasugused muud taevast saadetavad kanalid oleks lihtsalt boonuseks. On olemas Viasati pann, mille ajaviiteks 28,x peale keerasin ja Thomsoni tüüneriga ka mingid vabad kanalid ette sain. Paari taevakanali pärast ei ole aga tahtmist eraldi operaatoriga liituda. Minu teadmised c*-ist on väga nigelad, kuid olen aru saanud, et tasuta serverite abiga peaks üht-teist nägema (parandage, kui eksin).
Seega, combo-boks, mida otsin, peaks:
*näitama DVB-T kanaleid ja sööma Zuumi kaarti
*näitama DVB-S(2) HD kanaleid
*võimaldama -köhh-köhh- võrgutamist (teadagi, milleks)
*oskama 4:3 ja 16:9 pildiformaate vahetada
*oskama EPG kaudu välisele mäluseadmele salvestada.
Endale on silma jäänud CERYON 5700 HD PVR COMBO.
Kas on sarnases hinnaklassis paremaid riistapuid, mille suunas tasuks vaadata?
Oleksin ka väga tänulik nõuannet eest, mis puudutavad satelliite ja c*-meetodeid/servereid, millega näha soovitud HD Discovery ja HD NatGeo kanaleid (mõistagi PM teel).
Ette tänades!
Selgitan kõigepealt pisut tausta ja soove. Hetkel kasutusel Zuumbox SD, mille kõige vastikum omadus on täielik suutmatus pildiformaate vahetada. Enamuse ajast on teleriesine vallutatud naispere poolt, kes vaatavad ZuumTV seebikanaleid. Neile pole oluline mitte pildi kvaliteet, vaid eestikeelsete subtiitrite olemasolu. Seega DVB-T-st ja Zuumist pole pääsu ka edaspidi. Neil harvadel juhtudel, kui mina rahus teleri ette istuma juhtun, tahaksin näha populaarteaduslikke kanaleid ILUSA pildiga. Soov oleks vaadata National Geographicut ja Discoveryt HD-s. Igasugused muud taevast saadetavad kanalid oleks lihtsalt boonuseks. On olemas Viasati pann, mille ajaviiteks 28,x peale keerasin ja Thomsoni tüüneriga ka mingid vabad kanalid ette sain. Paari taevakanali pärast ei ole aga tahtmist eraldi operaatoriga liituda. Minu teadmised c*-ist on väga nigelad, kuid olen aru saanud, et tasuta serverite abiga peaks üht-teist nägema (parandage, kui eksin).
Seega, combo-boks, mida otsin, peaks:
*näitama DVB-T kanaleid ja sööma Zuumi kaarti
*näitama DVB-S(2) HD kanaleid
*võimaldama -köhh-köhh- võrgutamist (teadagi, milleks)
*oskama 4:3 ja 16:9 pildiformaate vahetada
*oskama EPG kaudu välisele mäluseadmele salvestada.
Endale on silma jäänud CERYON 5700 HD PVR COMBO.
Kas on sarnases hinnaklassis paremaid riistapuid, mille suunas tasuks vaadata?
Oleksin ka väga tänulik nõuannet eest, mis puudutavad satelliite ja c*-meetodeid/servereid, millega näha soovitud HD Discovery ja HD NatGeo kanaleid (mõistagi PM teel).
Ette tänades!
DM800HD PVR + USB DVB-T tuuner.
tigekala kirjutas:DM800HD PVR + USB DVB-T tuuner.
taimo kirjutas:Dream on sulaselgelt üle eelarve, seega loobume 2xDVB-T nõudest.
Kle, aandra andis sulle 8 tuhandese, mina aga pakun Su soovide täitmiseks 8 sajast...
+ Kui tahad head ja odavat, tuleb 2 osta. Üks hea ja teine odav.
My bad! Ei lugenud korralikult kokku 8-le järgnevaid nulle.tigekala kirjutas:Kle, aandra andis sulle 8 tuhandese, mina aga pakun Su soovide täitmiseks 8 sajast...
Kas see USB DVB-T pulk tuleks siis DM 800 külge toppida, või kuidas?
Ma saan aru, et linux ja puha, aga tehke lollile lihtsalt selgeks - millest ma ilma jään, kui Dreami asemel näiteks toosama Ceryon võtta?
Ilma ei jää Sa peaaegu mitte millesti + lisaks saad tasuta korraliku peavalu.
Ident'ide, ignore/replace/priority listi'de... jne. näol.
Peale selle, ma tahaks näha sellist masohistist servuomanikku, kes Sind selle lombakaga oma servu ligi laseb.
Aga eks Sa osta, pärast teatad ka meile kui suurepärane see Ceyron on, müüd ta siinsamas odavalt maha ja ostad lõppude lõpuks ikkagi Dream'i. Kuna... Dream'iga jääd peavalust ilma.
Peale selle, ma tahaks näha sellist masohistist servuomanikku, kes Sind selle lombakaga oma servu ligi laseb.
Aga eks Sa osta, pärast teatad ka meile kui suurepärane see Ceyron on, müüd ta siinsamas odavalt maha ja ostad lõppude lõpuks ikkagi Dream'i. Kuna... Dream'iga jääd peavalust ilma.
Selles retoorikas on teatud määral oma tõde. Kui soovid jändamise rõõmu, anna kuuma ja osta see Ceyron või mis iganes muu boks või kaks. Vaevalt, et, taimo, Su naispere selgitusega - täna seepi ei näe, issi proovib uut Image ´t mis boksi pange ei ajaks , rahule jääb ...tigekala kirjutas:Ilma ei jää Sa peaaegu mitte millesti + lisaks saad tasuta korraliku peavalu.

800-se pealt soovitan hoiduda ka kloonidest, kui rahahäda just eriti suur ei ole - seal on kah patchitud image´te otsimisega ja flashimisega seotud omad "võlud ja valud", millega naispere leppida ei kavatse ja millega Sa oma ca 3-3,5 tuhandesest investeeringust olenevalt oma oskuste ja kannatuse tasemest kergema või suurema "vaevaga" lahti võid saada.
Edu otsingutes!
Kuna alguses öeldi selgelt ära, et Dream on selgelt üle eelarve, siis selleks, et mitte käia kord tunnis tagant nuppu pressimas on veel üks variant, osta mingi korralikum, aga kasutatud combo mille peaks 2,5-3,5 tuhande eest kätte saama. Alles nägin siin näiteks Vantage 7100 kuulutust. Odavad kipuvad jah kohe lolliks minema isegi siis kui neti kaabel panna tüünerile liiga lähedale.
Sent from my PC using a Keyboard
Triax Unique 0.8W 4.8E 9E 13E 19.2E 23.5E 28.2E 36E
Vu Solo 2/Octagon 918SE
Triax Unique 0.8W 4.8E 9E 13E 19.2E 23.5E 28.2E 36E
Vu Solo 2/Octagon 918SE
- peeter3000
- Digivanake
http://www.digi-tv.ee/viewtopic.php?f=24&t=12839" onclick="window.open(this.href);return false;
ega eriti paremaid variante pole..
siin keegi müüs ka CT 5000 Combot..
ega eriti paremaid variante pole..
siin keegi müüs ka CT 5000 Combot..
DVB-T/T2:Eesti-SoomeDigi/ DVB-C:Starman HD/DVB-S: Mabo 125x140cm/TBS5922
@Kuidas - kalliks hindas teema algataja DM8000-d.kuidas kirjutas:Kuna alguses öeldi selgelt ära, et Dream on selgelt üle eelarve, siis selleks, et mitte käia kord tunnis tagant nuppu pressimas on veel üks variant, osta mingi korralikum, aga kasutatud combo mille peaks 2,5-3,5 tuhande eest kätte saama. Alles nägin siin näiteks Vantage 7100 kuulutust. Odavad kipuvad jah kohe lolliks minema isegi siis kui neti kaabel panna tüünerile liiga lähedale.
- Jaak Eensalu
- Entusiast
Edision mini 2in1 ip. Ma pole lihtsalt jõudnud nende "eriliste" omadusteni aga asi on hea. Saksast pead tellima, siin neid pole.
Combo-boksi otsingul
Tegelikult on ka DM800 üle eelarve.
Edision argus mini 2in1 IP kohta ootaks kinnitust "eriliste omaduste" toimimse kohta.
Lisaks eelpool mainitud Ceryonile on vaatluse all veel Opticum HD TS 9600.
Edision argus mini 2in1 IP kohta ootaks kinnitust "eriliste omaduste" toimimse kohta.
Lisaks eelpool mainitud Ceryonile on vaatluse all veel Opticum HD TS 9600.
Kõikide nende Sinu pakutute "erilised omadused" on siin :
Ah, mis ma siin ikka jahun. Tahad omal nahal katsetada või oma isiklikku jalgratast aretada, siis anna tuld.
Muuseas... Kõik õpivad, aga targemad õpivad võõrastest vigadest.
Filmi lõpp
Teisisõnu, osta odav, siis osta veidi kallim, siis osta veel kallim ja lõpuks jõuad ka Dream'ini...tigekala kirjutas:Kui tahad head ja odavat, tuleb 2 osta. Üks hea ja teine odav.
Ah, mis ma siin ikka jahun. Tahad omal nahal katsetada või oma isiklikku jalgratast aretada, siis anna tuld.
Muuseas... Kõik õpivad, aga targemad õpivad võõrastest vigadest.
Filmi lõpp