plasma ueber alles?

ja Sul on endal plasma? pinisev plasma? - loomulikult ei ole ja kõigil plasmaomanikel see ka ei pinise - näiteks minu ja karla G20 ei pinise ebaloomulikult ega ka möirga
Olen praktikale üsna lähedal, kuid natuke hirmutab ikka see "virisev" plasma.
Kas ka 50 " mõõduga?Sculder kirjutas:Mul täitsa vaikne V20. Ventikate vaikset sahinat on ka vaid tagant poolt kuulates kuulda, kuid sealt poolt pilti nagu ei näe. Vedas vist
G20-nel ventikaid ei ole ning pana jutu järgi pidi see vast tüüpfeature olema et isegi vt20ned pinisevad kenasti.Sculder kirjutas:Mul täitsa vaikne V20. Ventikate vaikset sahinat on ka vaid tagant poolt kuulates kuulda, kuid sealt poolt pilti nagu ei näe. Vedas vist
Ei 42"Henkka kirjutas:Kas ka 50 " mõõduga?Sculder kirjutas:Mul täitsa vaikne V20. Ventikate vaikset sahinat on ka vaid tagant poolt kuulates kuulda, kuid sealt poolt pilti nagu ei näe. Vedas vist
Kui jah, siis võin hakata ise ka sellise mudeli peale mõtlema.
Mitu ventilaatorit tal seal tagaküljel on?
Ülessehitusest tulenevalt = odavaim saadaolnud jupp, võimalik et isegi veidi kiiljas plastikkorpus kõrvaldaks ilmingu kuid featuur nimega "kiiljas" maksab rohkem.martj kirjutas:
Panaservice tehnik seletas pininat nende komponentide ülesehitusest tulenevalt ja energiasäästlikuse poole püüdlusest.
Valjem heli = parem heli ? Müügimehe argumentsatik kirjutas: kui aga tahate telerit vaadata siis on ju lisaks pildile ka heli, keerake see veidi tugevamaks, nii on heale pildile lisaks ka parem heli...
2009 aasta Samsungi LED taustvalgustusega telerite kohta on jällegi vastupidi - mida vaiksem heli, seda parem. Kui tahad ilusat puhast heli nendest teleritest kätte saada, pane mute pealezoom kirjutas:Valjem heli = parem heli ? Müügimehe argumentsatik kirjutas: kui aga tahate telerit vaadata siis on ju lisaks pildile ka heli, keerake see veidi tugevamaks, nii on heale pildile lisaks ka parem heli...