Arvuti pilt ja heli Tv-sse
Re: Arvuti pilt ja heli Tv-sse
Kas kabla on hdmi-hdmi või hdmi-dvi,kui viimane siis heli ei tulegi peab eraldi rca-ga panema.
AmikoViper4KDreambox900Vu+Solo4K PhilipsCinema21:9 LGOLED65C6D
T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

T90 T85 1,8 1,0 0,8x3 0,9x4
90E-30W

RTFM!Yks kirjutas:Kui telerisse läheb pilt HDMI kaudu, siis ootab telekas ka audiot samast august.
Kui kasutada telekal vga otsa siis peaks kõrval olema ka audio in ots, tavaliselt 3,5 pesa.
Sinna saad ka arvuti heli väljundist heli viia.
Juhend ütleb selgelt, et vii DVI pesast spets. kaabliga ühendus teleka alumisse HDMI1(DVI) sisendisse ja kasuta "PC DVI AUDIO IN" pesa (3.5 pulkpistik) heli ühendamiseks. S.t. ilmselt peab audio jaoks olema kaabel, millel on mõlemas otsas stereo "kõrvaklapi pistik" kuna tavaliselt on selline pesa ka arvuti poolses otsas.
ehhe nüüd kõik ok internetist tagapaneeli pilti otsides ja seda vaadates avastasin et tv on taga veel üks auk ja sinna kaabli pannes heli olemas:)
see kõige parempoolsem auk VGA kõrval

see kõige parempoolsem auk VGA kõrval
Internetis liikudes jäi mulle nüüd silma selline asi et ka juhtmevabalt on võimalik pilt ja heli saada telekasse
Kas selle Tv taga oleva LAN kaabli ühenduse kaudu ei ole võimalik või DLNA võrgu kaudu pilti televiisori saada?
Nagu ma aru saan siis kui ostan telekale wireless seadme juurde siis vist saaks kohe arvuti pildi telerisse
Kas selle Tv taga oleva LAN kaabli ühenduse kaudu ei ole võimalik või DLNA võrgu kaudu pilti televiisori saada?
Nagu ma aru saan siis kui ostan telekale wireless seadme juurde siis vist saaks kohe arvuti pildi telerisse
Kui Sul on juba raskusi kaablitega asja käima saamisel, siis PALUN ära hakka DLNA:ga jändamaMar3k1982 kirjutas:Internetis liikudes jäi mulle nüüd silma selline asi et ka juhtmevabalt on võimalik pilt ja heli saada telekasse