Pilt kaob mõneks sekundiks
Pilt kaob mõneks sekundiks
Selline imelik asi on viimasel ajal toimuma hakanud, et digibox viskab pildi paariks sekundiks mustaks. Selline nähtus käib kõikide kanalitega iga päev ja päris tihti mingi aja tagant. Selline pull on ka naabritel, kes kasutavad teist digiboxi kui mina. Mul on stong srt8100 digibox, milles võiks viga olla?
Re: Pilt kaob mõneks sekundiks
.
Viimati muutis jaanus-, 11:41, 05 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
Et nagu pada sõimab katelt või kuidas ?
jaanus- kirjutas:ei tea kas on ikka viitsimist arupuudusele seletada:
viewtopic.php?f=44&t=12825" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Milles probleem

Kui ka sealt lingilt migit infot ei leidnud, siis tee veel üks teema ja küsi uuesti. Ja veel ja veel ja veel... Siis tee uus kasutajakonto ja alga otsast peale. Kõike seda korda, kuni jaksad.Ufonaut21 kirjutas:jaanus- kirjutas:ei tea kas on ikka viitsimist arupuudusele seletada:
viewtopic.php?f=44&t=12825" onclick="window.open(this.href);return false;![]()
Milles probleemAndnud siis vähemalt viide kust oleks probleemile vastuse saanud, sealt lingilt nagu targemaks ei saa või mis?
Kui vastuvõtja on vigane, siis vii poodi tagasi.
No krt mul on neid tutvusringkonnas 3 tükki ja kõik teevad nii, äkki siis kõik vigased. Naabril teeb teise firma boks sama pulli, äkki seegi vigane.
Nagu sealt teemast välja loen, siis tarkvara uuendus ei aita, pildi viskab mustaks ka filmide ja saadete ajal, pildi mõõtmed on mul sätitud kogu aeg 4:3-le. Mida ma sealt veel välja pean lugema, kui üksteise sõimu. Seepärast küsingi, et viga on kogu aeg mitte ainult reklaamide ja tont teab mille ajal, ühesõnaga ei saanud nendest linkidest abi.
Nagu sealt teemast välja loen, siis tarkvara uuendus ei aita, pildi viskab mustaks ka filmide ja saadete ajal, pildi mõõtmed on mul sätitud kogu aeg 4:3-le. Mida ma sealt veel välja pean lugema, kui üksteise sõimu. Seepärast küsingi, et viga on kogu aeg mitte ainult reklaamide ja tont teab mille ajal, ühesõnaga ei saanud nendest linkidest abi.
.
Viimati muutis jaanus-, 11:41, 05 Mär 2011, muudetud 1 kord kokku.
elu koosneb üllatustest
Softi poolelt veel võimalus SRT8100 to SRT8110 PVR ja edasi arendada:
Juttu http://satforum.biz/digitalni-zemaljski ... -srt-8100/" onclick="window.open(this.href);return false;
Soft http://satupload.biz/index.php?&directi ... SRT%208110" onclick="window.open(this.href);return false;
Juttu http://satforum.biz/digitalni-zemaljski ... -srt-8100/" onclick="window.open(this.href);return false;
Soft http://satupload.biz/index.php?&directi ... SRT%208110" onclick="window.open(this.href);return false;
Milline see parem ja kallim box on? Erinevatest foorumitest lugenud ja probleeme on ka teiste boxsidega. Milline see eriliselt hea pakkuja on, olenevalt piirkonnast on ka nendega probleeme?jaanus- kirjutas:siis kas, kõnge ära või osta parem (kallim) box või liitu mingi eriliselt hea pakkujaga!
nendel odavatel lihtsalt tarkvara sitaks halb![]()
Viasat mulle lihtsalt ei meeldi ja hind on neil ka mõttetu, zuum tv-l lihtsalt mõtet pole kuna üks tasuline pakkuja mul juba on.
Aga olen juba elioni klient ja sellega olen rahul, kuna nad meil siin teist vaatajakohta ei võimalda, saigi ostetud tavaline digibox teise teleka järgi. Müstiline on see, et need kõik 3 srt8100 box-i hakkasid ühel ja samal päeval sellist pulli tegema. Enamvähem normaalselt töötasid need üle poole aast, aga selline viga tekkis hiljuti ja kõigil kolmel korraga. Hinnalt oli see enamvähem keskmine 1100 Eeki, oleks pidanud siis mõne 1500Eeguse jacobsonsi ostma või mõne 3 korda kallima topfieldi

Kui tegu on DIGILEVI märgiga seadmega http://www.digilevi.ee/?kuidas=digiseadmed, siis pöördu Levira pooleUfonaut21 kirjutas:No krt mul on neid tutvusringkonnas 3 tükki ja kõik teevad nii, äkki siis kõik vigased. Naabril teeb teise firma boks sama pulli, äkki seegi vigane.

Kui mitte, siis süüdista iseenast, et sellise ostsid. Soovitatakse ju märgistatud toodet, et siis ei teki probleeme.
Siin, mitmes teemas, sama jama kurtmine ei ole lahendus. Või loodad, et keegi viitsib copy-paste'ga kõikidesse teemadesse vastama hakata.
Võid proovida ka 17101, äkiste teavad midagi vastata.
See, et varasematel aegadel asi töötas on kõige otsesemalt seotud pildiformaadi muutusega. Varem toimus 16:9 <-> 4:3 vahel "plinkimine" tunduvalt harvemini. Normaalsetes tingimustes on pidevalt kas üks või teine, mitte pidevalt vahelduv. Seetõttu antud probleem siin ka kimbutab. Ehk siis tootja pole sellisele situatsioonile piisavalt tähelepanu pööranud. Sealt ka odav seadme hind.
Võid loomulikult ka loobuda teatud kanalite vaatamisest, kus see jama kõige rohkem häirib. Niiehknaa viimasel ajal midagi kohalikelt kanalitelt vahtida pole ju

Nii palju kui mina neid Eestis müüdavaid boxe olen näinud siis kõik on paras saast alles. Olgu kallis või odav, olgu märk või mitte, mingi kiiks on ikka.
Samas teleka sisemiste tüüneritega ei viska mustaks midagi, kui just mingi BEKO tüüpi vms. telekas ei ole.
Teatud kanalite vaatamisest loobumine on muidugi hea stalini stiilis soovitus
Samas teleka sisemiste tüüneritega ei viska mustaks midagi, kui just mingi BEKO tüüpi vms. telekas ei ole.
Teatud kanalite vaatamisest loobumine on muidugi hea stalini stiilis soovitus

Panin pildi suuruse automaatseks ja enam probleemi pole. Äkki oleks mõni sarnane teema mõistlik kuhugi kasulike näpunäideta alla panna, et keegi mõnele jälle sama küsimusega närvidele ei käi