olen oma kolm nädalat eemal olnud, tekkis yks kyssa, kui keegi viitsiks paar lauset mulle kribada.
kas taquillad on ka kinni
kas filmnet on nähtav
kas uudiseid primadest ja itaalia kanalite s2 ka on-
tunnistan , et võiks foorumi läbi kammida ja uurida aga pole hetkel suurt aega ja natuke tuska valmistab see ka et ükskõik kuhu teemasse vaatan TRASH muudkui kommenteerib (muidugi selle taga pole midagi isiklikku-sorry trash) ja ajab segadusse, nagu see filmneti kommentaargi.Ehk viitsib mõni mulle need mõned eelpool esitatud küsimused ära vastata
kas kinni?
lahti
Kinni jah.
Lahti ainult CD conax pakett, prantslaste TPS, poolakad 13E, TV1000East 5E, hollandi 19E, Hispasatti ei tea(vist ka lahti).
Aga küllap jälle jõuludeks midagi head lahti tehakse.
Iga aasta ju nii olnud.
Lahti ainult CD conax pakett, prantslaste TPS, poolakad 13E, TV1000East 5E, hollandi 19E, Hispasatti ei tea(vist ka lahti).
Aga küllap jälle jõuludeks midagi head lahti tehakse.
Iga aasta ju nii olnud.
tänud margustennile-aga nüüd ühte ma küll ütle, kuna ma pole mingi aktiivne külastaja ja sõnavõtja siis kellegi kapsaeda tahaks küll mõne kiva visata.Poisid võtke midagi siin foorumis ette-nõme lugeda kuidas üks sõimab teist fekaaliks või pa..ks või a´la trashiks(muidugi see viimane on omaette ooper).Ja ei saa mitte ütlematta jätta et ligikaudu oma 150-nest teema vaatajast viitsis ainult üks paar rida kirjutada-veelkord tänud sulle margusten.Mina olen oma vastuse saanud, seega võiks teema lõpetatud olla ja kuuluks kustutamisele.